Сполучливи имитации на маркови парфюми - 30

• 82 499
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Sunattraction и от мен адмирации за Мона,голямо попадение❤❤❤....значи и Bombshell е много секси,пробвах го и е мулти траен,Мис Диор същоооо...май Аристеа ме спечелиха.
Да похваля и Ботега на Заг-спестиха ми едни 100 и кусур лв,разлика с оригинала не намирам,ама хич,шлейф,трайност-6 плюс.

# 736
  • София
Като много застудее повечко, ще тествам Том Форд Ноар Пур Фем в оригинал и в имитация на Заг, за да видя колко са близки. Simple Smile))
Има разлики. Ще ги усетиш със сигурност, ако търсиш аромат 1:1 с оригинала. Simple Smile

# 737
  • Sofia
Благодаря, феички. Heart
И аз много го харесвам, ама със 150 мл. в оригинал, имитация засега не ми трябва. Grinning

magicjo, в оригинал го имам, паралелен тест ще направя и ще докладвам. Bowtie

# 738
Sparkling HeartКристалче, благодаря ти за милите думи и че винаги си имала такова отношение към мен, мила. Sparkling Heart По - рядко пиша, но не съм спирала да ви чета и да ви се радвам.

Относно Angel Muse - Аристея...днес си го взех. По тест е много добре направен, уловена е страхотно идеята на оригинала. Струва ми се доста наситен и траен. Ще пиша, когато го разнося.

Взех и Coco Mademoiseele и Coco Mademoiselle Intense пак на Аристея.
Интенза не познавам в оригинала и не мога да кажа колко е близък. Определено е много плътен и траен.
Другият стандартният Coco Mademoiselle ми се струва много приличен и също с добра трайност. Категорично за мен по - добър, наситен и траен от Лидълския.

За снаха ми взех Armani Si Passione, траен е и много хубаво се развива. Напомня ми на нещо познато, но не мога да се сетя на какво. Не го познавам в оригинал.

Определено Аристея ще бъде новият хит.
Неведнъж съм споменавала назад във времето, че за мен най - добрите имитации, откъм близост, трайност и наситеност са на Ди енд Пи...но 23лв. за 50мл ми идва много, особено през зимата, когато аз пръскам много големи количества.

Днес съм с Angel - T. Mughler на Аристея, така се носи от мен...Обрах овациите в офиса. Simple Smile Много съм доволна.

Много исках да си взема Quatre Boucheron, но беше свършил. Sad Когато го тествах миналата седмица версията му ми се стори много прилична. Не идеална като близост, но определено доста близка до оригинала и за мен лично по - близка от версиите на Заг и на Парфен.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 12:36 от allforone

# 739
При Мартинез има новости:

MOJAVE GHOST BYREDO
номер 391
BLACK CODE
ARMANI
номер 514

# 740
Byredo ще ми е новата придобивка Simple Smile
Само да кажа, че направих паралел с оригиналния Bal d’Afrique и са го издокарали идеално! Simple Smile

# 741
Браво на Мартинез,приятна изненада!!!❤

# 742
Bal d’Afrique на Мартинез ли коментирате като сполучлив?

# 743
Bal d’Afrique на Мартинез ли коментирате като сполучлив?
Да, на друга фирма не знам да го има.

# 744
Мирисах го някъде, ама къде... Май на Лорис, ако не се лъжа.

# 745
Дано не ви досадя, но от Заг току що съобщиха, че от 04,11 ще пускат нови аромати без уточнение кои.

# 746
  • Стара Загора
Преди съм писала за Аристеа. Много харесах техния Omnia crystalline преди време. Добра трайност, развитие, плътност на аромата. Мис Диор също им е много добър. Нетърпелива съм да пробвам и Мон- моята любов ❤
А за Мон Флорал на Гиза някой има ли впечатления? Ако не се лъжа, това е единствената негова реплика.

# 747
Мисля че Мон Флорал има версия и на Заг, но не съм го проверявала на място. В оригинал много ми допада и го следя за имитация.

Да вметна само нещо. Помня, че коментирахте преди време имитациите на Lucky. Една колежка разносва Olympea и е страхотно издокаран. Дори и след часове мирише все едно сега си се напръскала, а това за мен е комплимент, защото повечето имитационни се променят и не говоря за развитие, а за деградиране. Затова искам да дам положително мнение, явно са си добри имитации. И във връзка с това искам да попитам дали някоя от вас е ползвала Alien в имитация на Lucky?

# 748
  • София
Видях в каталога на Рефан реплика на парфюм, който искам.

Какво бихте препоръчали- наливен с капки или фабрично шишенце?
Къде в София има магазин на Рефан, който предлага опция и за наливна парфюмерия?
На Графа има техен магазин, но продават само готови парфюми.

Къде има магазин на Баргело, в който можеш да си тестваш на воля? Simple Smile

# 749
Може да споделиш кой е парфюма който си харесала, защото може имитацията на Рефан далеч да не е най-сполучливата.
Магазин на Рефан за наливна, аз намерих трудно, но съвсем случайно. Има в Надежда и ако си много на зор ще ти дам координати. За мен фабричните шишета са нетрайни, но зависи и какъв е аромата, ако е лек по принцип не може да се очаква много.

Общи условия

Активация на акаунт