С какво ви дразнят свекървите? – 113

• 31 154
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
Може ли линк за Популе и аз да се позабавлявам 😛

# 616
  • София
Има дадени линкове на последните страници.

За мен Популе беше трол, но дълго време не се усетих.

# 617
На предната страница поне 3-4 линка са дадени. Тези в светло синичкото Simple Smile

Не беше трол. Реална жена си беше с нейните си проблеми. Просто си ги казваше директно и си защитаваше позициите без да се опитва да се хареса на съфорумките, както често се прави.

# 618
  • MI
Чесно казано, след темата за дивана (бяхте давали линк преди) очаквах много повече от темата за папкането. Laughing Не й е лесно с този характер определено, но явно поне си мълчи където трябва и тук е изпускала парата. Иначе и от другата страна големи изхвърляния видях, както е и обичайно де. Темата за готвенето е един от най-сигурните нчини да докараш до делириум ССФ и да гледаш сеир. Заедно с колко често перем. Grin

# 619
  • София
Птица, не ме плашѝ, моля те. Държа на трол, че иначе положението е сериозно Smiley

# 620
И чистим, и чистим Wink Там нямаме равни на себе си.
Когато чета поредната такава тема, добивам чувството, че денонощието на бгдомакинята е 28, не 24 часа. Нищо чудно, че готвенето се превръща в такъв проблем при това положение Joy

А какво стана с Популе, всъщност? От миналата година не е влизала във форума.

# 621
  • MI
Вярно е, освен че работи по 12 часа и пере по три перални на ден, чисти из основи дома ежедневно с токчета 12 см и перфектен маникюр. Права си, как да остава време за готвене, нали е и див звяр в леглото накрая. Grin

# 622
Вярно е, освен че работи по 12 часа и пере по три перални на ден, чисти из основи дома ежедневно с токчета 12 см и перфектен маникюр. Права си, как да остава време за готвене, нали е и див звяр в леглото накрая. Grin
Изпускаш задължителния 1 час спорт на ден - бягане, йога и пилатес - последното с бебетата.

# 623
  • MI
Даааа, забравих и че никога не минава 50 кг, чудя се само по време на бременност колко е максималното й тегло...

# 624
Даааа, забравих и че никога не минава 50 кг, чудя се само по време на бременност колко е максималното й тегло...
О, тя качва ДО 8 кг и си връща плочките на корема до 2 месеца след раждане. Щото тренира с бебето все пак. Grinning Пък и умствения труд гори доста калории, а тя защитава докторантура, за да си уплътни майчинството.

# 625
Въх! Коя таз героиня?

# 626
Туй Попули,направо ми оправи деня!
Моята свекърва ми звънна онзи ден,подозирала че има бучка в гърдата.Помоли да не казвам на мъжът ми,нямаше пари за лекар,понеже от спестовната сметка не тегли.Дадох й пари и й казах да отиде на образен диагностик,запазих й час и треперих докато не мина прегледа.Слава Богу,няма бучки а само кисти.Беше ми много благодарна за парите и дискретността.Не съм го направила за да ме харесва,просто искам да е здрава.

# 627
Туй Попули,направо ми оправи деня!
Моята свекърва ми звънна онзи ден,подозирала че има бучка в гърдата.Помоли да не казвам на мъжът ми,нямаше пари за лекар,понеже от спестовната сметка не тегли.Дадох й пари и й казах да отиде на образен диагностик,запазих й час и треперих докато не мина прегледа.Слава Богу,няма бучки а само кисти.Беше ми много благодарна за парите и дискретността.Не съм го направила за да ме харесва,просто искам да е здрава.
Човещина е. Моята свекърва има мъж лекар и дъщеря медицинска сестра,но като трябва да се търси лекар,звъни на мен. Въпреки всичките й изцепки, винаги съм се отзовавала.

# 628
Естествено,Мравчица!Каквато ще да е,колкото и глупости да ми е наговорила,тя е родила и отгледала мъжът ми,общото между нас е,че двете го обичаме,по различен начин.Че не ми е от най-върлите фенки,то е ясно,но аз съм такъв човек,дарявам средства за благотворителност,дарих си косата,кръводарител съм.Че на майка му ли няма да помогна?!
Ние отиваме на замразен трансфер след десетина дни,тъй като пита й казах,нямало да ме притеснява,другата й сватя,която е гинеколог,тъй я посъветвала:joy:.Потенциалните бременни имали нужда от спокойствие.

# 629
  • някъде в орбита...
Човещина е. Моята свекърва има мъж лекар и дъщеря медицинска сестра,но като трябва да се търси лекар,звъни на мен. Въпреки всичките й изцепки, винаги съм се отзовавала.
Само който няма роднини в тази професия не знае какво е да се кихне дори пред тях - в две секунди ще ти сложат три отвратни диагнози, и ще се паникьосат от тях Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт