С какво ви дразнят свекървите? – 113

• 31 145
  • 774
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Моят говори почти винаги вкъщи, на работа не може, а като шофира и да звъниш не вдига. Не ме дразни, знаех си че съм истинско съкровище. Ще му го напимня, че ден-два не съм. Grin Всъщност единственият, от който се дразня като звънне е един общ приятел, мъж, защото е супер пространствен и все има драми и иска съвети.  Има много по-зле от свекърва. Joy
И ние имаме един такъв красавец. Като се лепне да звъни в 10, та може и до полунощ да изкара на телефона. Ако ММ е на кеф да говори си лафят, ако не е или не вдига или просто му казва, че е зает и толкоз. Най - забавен е когато иска да се чуе с мен, че не ме бил чувал. Ще го изям милия някой ден. Ми какво да го правиш такъв? Добро момче е, ама многооо приказва. И въпреки, че им се дразня понякога, не съм си позволила да дам тон дали ще се говори или не.

# 661
Аз не видях Анонимната да има против да си говорят, колкото си искат. Това са ваши измислици. На жената й дошло в повече в 8 вечерта да се звъни на пожар по приятели, които после й се оплакват. Не, че му пречи да се чуват редовно.

# 662
  • MI
Гугъл, аз вече питах мъжът й малък ли е или малоумен? Защото ако е голям и с ума си, логично е че няма нужда друг да му решава 'проблемите', че майка МУ звъни на приятелите МУ. Просто е, неговата майка + неговите приятели -> лично негово решение. Ако се оплакват на нея да им каже към кого да се обърнат, освен ако и те не мислят че е малоумен. Или не им харесва да създават интриги. Wink

# 663
  • София
Нейната свекърва я излага пред семейните им приятели, което пряко Я КАСАЕ.
Ти с твоите синове си поддържай връзка, никой не ти пречи. Само не ги излагай пред приятелите им. Защото никой няма да каже "брато, майка ти туй и онуй", а ще се бъзикат зад гърба му за негова сметка. Яко, а?

Еха, за пубери ли говорим, че нещо се обърках?
Хайде да помислим- майка му откъде има телефоните на приятелите му?
- той ѝ ги е дал, когато се е заженил, предвиждайки че жена му може да е против прякото звънене?
- има ги майката от времето, когато са били тийнове и са хойкали насам-натам, правейки се че не си чуват телефоните?

И следващото- кога майка му започва да използва тези телефони?
- когато се е оженил и жена му му е надула главата с претенциите си?
- през годините, когато майка му е преценявала, че ще ги обезпокоява?

И накрая- ако някой се е бъзикал зад гърба му за негова сметка, дали пък би му останал приятел на възрастта 30+, освен ако мъжът не е мекотело, готово да клекне на всекиго,/ а само на жена си се дърпа/?

ПП. Моля да се чете задълбочено! Naughty Оплакването е от жената на приятеля на мъжа! Това бе обяснено по повод земетресението, което била усетила свекървата. После се мина към "оплакват ми се" Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 авг 2019, 15:31 от absurT

# 664
  • Бургас
Аз не видях Анонимната да има против да си говорят, колкото си искат. Това са ваши измислици. На жената й дошло в повече в 8 вечерта да се звъни на пожар по приятели, които после й се оплакват. Не, че му пречи да се чуват редовно.
Майката на мъжа е звъннала на негов приятел. Значи 100% няма да бъде майтапен от приятел и неговия приятел няма да го коментира с жена му. 100%. Не вярвам, че приятел на мъжа ми, ще мрънка на мен за такова нещо. Мъже са, не си говорят такива работи с жените на приятелите си.
Тъпо е, че не е потърсила него или нея, но бас ловя, че това има предистория. Едната част я знаем - не е ОК да звъни на снаха си. От там, божа работа що.

за мен това:
"Не ми пречи, ама не го приемам за нормално. Повече ми пречи, че нейния хубавец веднага ми скочи, че съм била казвала на мама му, че е ненормална. Има разлика между "майка ти е ненормална и мисля, че е ненорнално майка ти да звъни на приятелите ти да те издирва, щото цял ден не си ѝ звънял". Ми на море е с жена си ма! Няма да ти звъни час по час да ти дава отчет какво прави! 🤬😡Все едно е на 15 години и има вечерен час. 80% от караниците помежду ни са заради тая вещица"
обяснява абсолютно всичко.
Ако беше звъняла на снахата - тая не ни оставя на мира. Нали и казах изобщо да не ми звъни.
Ако беше звъняла на сина си - то си е написано: Ми на море е с жена си ма! Няма да ти звъни час по час да ти дава отчет какво прави!
все тая. Скандал да има. Една вещица и един ангел се карали, за една невинна душа, която не можи да съ уриентира.... Щеше да е смешно, ако не беше тъжно за всички. За ангела, които е неразбран. Вещицата, без мярка. И бедния неориентиран мъж.

# 665
Момичето не се оплаква от единична проява на намеса, а от системна такава.
Не се правете на разсеяни Simple Smile
И с моята свека имахме същите драми, проблемът се решава със системен як скандал от наша страна, докато й дойде акъла в главата.

# 666
  • MI
Всъщност 'момичето' (на тези години е хубаво да се възприема като жена) се оплака директно от прекалената любов между син и майка в първия пост, използвайки доста цветущ език. Wink После се оказа, че май е тормоз над невинното малко съпружие от дъртата вешица. После не било вярно, че много жени третират мъжете си като деца.

# 667
Аз не видях Анонимната да има против да си говорят, колкото си искат.
Е, Гугълче, кАжи честно, къде е логиката да не ѝ пречи мама и син да си говорят колкото си искат, но да ѝ пречи това, че мама е звъннала на приятелите на сина си?

# 668
  • при късмета
Ако мъжа ми всеки ден се прибира вкъщи и първата му работа е да обърне внимание на майка си по телефона, то ще го пращам у майка му да се наговорят и да се прибере, като може да общува пълноценно с мен и детето докато сме заедно. Иначе, все едно не се е прибрал, докато говори по телефона с нея, не може да го прави нито с мен, нито с детето. И това, ако е всеки ден ще го пращам да си говорят за половин час до седмица, след това направо там да се прибира за постоянно

# 669
  • MI
Ако първо това прави, аз също бях го пратила някъде. Ако го прави докато вечевряме също. Но сега да не се окаже, че всъщност мъжът няма право нито по телефона да говори, нито новините да гледа/чете, нито чат, нито книги да чете след като се върне, защото трябва всичките 4-5 часа да говори с жена си и децата? Аз не бих издържала на такъв режим, честно.

# 670
  • Бургас
А имат ли деца Анонимната и мъжа и? Това не си спомням да съм го чела.

# 671
А ако друг, а не мама, звънне, докато е в къщи милото, може ли да проведе разговор и ще го изпратите ли там, откъдето му звънят? Laughing

# 672
Аз не видях Анонимната да има против да си говорят, колкото си искат.
Е, Гугълче, кАжи честно, къде е логиката да не ѝ пречи мама и син да си говорят колкото си искат, но да ѝ пречи това, че мама е звъннала на приятелите на сина си?
на мен не ми пречи, въобще!?? Да си говорят

Защото аз и мм работим заедно по цял ден. Пречи ми, като почне свека да звъни на роднините ми, или да казва на майка ми да ми каже да ида да си прегледам някоя жлеза, или да си изследвам някой хормон, или нещо сходно за децата.
Какво не се разбира

# 673
Жал ми е и за мъжете и за свекървите на някои потребителки. Joy
Какво да се прави-живот!

# 674
Е, за свекървите можете да сте широко скроени, за снахите не можете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт