Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
 • Мнения: 8 785
Добро утро!  HugРеших да прегледам ТТ преди сутрешната разходка и какво да видя! Laughing
Таблоидите вече сложиха Туба във Ферузе, ама на тях не може да им се вярва, според мен...
http://www.aksam.com.tr/magazin/tuba-buyukustunun-partneri-kenan … acak/haber-997056https://www.gazetemag.com/yeni-dizi-firuzede-tuba-buyukustun-ici … oglu-dusunuluyor/Както сами разбирате, за партньор твърдо спрягат КИ...
Ще видим.  Mr. Green
Туба лично да потвърди и тогава ще повярвам.  Mr. GreenА ДК заминава за Бразилия.  PeaceВичи  Hug Злати  Hug Канти  Hug благодаря!  bouquet bouquet bouquet
Хубав и прохладен слънчев ден!  Hug

# 16
 • Мнения: 30 233
Добро утро! Hug

Линка HugКанти Hug,за вечерните постове! bouquet bouquet

Вичи HugЛинка Hug,за днес! bouquet bouquet

Туба спрягат за КИ,а съпругата му-Сибел Кобал за Мурат! Laughing Да видим! Thinking

Приятен горещ ден,прохлада от утре! Wink bouquet

# 17
 • Мнения: 8 785


Ето превод на статията от сутринта.
Цитат
Пресса:
Туба Бюйюкюстюн появится на екране с сериалом «Фирузе» Сюжет сериала расскажет зрителям сложную историю жизни женщины. В то время, как от компаний производителей начинают появлятся амбициозные проекты на новый сезон, ожидаемая новость появилась и от компании AY Yapım. После сериала «Смелый и Красивая» в главной роли с Кыванчем Татлытуг, Туба будет на экранах в новом сезоне. Завершив съёмки мини-документального сериала для Netflix, который ожидается на экранах в 2020 году, Бюйюкюстюн станет главной героиней в сериале «Фирузе». По словам Бюйюкюстюн, она хотела принять участие в проекте Хилаль Сарал, который ворвался в неё и запал в сердце. Упоминается, что партнером Бюйюкюстюн станет Кенан Имирзалыоглу.
https://www.gazetemag.com/yeni-dizi-firuzede-tuba-buy..
https://vk.com/clubtuba507


Поради интригата с новия сериал и партньор, в една от групите във ВК са направили анкета


Цитат
В последнюю неделю слухи о новом проекте Тубы и ее новом партнере не утихают. Версий по партнеру несколько: Халит Эргенч, Кенан Имырзалыоглу, Ибрагим Челикколь и даже Мурат Йылдырым).

Кого из предложенных актеров вы видите партнером Тубы в новом сезоне?
Можете да гласувате...
https://vk.com/tuba_bustun?w=wall-121564141_145786
За сега води Ибрахим Челикол  JoyПриятен следобед! Hug

# 18
 • Мнения: 30 233
Привет! Hug

Линка Hug

Мелек-арт от фен
колажите и пресата продължават..


             Приятен следобед! Hug

# 19
 • Мнения: 8 785
Ново 20! JoyИ ново инфо от Адолфчо! JoyJoyJoyМай пак не е познал! Joy

В ИГ провели запитване кой да режисира Туба в новия проект. И са открили, че Хилал С. е гласувала за себе си! Joy
Сега в ТТ се чудят да се смеят ли, да плачат ли! Joy
Да не излезе вярно предположението на Аня Heart Exl , че в последните си проекти Хилал залага на младите и не е много вероятно Туба да играе в неин сериал. Има в предвид Соколовия хълм.
Ама нищо още не се знае.
Взе да става досадно и да омръзва. Angry

# 20
# 21
 • Мнения: 8 785

Е, и това е част от играта.  Mr. Green
Но на мен ми омръзна, все пак съм овен... Mr. GreenЛека нощ!  Hug

# 22
 • Мнения: 30 233
            Добро утро! Hug

           Линка Hug
Цитат
гугл перевел так:
Сема Эргенекон написала сценарий с участием ведущей актрисы ТубаБююкюстюн для персонажа Фирузе.
Ибрагим Челикколь был одним из видных деятелей, сделавших предложение для Фирузе.
Переговоры с ZerrinTekindor, AlperenDuymaz и другими игроками продолжаются

Скрит текст:
Днес ще оставя лаптопа на почистване с уговорката,че до довечера ще бъде готов! Wink
Приятна сряда,момичета! bouquet

# 23
 • Мнения: 3 470
Здравейте, момичета

Вчерашния ден е преминал под мотото на известната през '90-те игра "Тука има, тука нема" Mr. Green Ще има проект Ферузе с участието на Туба, няма да има такъв, или ще е по друго име.. Joy
Линка Hug, Злати Hug, Вичи Hug благодаря ви за всички споделени новини от ТТ, ВК и др.соц.медии
 
Сега сме в очакване Туна или Ясемин да потвърдят за проект. Да видим кога и за кой smile3502(дано да има такъв Praynig)

Злати Peace стискам палци за техниката!

Да не ви е скучно ви предлагам нещо като гаданка Whistling
Коя древна Руна е вашият покровител?
Скрит текст:


Вероятно всички са запознати със силата на руните и техните магически свойства. Днес ще научите коя точно  руна ви подхожда. Според датата си на раждане крадeн от енергетика вие ще бъдете в състояние да определите това. Използвайте руната, която ви  покровителства,  за да  привличате  в живота си енергия и хармония.
1. 23 март –  5   април. Руна „Феу“ (добитък). Руническият  хороскоп започва с пролетното равноденствие, новият цикъл започва в този ден. Тази руна е на активните, крадeн от енергетика креативни хора, но те  често не са особено сговорчиви.
2. 6  – 21 април. Руна  „Уруз“ (мощ) защитава родените в периода 6-21  април. Това са хора с вътрешен пламък, готови да се жертват в името на велика цел.
3. 22 април -6  май. Руна „Турисаз“ (гигант, великан). крадeн от енергетика Човек-борец, който се стреми да подобрява себе си, да преодолява страховете си.
4.  7  – 21 май.  Руна „Aнсуз“. Под влиянието тази руна попадат креативни хора, контактни, общителни.
5. 22 май – 6 юни. Руна „Райдо“ (път) .Това са  хора, които имат балансиран характер и стремеж към стабилност крадeн от енергетика и хармония. Често сред тях има и хора, които прибягват до прекомерен контрол към себе си и другите.
6. 7-22  юни. Руна „Кеназ“ (факел, пламък). Способностите на тези хора граничат с екстрасензорните, те са креативни и имат голям  творчески потенциал.
7. 23 юни –  7 юли. Руна „Гебо“ крадeн от енергетика (дар, партньорство). Свободомислещи  и открити хора, които са готови за сътрудничество и съдействие, но в същото време са вятърничави и свободолюбиви.
8.  8 – 23 юли. Руна „Вульо“ (радост). Енергийният потенциал на тези хора е такъв, така че те могат буквално да изпълняват своите желания, и тези на крадeн от енергетика другите.
9. 24 юли -8  август. Руна „Хагалаз“ (стихия, градушка). Хора с   особено силна енергия, които трябва да се научат да я насочват в правилната посока.
10. 9- 23 август. Руна „Наутиз“ (необходимост). Това са хора, които знаят как да открият достойнството и на най- невзрачните предмети, крадeн от енергетика които са скрити от очите ни.
11. 24 август – 8 септември. Руна „Иса“ (лед). Те са внимателни и много отговорни хора, на тях може да се разчита. Добре подредени са и не се успокояват, докато не  стигнат до същността на проблема.
12. 9- 23 септември. Руна „Йера“ крадeн от енергетика (цикъл). Много търпеливи и последователни хора. Строят планове и ги следват.
13. 24 септември – 8 октомври. Руна „Eйваз“ (защита). Издръжливи  хора, които имат усет за справедливост.
14. 9-23 октомври. Руна „Петър“ (просветление). Хора, които  здраво стоят на краката си, които е  трудно да бъдат отклонени от пътя, крадeн от енергетика те  винаги са верни на принципите си.
15. 24 октомври- 7 ноември. Руна „Алгиз“ (преодоляване). Човек с  жизнеутвърждаващи възгледи. Тези хора имат силна жажда за живот и могат да преодоляват всякакви трудности.
16. 8-23 ноември. Руна „Соуло“ (слънце). Хора, пълни с вътрешна светлина, която те споделят с крадeн от енергетика другите.
17. 24 ноември 7 декември. Руна „Teваз“ (сила). Хора, които винаги са готови да се борят и да преодоляват препятствията.
18 8-22 декември. Руна „Беркана“ (растение). Човек, който се стреми към създаване и открития.
19. 23 декември – 6 януари. Руна „Eваз“ (кон). Хора, които са крадeн от енергетика в постоянно развитие. Те са велики учители и наставници.
20. 7- 21 януари. Руна „Mаназ“ (цялостност). Скромен човек, който не обича прекалено много внимание към себе си , но  е много гъвкав и разностранен. Такива хора често не зависят от мнението на другите и за тяхното развитие не се крадeн от енергетика нуждаят от одобрение.
21. 22 януари-5  февруари. Руна „Лагуз“ (вода). Тези хора са много интуитивни и чувствителни, добре разпознават лъжи и ласкателства.
22. 6- 20 февруари. Руна „Ингуз“ (плодородие). Такива хора често са пионери или новатори. Те изпълват живота си с нови преживявания чрез общуване, пътуване и работа.
крадeн от енергетика
23. 21 февруари-5 март. Руна „Одал“ (наследство). Човек с деликатен вкус. Тези хора са добри съветници защото заместват рационалния  подход с интуитивен.
24. 5- 22 март. Руна „Дагаз“ (трансформация). Такива хора са непредсказуеми и променливи. Те са в състояние да преговарят и да  намират компромис.


Ето ви и линка за симвоите на руните Peace
 https://cveta1.blogspot.com/2015/08/blog-post_23.htmlОбичай всички,
Доверявай се на няколко,
Не прави лошо никому!
У.Шекспир

Хубав и по-прохладен следобед ви пожелавам!

# 24
 • Мнения: 4 374
Здравейте Hug

Канти HugЗлати HugБлагодаря ви за споделеното. bouquet

              

 Тъгата дава дълбочина. Щастието дава височина. Тъгата дава корени. Щастието дава клони. Щастието е като дърво, извило клоните си в небето, а тъгата е като корените, забили се в недрата на земята. И двете са необходими – колкото отива на високо, толкова се впива надълбоко. Всичко това става едновременно. Колкото по-високо е дървото, толкова по-дълбоки ще бъдат неговите корени. В действителност, това винаги се случва пропорционално. Това е балансът на живота.

Ошо

              

          

Злати HugДано бързо свършат работа технците,че понякога се правят на интересни.

                 

Приятен следобед,дами bouquet

Последна редакция: ср, 14 авг 2019, 15:19 от Вичона

# 25
 • Мнения: 4 397

Привет, привет!  Hug Hug

Разногледа станах  #Crazy от многото предположения около Туба, докато ви изчета ooooh!
Сигурно затова ми се привиждат две китари и осем ръце, които ми свирят Tico Tico Grinning
Хубава вечер на всички желая! Heart Eyes Hug

# 26
 • Мнения: 8 785
Здравейте, момичета!  HugМай не само на мен ми омръзнаха догадките. Днес спряха.  Mr. Green
Ето едно кратко обобщение
Цитат
НОВОСТИ ТУРЕЦКИХ СМИ. СЕРИАЛ "ЗЕМХЕРИ"
#Turetskie_serialy_i_film_serialTurkey #Фирузе #Земхери
Сегодня во всех турецких группах на устах информация о новом сериале от Ay Yapim знаменитого режиссёра - Хиляль Сарал и сценаристки - Сема Эргенекон. Ранее сериал назывался "Фирузе / Firuze", а сегодня стало известно, что его переименовали на "Земхери /Zemheri", что в переводе c арабского: стужа, холода или зимний период. Так же некоторые источники утверждают, что главные роли сыграют: Туба Бюйюкюстюн и Ибрагим Челиколль и ведутся переговоры с Зеррин Текиндор и Альпереном Дуймазом. Но если Зеррин Текиндор согласится сниматься в этом сериале, а скорее всего так и будет, так как актриса и Хилаль Сарал - хорошие и давние подруги, то в "Дочери посла" мы её не увидим!
Так же многие источники утверждают, что в новом сериале будут задействованы: Айча Айшин Туран и Эсра Бильгич, а музыку к сериалу будет писать, Тойгар Ышыклы, что тоже вполне вероятно так как почти все сериалы Хилаль Сарал музыкально сопровождает именно он. Ну что ж будем ждать дальнейшего развития событий вокруг этого, бесспорно интересного проекта!
https://vk.com/kinoturkey?w=wall-154330787_27303


Туба е лайкнала в ИГ


Цитат
https://www.instagram.com/p/B1Ia6bPgW_-/
Туба лайкнула в Инстаграм:

Мерил Стрип... Смотрите, как красиво рассказала свои мысли...
Не потому что я дошла до самоуверенного состояния, наоборот, потому что я пришла в точку, когда не хотела терять свое время на вещи, которые делали меня несчастными и печалили меня, на словестные укусы, чрезмерную критику и всякого рода претензии и ожидания у меня уже не было терпения.
Я потеряла желание делать довольными людей, которым я не нравилась, любить людей, которые не любят меня, и улыбаться людям, которые не улыбаются мне. Теперь я не хотела тратить уже ни минуты на лгущих мне и пытающихся мною управлять людей.
Я не хотела находиться в среде их лживых двуличных игр и дешевых комплиментов.
У меня не было толерантности к излишним умничаниям и академической мудрости. В той же степени я не хотела встречаться с пустыми сплетнями. Я ненавижу разногласия и сравнения.
Я верю в разнообразное, даже противоречивое устройство мира, по этой причине избегаю твердолобых и не обладающих толерантностью людей.
В дружбе не приемлю вероломство и предательство. Я не могу быть вместе с людьми, которые не знают, как сделать кому-то комплимент или не знающими, что сказать для поощрения. Преувеличения меня утомляют, я затрудняюсь смириться с теми, кто не любит животных
И един коментар, който споделям... Peace
Цитат
Наталья Седова
Пороки человеческого общества везде одинаковы, где то больше, где то меньше с учетом местных устоев конечно. А вот актерская среда предполагаю везде одинаковая... Трудно в ней приходится умным, талантливым и самодостаточным людям... Конечно тронули Тубусю слова, она с этим постоянно сталкивается.
Спасибо за перевод!!


Видях това в ИГ на грузинките. Поздравяват Умут. Но не разбирам номинация или вече награда и за какво. newsm78Но щом е за поздрав, и аз го поздрвявам!  Laughing
Една фотка, които толкова ми хареса, че не успях да я подмина без да я споделя.  ooooh!И няколко красиви колажа из нета, като няма ново.  Crossing Arms Crossing Arms Не обичам да гледам едно и също, но си мисля, ако новия сериал е много тежък, както я преживявам съдбата на героинята на Туба, дали ще издържа да гледам.  newsm78
Ама няма да го мисля предварително...

А ДК заминава и за Уругвай.Лека нощ!  Hug

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 06:14 от Lina_4

# 27
 • Мнения: 4 374
Здравейте Hug
Линка HugЗлати HugНадин HugБлагодаря ви за споделеното bouquet

                 

Честит празник.
Днес е Голяма Богородица- закрилница на майчинството, жените и семейното огнище. Честит ни празник!!!
Нека мир и любов да цари в домовете ни . Нека недоимъкът и болестите да са далеч , а здравето и късмета да са винаги с нас!Бъдете благословени мили дами.

Скрит текст:


             

               

Хубав и спокоен ден. bouquet

# 28
 • Мнения: 30 233
Добро утро! Hug

Вичи HugКанти HugНадин HugЛинка Hug,благодаря ви за споделеното! bouquet bouquet bouquet bouquet

Вчера лаптопа не успяха да го почистят и си го взех! WinkДнес отново ще го нося! Peace

       Приятен ден ви желая! bouquet

# 29
 • Русе
 • Мнения: 6 483
Добро утро и... ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  HugЗдраве и щастие за всички нас и близките ни!  Peace

Мили дружки, благодаря ви за хубавите пожелания за РД, които ми отправихте, обичам ви!  Hug bouquet bouquet bouquet

Извинявайте и че едва сега се включвам, но... море + леко прегаряне ( реално и виртуално  Wink), бях
 почивка и... имах и гости у дома, та... и малко време нета...  Simple Smile

Виждам интересни неща, но... засега и нищо сигурно за Туба. Силно се надявам вече и да излезе потвърждение за Фирузе. Това, че има млади актьори съобщени, не пречи да има има място и за Туба... този Алперен преди игра с Къванч, та... защо не и пак да има звезди покрай него.  PeaceА аз...  Wink все още се надявам и малката ми любимка да е в този проект и... да мина леко този сезон със сериал 2 в 1  Grinning

Не мога да не сложа и аз нашата ''африканка''  Wink - прелестна е  Heart Eyes

И... хубав ден на всички... нека днес дойде и новината за нова роля!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт