Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 248

• 44 532
  • 710
  •   1
Отговори
# 615
Привет Hug

Хубав ден,дами bouquet

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 12:48 от Вичона

# 616
# 617
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

И какво излиза тези дни... вече и втори Нетфликс проект за Туба е на път...  Peace

А има дата за старта на Ренесанс... - колкото и да недолюбвам такива сериали, заради документалната му част и най-вече заради Туба ще го гледам с удоволствие

Чакам вече с нетърпение след месец да гледам един и да има повече инфо за новият проект.  Simple Smile

# 618
Здравейте! Hug

Днес най-сетне официално обявиха датата на филма от серията „Възходът на империите - Османската“.
Цвети  Hug аз също не гледам исторически филми, те са чиста проба пропаганда, но все пак историята трябва да се знае, и този филм е документално-игрален, чета какви големи имена са консултантите. направен е от световна платформа, Туба участва - има всички предпоставки да бъде гледан! Laughing
И все пак, толкова ми е силна омразата и предубеждението към историческите саги, че първо ще изгледам епизодите, в които участва Туба, и чак после ще реша дали да гледам другите!  Twisted Evil
Да сложа и аз снимките  Laughing и да си лягам, че другите хора вече стават!  ooooh!

Отново в тренда на ТТ

Радвам се, че Туба играе християнка, която не е сменила вярата си, силна жена и всичко това на английски.
Водят се някакви спорове в руските форуми кой е пръв, кой втори и т.н. Не разбират, че този филм е съвсем друг жанр и се гледа от друга публика. Не е направен за губивреме и развлечение на скучаещи домакини и тинейджъри, а в интересна форма да даде знания на хора, които искат да ги получат!  Sunglasses

Лека нощ!  Hug

# 619

Привет, привет! Hug Hug
Да ви разбудя рано днес с хубава песен, защото не знам дали ще успея по друго време да ви пожелая хубав ден!  Peace

Погледнах медиите в Турция.  Rolling Eyes Туба/Мара я разхождат и днес с вече познатата ни новина.

Музиката днес е свързана с новината, че рап сензацията Лизо, която има 20 номинации за "Грами", е обявена за Артист на годината според списание "Тайм".
Та нали за рап-културата се говори много в ЗС, пък и клиповете й ми напомнят едни събития от сериала...затова, ваша е! Sunglasses

И все пак... да ви подготвя с минимална доза кич Laughing

Хубав ден желая на всички!  Hug

# 620
Здравейте  Hug
Цвети HugЗлати HugЛинка HugБлагодаря ви момичета за всичко споделено,новини ,снимки,мнения,за всичко bouquet
Надин Hug Благодаря ти за ранното настроение в темата. bouquet

"Животът не предоставя по - върховно удоволствие от това да преодолееш трудностите, като преминаваш от един етап на успеха към друг, като формираш нови желания и виждаш осъществяването им. Усилията на всеки, който се труди в името на голямо и достойно начинание, намират подкрепа първо в надеждата и после в радостта. "
Самюел Джонсън

Късмет в петък13.

# 621
Добро утро! Hug

Линка Hug Цвети Hug

Надин HugВичи Hug

От излъчените  исторически сериали съм гледала ВВ! Peace

Приятен петък! bouquet

# 622
Здравейте Hug
Злати Hug Линка HugНадин Hug bouquet bouquet

Лека вечер,дами bouquet bouquet

# 623
Привет, момичета

Благодаря ви за всичко споделено тези няколко дни  bouquet
Вичи Hug, Злати Hug, Линйа Hug, Надин Hug, Цвети Hug
Вече имаме официално определена дата за началото на ВИ 24.01.2020  Peace И това е дошло със серия снимки от сериала. И най-накрая виждаме Туба в ролята на Мара Хатун yes Излъчването й е на кралица .  Но я  виждаме и като майка поучаваща малкия Мехмет Peace
Цвети Peace, Линка Peace както сте написали и на мен този тип дизита не са ми от любимите. Но поне този ще е само 6 серии, ще е смес от документални моменти + игрални сцени. И най-вече ще видим Туба в роля, в която освен всичко ще говори на език, който поназнайваме Flutter

Да ви сложа и няколко хубави мисли за завършек на последния петък 13-ти за 2019 г

Искам да пея така, както пеят птиците.
Без да се притеснявам за това кой ме чува или какво си мисли.

Руми

Дори не се питайте, защо човек ви е причинил това или онова.
Разберете простата причина:
обидените се опитват да обидят, щастливите – да ощастливят.

Екхарт Толе

Лека нощ!

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 02:40 от kanti

# 624
              Добро утро! Hug

Вичи HugЛинка HugКанти Hug,благодаря за споделеното! bouquet bouquet bouquet

Приятна събота,момичета! bouquet    

# 625
Добро утро!

Вичи HugНадин HugЛинка Hug,благодаря за инфото и преводите! bouquet bouquet bouquet

Цитат
🆕Блогеры в тт
В СМИ США пишут о таких турецких сериалах как #MuhteşemYüzyıl , #Asi , #KaraParaAşk и #Gümüş об успехах этих турецких сериалов, и выхода на мировой рынок.
Как пример самых популярных актёров написали в журнале Time o #TubaBüyüküstün и в журнале Los Angeles Times упоминается #KıvançTatlıtug!
Приятна неделя на всички! Hug

# 626

Да погледаме и послушаме ... арабски дублаж Sunglasses

Привет, привет!  Hug Hug
Хубав ден пожелавам на всички!  Peace

[/img]

Така изглеждах, когато изгледах коледното клипче на Бочели и съпругата му. Снимано е във вилата им в Тоскана, а песента я знаете всички Grinning

# 627
Здравейте Hug
Злати Hug bouquet
Надин HugБлагодаря ти за прекрасната музика. bouquet

Tuba Buyukustun Georgian Fans
9 минути ·

Проект, който разби всички рекорди и спечели голямо световно внимание - това е „Възходът на Османската империя“, в който Туба Букустун играе главната роля - пише Анибал Гулероглу, журналист и журналист за портал milliyet.com
Отброяването на времето е започнало. Преди голямата премиера остана поне малко време. Помнете думата ми, да, това е историко-документалният проект, който ще успее в света и ще бъде силно одобрен. Бих искал да ви напомня, че в тази документална драма в този документален филм играят успешни актьори като Туба Буюкстун, Осман Сонант, Биркан Сокулу, Селим Байрактари, Ушан Чакири, Джем Юзумюзлу, Толга Текин и D ლა la Sonmez. Да, въз основа на този актьорски екип съм убеден, че „Възходът на Османската империя“ ще бъде много успешен в световен мащаб.
Освен това е забележително, че режисьорът на този исторически проект, собственикът на „Еми“ Емре Шахиния, пише известен колумнист. Режисьорът е работил в Америка и е носител на много важни награди, като всичките му проекти са с най-високо качество. В допълнение искам да ви кажа, че продуцентите на Karga Seven и STX Entertainment много добре познават бизнеса си.
Скрит текст:
Tuba Buyukustun Georgian Fans
9 минути ·

პროექტი, რომელიც ყველა რეკორდს მოხსნის და მსოფლიოში დიდ გამოხმაურებას ჰპოვებს-ეს „ოსმალეთის იმპერიის აღმავლობაა“, რომელშიც მთავარ როლს თუბა ბუიუქუსთუნი თამაშობს-წერს პორტალ milliyet.com-ის მიმომხილველი და ჟურნალისტი, ანიბალ გულეროღლუ
დროის ათვლა დაწყებულია. დიდ პრემირამდე, სულ ცოტა დრო დარჩა. დაიმახსოვრეთ ჩემი სიტყვა, დიახ ეს სწორედ ის ისტორიულ-დოკუმენტური პროექტია, რომელიც მსოფლიოში წარმატებული გახდება და უდიდეს მოწონებას დაიმსახურებს. მინდა შეგახსენოთ, რომ ამ დოკუმენტურ დრამაში , ისეთი წარმატებული მსახიობები თამაშობენ, როგორებიც არიან თუბა ბუიუქუსთუნი, ოსმან სონანთი, ბირქან სოქულუ, სელიმ ბაირაქთარი, უშან ჩაქირი, ჯემ იიღთ უზუმოღლუ, თოლგა თექინი და დამლა სონმეზი. დიახ, სწორედ ამ სამსახიობო გუნდზე დაყრდნობით, დარწმუნებული ვარ, რომ „ოსმალეთის იმპერიის აღმავლობა“, მსოფლიოს მასშტაბით ძალიან წარმატებული იქნება.
გარდა ამისა, აღსანიშნავია ის ფაქტი, რომ ამ ისტორიული პროექტის რეჟისორი, ემის მფლობელი ემრე შაჰინია-წერს ცნობილი მიმომხილველი. რეჟისორი ამერიკაში მოღვაწეობს და ის მრავალი მნიშვნელოვანი ჯილდოს მფლობელია, მისი ყველა პროექტი უმაღლესი ხარისხით გამოირჩევა. გარდა ამისა, მინდა გითხრათ, რომ საპროდიუსერო კომპანიებმა Karga Seven და STX Entertainment –მა ძალიან კარგად იციან, თავიანთი საქმე.

Лека вечер,дами bouquet

# 628

Привет, привет!  Hug Hug

Не можеше да не си помисля за Туба днес, гледайки филма "Фъстъченият сокол"  Rolling Eyes Може би най-доброто, което съм гледала напоследък Peace

Скрит текст:
The Peanut Butter Falcon / Фъстъченият сокол (2019)
Зак живее със синдрома на Даун и е избягал от клиниката, в която е настанен, подтикван от мечтата си да посещава професионално училище за кечисти, в каквото е учил най-големият му идол. С течение на обстоятелствата пътят му към целта се преплита с този на дребния престъпник Тайлър, който се превръща в приятел и съюзник на Зак в предизвикателството. Докато двамата преплуват реките на Джорджия, пият уиски, ловят риба, търсят по-големия смисъл на съществуването си и се опитват да избегнат залавянето си, една от сестрите в клиниката, откъдето Зак е избягал, се опитва да го намери.

Хубава вечер желая на всички!  Hug Hug

# 629
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Аз най-после си свърших поръчка, която ми заемаше времето и отварям да видя инста за нещо ново и.... Туба сама пише за Осман вече...

Друго си е да си направи сама реклама   Simple Smile

Сега да вземе и за новият проект да сподели нещичко, та да сме сигурни и в него  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт