Милано - 11

• 47 534
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Аз съм била и в двата. Заслужават си само, ако нямате цял ден за Серавале.
Ние бяхме на 01.11 в Серавале и имаше някакви намаления за Вси Светии. Не мога да съдя до колко по-високи са били цените от сегашното сезонно намаление, но например купихме 100% кашмирено мъжко палто за смешна сума 290 евро при оригинална цена 890 евро. Кожено палто на Фратели Росети на 50%.
Начало на сезонно лятно намаление сме хващали само в аутлета в Сицилия и там определено имаше съществена разлика в цените. А и беше добре зареден. Гледахме костюм на Бос преди намалението и го купихме после точно наполовината на първата аутлет цена.

Фокс таун ми е първия аутлет далеч назад във времето. Нямам спомен да ме е впечатлил с много изгодни цени и интересни магазини. Но вероятно не сме били и в сезонни намаления тогава.

# 316
  • Milano
Аз съм го казвала, че за мен Виколунго е абсолютно "не", Франчакорта също - няма магазин на това, от което основно пазарувам.

Но това си е моят вкус и предпочитания.

На излизане от последния магазин в Серравалле, бързайки за шатъла подминах едно семейство с момченце, коeто говореше на български.
Викам си,  ето засекох Blu Turquoise😄.
Мъжът беше с червено яке, а жената май с бяло.

# 317
Благодаря за мненията! Имаме възможност да отделим събота или неделя за Серавале, като в неделя ще трябва да сме обратно в Милано към следобяд. Предполагам, че в неделя навалицата ще е по-голяма, особено в периода на намаления.

# 318
  • Milano
То мина вече месец от започването им.
Аз бях на четвъртия ден от началото им и бяха свършили доста неща и размери.
Вече са сложили новите колекции, но така или иначе винаги се спестява.

В парфюмерията обаче - не. Цената на парфюма, който ползвам,  в Ринашенте беше по-ниска оттам. Когато им зададох въпроса ми отговориха, че е нормален магазин, а не аутлет.🤤

# 319
  • Варна
Regina, не сме били ние. Нашият дрес код е синьо/ тъмно синьо. Винаги отделяме по един ден за Серравалле, друг аутлет не сме посещавали. Доволни сме оттам. Останалите дни винаги посвещаваме на Милано и някое малко градче. Направи ми впечатление, че от миналата зима насам са разширили магазина на Найк, Пупа също, Пандора е преместена. Никога не сме ходили в по-високата сграда с голямо лого на Овиезе- там пак ли е част от McArthur Glenn, какви магазини има? Заслужава ли си?

# 320
Ако говориш за сградата през улица до която се стига по закрит мост - да част е. Има Гап, Ванс, Пепе джинс, Андре Морис с много качествена мъжка мода и т.н.

# 321
  • Варна
Не, там винаги ходим. Имам предвид вляво от паркинга има по-висока сграда, с голямо лого OVS. По-монолитна сграда, сякаш са много големи по площ магазини.
Ето това имам предвид:

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 13:47 от Blue Turquoise

# 322
  • Milano
Serravalle Retail Park е това. Търговски център (мол).
Аз не съм ходила. Тези магазини ги има и тук.

https://serravalleretailpark.it

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 21:33 от regina di cuori

# 323
Правилно ли се ориентирам от разговора, че Серавале е аутлет за високи марки?
Ако е така, съм доволна, че изобщо не съм го предвидила и имах  драма, че нямаме време.
Аз съм тръгнала за просташките марки, за мен Алкот е Номер 1😁

# 324
  • Варна
Има и хайенд марки, има и нормални- Guess, Replay, Nike, Liu Jo, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, GAP, Benetton, Desigual, CK, CK underwear, Adidas и т.н. Има за музика- Bose, луксозни съдове Villeroy&Boch. Аксесоари- Mandarina Duck, Samsonite и много други.

# 325
Скрит текст:
Цитат
Езерото е прекрасно.
От Милано можете да стигнете до някой от градовете на езерото - например Комо и от там да направите обиколка на езерото. С влак от Милано(Milano Nord Cadorna) се пътува около час до Como Nord Lago. Гарата е в центъра.

С влакче, можете да се качите от Комо до Брунате. То не е точно влакче, а е една от първите зъбчати железници в Европа или може би дори първата. Прилича повече на лифт, отколкото на влак. Няма междинни спирки. Качваш се от Комо  и стигаш до върха, където е къщата, в която е живял в последните си дни Пенчо Славейков.
funicular Como-Brunate и Още инфо
Цялото пътуване е не повече от 20 минути, но гледката си струва.
Здравейте, чета и планирам пътуването ни. Мисля да идем до езерото Комо. Виждам, че се продават онлан билети за влака Milano - Como Nord Lago, в сайта . Да купя ли онлайн билети или може и на място? Цената същата ли ще е?
За фуникуляра Como-Brunate нужно ли е предварително билети или също може на място?
Със сайта за корабчетата не се оправих, изобщо не разбрах какви са им цените.

Сигурно ще имам още въпроси. Simple Smile

# 326
За фуникуляра Como-Brunate редовно има километрична опашка. Дори и сега през зимята. Thinking Не знам как седят нещата с билетите онлайн, но ако ще ви помогнат да прескочите опашката, купете.

# 327
  • Milano
Evhen, Aлкот имат магазини на корсо Витторио Емануеле малко след Дуомо, до/около магазина на Карпиза и на виа Торино.

Алина, за влака може и на място, цената е същата. Ще трябва да валидирате билета на машинките на перона преди да се качите.

Аз не намирам никъде да могат да се купят билети онлайн за фуниколяра.
Ако сте с билети "аз пътувам навсякъде в Ломбардия" може да ги използвате и за влака от/до Комо и за фуниколяра и за гр.транспорт в Милано и Комо - 16,50 евро за един ден ги избивате.
Продават се на автоматите на метрото в Милано.

# 328
О, много ти благодаря. Значи ще купим такива билети. 🤗

# 329
Здравейте, началото на март дали е много дъждовно? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт