Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема 50

• 47 229
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, мили момичета Simple Smile тези от вас, които ходят при др. Карагьозов за цитонамазка, гледа ли ви винаги и с колпоскоп? Или ви пита дали искате да го използва? Simple Smile

# 646
Гледа и с колпоскоп.

# 647
Момичета, поръчах си AHCC Kinoko platinum на Iherb. Добре ли е да го пия 3 месеца по 4 хапчета дневно? Т.е. по 3000мг.Тези които сте го използвали как го взимахте?

# 648
Само 1ят месец по тази схема. После 2 по 1 за следващите 2 месеца.

# 649
Благодаря ти мила. Така ще го взимам.

# 650
Скоро ще станат две години от моята конизация.
Цитонамазките ми оттогава (през 3-4 месеца) са все втора група.
Пиша, за да дам кураж на момичета, които сега влизат тук, да знаят, че има надежда за живот Simple Smile!
Бъдете здрави!

# 651
  • Благоевград
Момичета, ако някоя има телефона в кабинета на д-р Карагьозов, може ли да ми го напише на лично? 🤗

# 652
А при мен пък явно рецидивира папиломният вирус и пак имам йоднегативен участък. Изпих сума кориолус и от другото пих.
Само преди половин година ми правиха криотерапия.

# 653
левскарката, радвам се да чета успокоени и позитивно настроени мнения тук Hug
Само ще вметна, че са ти много на често цитонамазките. Запомнила съм, че имаш разни странични неудобства и предполагам заради това ги правиш по- на често, но ми се иска да припомня, че не е нужно контролно да се правят на по-малък период от 6 месеца при такъв резултат. Само  споменавам  Simple Smile 

Анонимна, съжалявам. Трудно се излиза от 'нашето' положение и никога няма сигурност, че е завинаги, за жалост.

Аз трябва да си запазя час за контролен преглед и цитонамазка и отново ме обзема тиха паника Sad

# 654
  • София
Здравейте, тъй като в понеделник съм на първи контролен след Летц процедура, какво да изисквам от доктора? Казвам "изисквам ", защото човек трябва сам да си настоява 🙂
Цитонамазка и колпоскоп е ясно, но примерно типизация отново за чпв дали да не искам? Имах 16 тип при предишното изследване, но тогава бях бременна, ако изобщо има отношение.

# 655
Здравейте, тъй като в понеделник съм на първи контролен след Летц процедура, какво да изисквам от доктора? Казвам "изисквам ", защото човек трябва сам да си настоява 🙂
Цитонамазка и колпоскоп е ясно, но примерно типизация отново за чпв дали да не искам? Имах 16 тип при предишното изследване, но тогава бях бременна, ако изобщо има отношение.
Ако си имаш 16,си го имаш завинаги....доколкото разбирам оттървия няма? Или бъркам? Моля някой да ме поправи ако греша

# 656
Може и да греша, но мисля че от хпв няма излекуване, а само потискане на вируса, чрез имунистимуланти, които да го държат "приспан". По време на бременност имунната система обикновено е по-слаба и това е предпоставка вируса да се събуди.
  Аз лично си обяснявам хпв донякъде с хив-използват се силни медикаменти, които при правилен прием правят вирусния товар почти неоткриваем (човек, който е на терапия е мното по-малко заразен от такъв, който на скоро се е зара зил). Та с две думи, отърване май няма, а само следене

# 657
Имам приятелка, която беше с 16 щам. Преди години беше премахвала кондиломите оперативно. Беше ми споделила, че и малка част от шийката премахнали, защото била засегната. Прави си тестове от тогава и тестовете са отрицателни.

# 658
Marsia_K първата година правех цито на 3-4 месеца, както е по учебник, после след добър резултат се минава през 6, но при мен се случи, че проф. Чакалова изиска пак една на 3 месеца и реално след това направих на 6-ти месец. Така че, живи и здрави вече през 6м. Иначе при мен сега май пък една миома расте и може да се оперира, но след толкова перипетии май вече попретръпнах.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 22:37 от левскарката

# 659
Имам час за Карагьозов и аз за 20.01. от 16:40. Ако някой го желае.
Момичета, взех този час от Femme_fatale, но няма да мога да го ползвам. Свободен е, ако някой го желае.

Общи условия

Активация на акаунт