🐱‍👤 Маскираният певец 🐱‍👤

• 31 907
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • SF
Да, но зрителите какво трябва да избират? - Пеенето ли?

# 511
Не е често. Хората гласуват за тези които разпознават или поне си мислят че разпознават.

А на бас че не са гласували за пауна защото не могат да го разпознаят и сигурно не е някой мн известен Sad

# 512
Розата ми е фаворит. А на вас?

# 513
Ще има още 8, които ще представят следващият път, може би в понеделник

# 514
Здравейте, сега ви открих))
Не го хванах от начало, не знам правилата, но каквото видях много ми хареса. Само Гала ми идва в повече.
Паунът за мен е Цецо от Семейни войни. Наскоро го гледах в Черешката на тортата и нещо го свързвам.
Харесах всички участници, особено изпълненията им, костюмите и тях. Харесва ми предаването засега))
Лъвът е морски, мисля е онзи Здравко от Приморско, ама той пък да пее...

# 515
Това ли ще са до края на предаването участниците? Няма да има нови всеки следващ път?

Ще има още 8 и след това ще са си същите.

# 516
Доволна съм, Паунът най-малко ми хареса, а и най-лесно разпознаваем ми се стори, макар че аз все още не мога да реша дали е Цецо от Семейни войни или Звездев, но съм почти сигурна, че е някой от двамата.

# 517
Здравейте, сега ви открих))
Не го хванах от начало, не знам правилата, но каквото видях много ми хареса. Само Гала ми идва в повече.
Паунът за мен е Цецо от Семейни войни. Наскоро го гледах в Черешката на тортата и нещо го свързвам.
Харесах всички участници, особено изпълненията им, костюмите и тях. Харесва ми предаването засега))
Лъвът е морски, мисля е онзи Здравко от Приморско, ама той пък да пее...

Лъвът е жена Simple Smile

# 518
Не е ли само в събота.

# 519
Розата ми е фаворит. А на вас?

И на мен. И не съм убедена коя е. Това най-вече ни харесва, защото другите бързи ги разгадахме.

# 520
  • Испания
Да, но зрителите какво трябва да избират? - Пеенето ли?

Зрителите гласуват за този, който им харесва. Пеене, костюм или каквото и да било - това, което им харесва в даден участник.

# 521
Аз съм си харесал Кукерът заради песента която е избрал.

# 522
  • Испания
Не е ли само в събота.

Да, в събота.
Не е често. Хората гласуват за тези които разпознават или поне си мислят че разпознават.

А на бас че не са гласували за пауна защото не могат да го разпознаят и сигурно не е някой мн известен Sad

Това изобщо не е вярно.

# 523
Ама според вас лъвът можеше ли да пее? На мен ми се стори не много добре, даже фалшиво. Ако е проф певица това ще е голям срам.

# 524
  • SF
Аз си харесах Принцесата.

Общи условия

Активация на акаунт