🐱‍👤 Маскираният певец 🐱‍👤

• 31 997
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
  • Испания
Много ми харесват костюмите им, въобще, много ми е интересно предаването.

На Кремена са. Някои тежат 100 кг.

# 196
Много страшна тая принцеса Joy

# 197
  • Mediterraneo
За Димо мисля и аз, въпреки че той има малко по- прегърбена стойка. Бикът го виждам като Криско, въпреки пък че ми се стори малко дървен, а Криско сякаш не е така.

# 198
Розата..ох, забравих й името. Участваше в кати две капки вода. Една руса актриса, майка й също е актриса.. Ох, София ли беше..

# 199
  • in Wonderland
Журито какво гледа с тпзи бинокъл??

# 200
  • Испания
Розата е много готина. Принцесата също - порцеланово сладурче.

# 201
За принцесата не знам защо си мисля за Мария Игнатова. Или пък някоя чалгаджийка.

# 202
  • София
Розата..ох, забравих й името. Участваше в кати две капки вода. Една руса актриса, майка й също е актриса.. Ох, София ли беше..
Джамджиева

# 203
  • in Wonderland
И на мен ми бяга името, но участваше и в Пееш или лъжеш.

# 204
Ами като им задават, въпросите и бик и рицар дигат маските за да си сложат микрофоните!!
А в същото време пеят през маски!!
"Панелистите" като предположат някой и снимката веднага излиза отстрани, буквално на секундата, еми няма как да се извади изреже и подготви предполагаемото име за по малко от 15сек. то името да напишеш в гугъл ти отнема повече!

# 205
Да, София Джамджиева е Розата! По формата на бедрата съдя..

# 206
Ами като им задават, въпросите и бик и рицар дигат маските за да си сложат микрофоните!!
"Панелистите" като предположат някой и снимката веднага излиза отстрани, буквално на секундата, еми няма как да се извади изреже и подготви предполагаемото име за по малко от 15сек. то името да напишеш в гугъл ти отнема повече!

Значи полу-живо шоу? xD

Защото наистина ще е гадно ако гласуваме ако е решено предварително и само ни таксуват xD

# 207
  • SF
Тези клипчета с издайнически подказки нищо не подсказват.

# 208
Не е София. София има голям бюст, розата е с малки цици. А, сега като я чух, тя е

# 209

Значи полу-живо шоу? xD

Защото наистина ще е гадно ако гласуваме ако е решено предварително и само ни таксуват xD

Или то публиката там гласува? Вече се обърках Sad

Общи условия

Активация на акаунт