🐱‍👤 Маскираният певец 🐱‍👤

• 31 620
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Шоуто си е добро и е измислено добре, просто в по-големите държави има и повече "материал" от към известни личности и предположения. В България едни и същи шматкосват от предаване на предаване.
Хареса ми първото предаване, нямаше много лигавщини. Малко скучни ми бяха коментарите на детективите и надвикването по между им и с водещите.

За бика мисля, че е Филип Аврамов, рицаря - Плачков, розата - Есил Дюран, принцесата - Алисия, кукера - Ненчо, пилето - Дивна и не знам защо, но си мисля, че лъвът е Стефан Илчев.

# 571
  • 221B Baker Street
Добре де, сериозно след другия път още 11 лайфа какво ще правят. Половината се познаха почти сигурно, другите ще се познаят след още 1 лайф с тях, макс. После нз...има нещо недоизмислено в шоуто.
Ами ще правят каквото си правят в шоуто по цял свят - ще си пеят и ще се забавляват.

# 572
Казвам още 11, защото след като ни покажат др. път останалите ще останат 11 предавания и се чудя в тях с какво ще ни задържат интереса ако се познаят всички.

# 573
  • Пловдив
Ние няма да знаем кои сме познали. А и като гледам във фейса предположенията са доста и разнообразни, до края едва ли ще знаем кой кой е.

# 574
Мда, проблема не е в шоуто, а в малкия Бг пазар и не многото възможностти. Нищо, ще го гледам. Забавно ми е и се радвам, че водещите не се лигавят колкото в Капките. Доста по-обрани са, което е в плюс.

# 575
Добре де, Е ли възможно Лъвът да е мъж?
Стефан Илчев е от морето, участвал в " Две капки вода".
И един от малкото, да не казвам никой, който може да изкара и направи женска партия. М? newsm78

# 576
  • Варна
Филип Аврамов е бикът. Роден е на 09/09/1974г. Тази дата беше изписана като телефонен номер на оградата на конете. Нещо Дара ми се върти в главата-участвала е в Х-фактор, не го е спечелила, но дърпа доста напред... Кукера почти съм сигурна,  че е Ненчо Балабанов. И Дивна ми се навърта из главата...

# 577
  • 221B Baker Street
Казвам още 11, защото след като ни покажат др. път останалите ще останат 11 предавания и се чудя в тях с какво ще ни задържат интереса ако се познаят всички.
А как точно се разбира кои са познали и кои не, преди някой да си свали маската?! Ти може да си убедена, че зад маската е Крисия, а реално да е Лили Иванова!
Шоуто си е съвсем наред, просто някои хора, незнайно защо, искат да мислят три месеца напред...
И един от малкото, да не казвам никой, който може да изкара и направи женска партия. М? newsm78

В това шоу всичко е възможно! Simple Smile
Аз като чета предположенията във Фейсбук и падам от смях...

# 578
  • тук, на мястото си
Много ми хареса шоуто. Не очаквах, че ще ми бъде толкова интересно.
Розата и аз мисля, че е Елен Колева.
Принцесата може да е Алисия, никога не съм я чувала да пее.
В представянето на кукера ми се стори, че дават кадър от "Наследниците" и затова си помислих, че е Филип Аврамов. После до кукера  застана кукерка и малко кукерче. Орлин Павлов нали имаше бебе скоро. Дали не е той?
Бикът - прилича ми на Иван Юруков.
Пилето - Михаела Маринова
Лъва и аз мисля, че е   Жана Бергендорф,  червения стол който дадоха не помня точно от кой БигБрадър беше.
Рицаря ми прилича на Юлиян Константинов или Калки, те и двамата са високи.

# 579
Ама той бил ли е част от група?

# 580
Не твърдя със сигурност, но имам някакъв спомен, че Лъвът беше 170см висок май писаха. Стефан Илчев не е ли по-висок newsm78
А иначе за мен Лъвът е мъж, ама вие казвата, че било жена (така са казали)

# 581
Лъвът е певицата Nadia. Родена е във Варна. Беше вокалистка в DEEP ZONE Project, но ги напусна и се отдаде на самостоятелна кариера. Тя също така не е ниска.
Услужливо DEEP ZONE Project са коментирали под публикацията с представянето на лъвът с „Пълна мистерия Stuck Out Tongue ”,

# 582
Ама той бил ли е част от група?
Доста се е изявявал в чужбина, доколкото знам.

Лъвът е певицата Nadia- таз пък коя е?

# 583
Лъва и аз мисля, че е   Жана Бергендорф,  червения стол който дадоха не помня точно от кой БигБрадър беше.

Лъвът не го ли попитаха дали е печелил музикален формат и той отговори "Не"? Ако съм запомнила правилно тогава зад маската не е Жана Бергендорф, защото тя спечели формата.

# 584
  • Rock & Roll feeling ...
Сега гледам на запис тези,които изпуснах. ( хванах предаването от Пилето )

100 процента залагам,че Принцесата е Алисия.

Общи условия

Активация на акаунт