🐱‍👤 Маскираният певец 🐱‍👤

• 31 606
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
За мен лъвът е Нели от Сървайвър. Тази песен звучеше във визитката. Печелила е формат. Родена е на морето.

# 616
  • Далечният изток
И аз малко със закъснение при вас.
Почти никого не разпознах ... Само съм сигурна за Ненчо, а също и че Преслава не участва, защото тази вечер прави рожден ден на дъщеря си.

# 617
  • ENGLAND
Изгледах го  на запис, но като че ли свърши изведнъж, казаха да чуем пилето и лъва, дадоха ги за секунди и до там. Така ли завърши или записа не е до край?

# 618
Изглежда записът не е до края. Пяха си Пилето и Лъва. Обаче не е ли странно, че Маги не се появи изобщо? Освен аз да съм изпуснала нещо? Уж гледах внимателно.

# 619
  • Далечният изток
А защо трябва да се появява Маги? Той е продуцент, но какво да прави на екран?

# 620
Аз, за Розата: Мисля, че е Кулагин.
Пауна го разпознаха  Геро и Мария Илиева се присъедини на финала - беше Иван Звездев.

# 621
И как Кулагин ще пее толкова добре и професионално? До колкото разбрах участниците си пеят с техните си гласове, макар и на плейбек (разбираемо заради маските).
Как ви хрумват едни такива.. Не разбирам.

# 622
Моите предположения.

Бикът - Филип Аврамов

"Обичам конете. Те са с мен от мига, в който съм се родил. Без тях аз не бих бил този, който познавате." Името Филип идва от гръцкото Филипос и означава "обичащ конете". Името му е с него, откакто се е родил и без него не би бил този, който познаваме. Светещият в червено телефон за връзка - 090/91974, е датата му на раждане - 09.09.1974 г.

Розата - Есил Дюран

"Аз съм розата. Аз имам бодли." Истинското име на Есил е Исмигюл и означава "Бяла роза". Преди 2 месеца по "Планета" е излъчен филм-интервю със заглавие - "Есил Дюран - аз съм роза, но имам и бодли". Розата била шивачка - Есил се изявява и като дизайнер.
"Животът ми е прекрасен, но понякога й жесток. Раздират ме, бодат ме, тъпчат ме, но аз винаги се изправям и стоя горда на моята планета." Преди да стане известна, Есил е претърпяла зверска катастрофа, от която едвам е оцеляла. След това подписва с "Пайнер" и я дават по телевизия "Планета". Също така качеството или силата (не си спомням какво пишеше) на Розата е устойчивост.
Розата е висока 170 см, което изключва Мегз на 1000%. Мегз е 150 и нещо си. Спомням си, че в Брадъра беше излъгала, че е по-висока. При една от мисиите стана гаф и се наложи да си признае истинската височина. Освен това изпълнението на Розата беше професионално, а Мегз меко казано не може да пее. Даже в "Господари на ефира" ѝ се смяха.

Принцесата - Алисия

Гласът е на Алисия - 100%. Дори само по него, без визитката, се разбира. Изборът на песен също я издава - гръцка песен на испански език. Алисия е завършила испанската гимназия и е поп-фолк певица.
Направи ми впечатление, че визитката започва с навиване на музикална кутия и след това Принцесата се върти като кукла в музикалната кутия т.е. Принцесата не е просто кифла от рода на модел, плеймейтка, миска, а се занимава с музика.
"А една принцеса не може без дворец. Сега съм принцеса, но да ви кажа честно, невинаги съм била такава. Не съм родена в дворец, а съвсем близо до София. По магистралата стигаш за има-няма 20 минутки." В момента Алисия живее в къщата на настоящето си гадже в "Бояна", но е родена във Вакарел/Ихтиман.

Паунът - Иван Звездев

Също като Алисия си личеше по гласа.  Бон Апети-то във визитката го издаде...

Кукерът - Ненчо Балабанов

"Балканът е моят роден дом. Роден съм на място с много стари къщи и много история." Ненчо е роден в Котел, а Котел е възрожденски град в Сливенския балкан с много стари къщи.
"Бил съм и на най-ветровитото място." Ненчо е завършил гимназия в Сливен, а Сливен е известен с вятъра.
"Хората ме харесват и искат да бъда част от техните празници." Ненчо е водещ на банкети и подобни.
Във визитката Кукерът разсмива хората. Ненчо е известен като комик.

Пилето - Дивна

"Откакто бях малко пиленце, започнах да летя." Дивна е започнала да пее като дете.
"Помогна ми и едно много голямо и известно пиле. С негова помощ полетях към върха." Когато е на 11, Дивна участва в предаването "Пей с мен". Заедно с Миро го печелят и след това той й става продуцент.
"От година на година пораствах все повече и повече, а когато станах малко по-голямо пиле, започнах да помагам и на други като мен." На 16 Дивна участва като жури във формат за пеещи деца "Големите надежди".
"Много обичам да танцувам." В песента, с която стана известна, Дивна пееше: "Ти не можеш да ме спреш да танцувам цяла нощ."
"Двете с Бионсе имаме общ любимец." В интервю за "Капитал" Дивна споделя, че има домашен любимец, куче, порода бобтейл, кръстено на мъжа на Бионсе - Джей Зи. Качеството на Пилето е неувереност, което изключва нахакани диви ала Гери-Никол.

Лъвът - Албена Михова

Във визитката Лъвът излиза на сцената на Античния театър в Пловдив. Албена е актриса и участва в театрални постановки.
"Обичам да се смея. Обичам да карам и всички около мен да се смеят." Албена е именно комедийна актриса.
"В живота си всичко съм постигнал сам, но преди бях и в други прайдове. После реших да не деля плячката с никого и сам да стана господар на саваната." Албена започва работа при Слави - първо в "Хъшове", след това в "Шоуто на Слави". След това работи при Маги в "Бай Брадър" и "Пълна лудница". Участва и в "Като две капки вода". Сега явно и тук. В това интервю говори за себе си.
"Но аз не съм дете на саваната. Аз съм роден там, където водата не е толкова сладка." Пакет с морска сол изсипан в леген с вода. Албена е от Варна.
Качеството на Лъвът е обидчивост. Албена говори за това в интервюто погоре, както и в това за "Трафик Нюз".

Рицарят не мога да го разгадая. Мисля, че е спортист.
"Всичко това го правя за народа. А сега го правя за цялата нация. Преди бях част от славна армия, но сега вече сам избирам битките, които да водя." Пенсионирал се играч от националния отбор. Въпросът е по какво. Футбол? Волейбол?
"Това съм аз - рицар на свободата." Значи Левски и националния отбор.
Висок е около 2 метра.
Може би Владо Николов. Играл е и в Левски, и в националния. 2 метра е.
Не мисля, че е Бареков. Рицарят е атлетичен, но не и напомпан като него.

# 623
За Рицаря мисля, че е Веселин калановски, много ми заприлича на неговия глас. Актьор, съосновател на "Да, България" - за народа, за нацията ... Не знам колко е висок обаче.

# 624
За Рицаря мисля, че е Веселин калановски, много ми заприлича на неговия глас. Актьор, съосновател на "Да, България" - за народа, за нацията ... Не знам колко е висок обаче.
Да, става. Играл е в театър "Българска армия", а от 91-ва е на свободна практика.Играл е ролята на Левски в постановката „Тайната вечеря на Дякона Левски“ .

Последна редакция: нд, 15 сеп 2019, 08:23 от Greene

# 625
За всичко съм съгласна с daydream_ само не за Лъвът и Рицарят. Р вероятно наистина е спортист, но не е Николов, Владо е 2м, а Р е 192. Л също не смятам, че е Албена, тя не знам има ли 170, а и е по-яка, има широки рамене и нацепени крака. Някоя слабичка е според мен, Надя е добро предположение, не е чак токова неизвестна и в Капките е гостувала.

# 626
  • София

В биографията на коя известна личност присъства факта,че навремето е била шивачка или че е шиела ?
Не се сещам за нито 1 певица, нито актриса ...
Ваня Щерева е шивачка и в миналото е пяла.

# 627
Някоя слабичка е според мен, Надя е добро предположение, не е чак токова неизвестна и в Капките е гостувала.
Да, от Варна е и също е зодия лъв като Гери-Никол. И двете отговарят на визитката, с изключение на това, че Гери наистина е по-ниска.

# 628
  • Варна
А този отговор "Не точно" не знам как да го разбирам - или си бил или не си бил победител в Х Фактор, какво е това "не точно"...
Може да значи "Не съм бил победител." или "Бил съм, но не в X-фактор."...

# 629
Калановски е нисък за рицар. Мисля си да не е Юлиан Константинов или Пламен Константинов.

Общи условия

Активация на акаунт