🐱‍👤 Маскираният певец 🐱‍👤

• 31 623
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • Испания
За мен отговорът означава, че е спечелил/а друг формат.

# 601
На мен Лъвът ми се стори по-заоблен във физиката, не говоря за изкуствения корем, а за бедрата. Височината май беше 170 см.

А този отговор "Не точно" не знам как да го разбирам - или си бил или не си бил победител в Х Фактор, какво е това "не точно"...

# 602
Нелина е участвала в Х фактор. Затова е още по-тъпо от страна на Deepzone. Нямаше да се сетя, че е тя, защото по принцип е дори по-неизвестна от Надя. Но вече им е бивша вокалистка, та от там вероятно прайда, но е родена в Казанлък, така че това не се връзва.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D … D0%B5%D0%B2%D0%B0

Последна редакция: нд, 15 сеп 2019, 00:12 от Ellah

# 603
  • 221B Baker Street
Изобщо не мисля, че е която и да е от вокалистките на Дийп Зоун.

# 604
Не точно, може би е печелил мюзик айдъл? Аз вече не помня победителите там. За отделянето, може и да е защото е начуснал компанията, която го е продуцирала и почнала сам да се издържа...Ствфан Илчев нилпга не е бил в група. Пееше по пиано барове, така че отпада..

# 605
Нелина е участвала в Х фактор. Затова е още по-тъпо от страна на Deepzone. Нямаше да се сетя, че е тя, защото по принцип е дори по-неизвестна от Надя. Но вече им е бивша вокалистка, та от там вероятно прайда, но е родена в Казанлък, така че това не се връзва.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D … D0%B5%D0%B2%D0%B0
Не е от морски град.
Лъвът обича да разсмива хората. Надя е участвала в уеб сериала "Не така, брат!", който го водят тийн-комедия.

# 606

Не е от морски град.
Лъвът обича да разсмива хората. Надя е участвала в уеб сериала "Не така, брат!", който го водят тийн-комедия.
Аз мисля, че Лъвът може да е Албена Михова. Тя е родена във Варна, била е част в Шоуто на Слави, но е напуснала и обича да разсмива (Участието и в Пълна лудница и Полицайте от края на града). Участвала е и в Като две капки вода 1 сезон.

# 607
А и още нещо, Михаела Маринова и Дара бяха на концерта на The Voice в София тази вечер, така че не са участвали в предаването.

# 608
А и още нещо, Михаела Маринова и Дара бяха на концерта на The Voice в София тази вечер, така че не са участвали в предаването.
Също и Тита и Криско.

# 609
Отговорите, които дават могат да са много подвеждащи, така, че не се захващайте за тях. С такова впечатление останах

# 610
За кукерът, залагам на Орлин Павлов, защото в Като две капки вода той имитираше Елтън Джон.

# 611
  • ENGLAND
В момента гледам на запис предаването, интересно ми е, но от доста години съм далече от България и за мен доста от споменатите имена са ми напълно непознати. Затова и ще ви следя с интерес, трудно мога да коментирам.

# 612
Добре де, Е ли възможно Лъвът да е мъж?
Стефан Илчев е от морето, участвал в " Две капки вода".
И един от малкото, да не казвам никой, който може да изкара и направи женска партия. М? newsm78
И според мен той е Розата

Последна редакция: нд, 15 сеп 2019, 09:05 от COCO.

# 613
  • Rock & Roll feeling ...
Забелязахте ли как, когато казват кой предполагат и снимката се показва на екрана за няма и 2 секунди ?
Това и в Гугъл на момента да го търсиш толкова бързо няма как да стане. Откъде знаят в апаратната предложението,което ще даде съответния член от панела,че на секундата снимката изкача на екран ?

В биографията на коя известна личност присъства факта,че навремето е била шивачка или че е шиела ?
Не се сещам за нито 1 певица, нито актриса ...

# 614
Забелязахте ли как, когато казват кой предполагат и снимката се показва на екрана за няма и 2 секунди ?
Това и в Гугъл на момента да го търсиш толкова бързо няма как да стане. Откъде знаят в апаратната предложението,което ще даде съответния член от панела,че на секундата снимката изкача на екран ?

В биографията на коя известна личност присъства факта,че навремето е била шивачка или че е шиела ?
Не се сещам за нито 1 певица, нито актриса ...
https://arhiv.marica.bg/%ef%f0%e5%f1%eb%e0%e2%e0-%f0%e0%e1%ee%f2 … 0-news406496.html

Общи условия

Активация на акаунт