Отговори
# 540
Редактирам се. Излязох от групата. ТЕДИ Е ТАМ. 😂
Сериозно ли Confounded
Е как толкова бързо. Просто админ да я махне.
Бърза е...Като скоростта на светлината.

Ив, като я махнеш ми пиши, пак ще се настаня удобно.
Моля те, първо нека ти пишат тук, че искаш да ги добавиш, да се представят и после ги добави.

# 541
Стига бе. .сериозно ли влезе в групата Flushed

# 542
Теодора Петкова тя ли е?Наистина ми пишете,за да ви добавя,за да не влиза всеки,който си поиска.

# 543
Теодора Петкова тя ли е?
Да 😂

# 544
Аз да пиша пак, че в предния пост може да не сте прочели, защото го редактирах. Теди е в групата. Ив, как допусна, бе душка 😂
Стига бе?! Верно ли? Коя е Astonished

# 545
  • София
Теди има няколко профила във фейсбук. Аз съм засичала 4. Нищо чудно да си смени името и пак да пробва да се присъедини към групата. Така, че ви съветвам да си потвърждавате тук или на лични.

# 546
Таз Тедка е направо плашеща психопатка. Болна история.

# 547
  • София
Аз също не използвам Фейсбук.
Заформихме се компанийка тук Sunglasses.

Audrei, актуалните дати от предишното списъче ще ги включваш ли, или направо всички да ти даваме пак ?

# 548
Miamim, защо даваш такива идеи?! За толкова години Тедка не се сети. Ама то и по снимки я познаваме все още... и по писането...

Момичета, да не си помислите нещо. Три години писах в темата, една я пусках и през цялото време водех борба да обезпаразитя от Теди...

# 549
  • София
Ами, мислиш си, че не се е сетила. Сетила се е, ама си е болен мозък и не може да се стърпи Grinning

# 550
За нас вече е късно. Каквато и борба да се води с нея. Надявам се да имам дъщеря, и ако реши някога да пише тук (дано не 😂) Теди вече да се е вразумила 😂 Поне за децата ни да е спокойна темата.

# 551
Ми тя поне от 5-6 пише тук...

Miamim, явно се кефи да я разконспирират 😂

# 552
  • Blondeville
Момичета, направете си групата
във ФБ тайна, и нека само един, двама души да добавят, като се уговарят на лично преди това, и да пращат покани с мейл. Хубаво е да е тайна, защото иначе приятелите ви ще виждат името ѝ. А не се учудвам, че Теди веднага се е намърдала...Винаги имайте едно на ум, че тя всичко чете винаги, и съм сигурна, че и сега пише с нов профил.

# 553
Audrei, актуалните дати от предишното списъче ще ги включваш ли, или направо всички да ти даваме пак ?

Ще ги включа. Да ми пише само, който го няма в списъка или има промяна.

Аз оставам тук също засега. Ако си направим много, много тайна група във ФБ ще дойда Simple Smile

# 554
И аз бих се включила във фб група, но само ако е с най-високата степен на невидима (има такива опции) и членовете се добавят само с покана, а не да могат да я откриват и да искат да се присъединят. Може да си установим правило поне три месеца да е регистриран профила в бг-мама, но с малко търпение и това може да се заобиколи.
Освен това ще ми е малко притеснено дали няма да срещна познати или познати на познати. В моя случай драмата ще е пълна, ако някой разбере, че съм тръгнала по този път.

Иначе аз си чакам лелка. С желание. Този месец се пазихме и чакам с нетърпение да дойде, но закъснява два дни. Няма как да е бременност. Просто си е гадничка, иска да ми е на гости по време на цялото море, вместо да идва навреме и да си ходи. Confounded

И аз съм кисела и имам тежки работни дни и конфликтни ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт