Той иска да махна бебето

• 5 076
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
Моментът не е подходящ за раждане, наистина. А мъжът как се аргументира за аборт? Не, че има значение кой знае какво. И лошите отношения са проблем. Изобщо - съжалявам за ситуацията ти. Наистина внимавай много с пазенето, щом така стои здравословния проблем.

Основното е да се погрижиш за здравето си и за детенцето. Постави това като приоритет, останалото на втори план. Нормално е да има влошени отношения със съпруга при бебе и сериозен здравословен проблем.

# 16
Всъщност не е нормално.
Но се среща често напоследък, както чета.

# 17
  • София
.
Прочетох, че вече имаш дете, пардон.

Но все пак- ЧПВ се лекува с имуностимуланти, няма "лечение", не знам за какви силни лекарства говориш и увреждания. И е много лоша идея да правиш секс без презерватив и да забременяваш, докато се лекуваш. Ще си го премятате постоянно.

# 18
Приоритет имат вече родените - трябва ти да се излекуваш и тогава да мислиш за второ дете.
Съжалявам  Sad

Ако абортираш, ще компрометираш организма така или иначе и ако после се развие до рак (на място), ще режат, да знаеш. Може и да не станат после децата, ако пак те хване.

За какво компрометиране говориш? Може да направи и медикаментозен и нормален аборт без сериозен риск в начална бременост. Даже ако е нормален аборт с кюртеж може да направят изследвания за взетия материал с цел по-задълбочена диагностика.
Хормоналните промени първият месец са съвсем поносими и вероятно няма да окажат влияние на лечечението, което води.

Важното е тя да оздравее, пък ако е писано ще има и второ и трето дете ако иска. 

# 19
Всъщност не е нормално.
Но се среща често напоследък, както чета.
Да де, станало е вече норма. Някогаж може и да не е било.
Дорис, предвид и проблема в семейните отношения, хич не му е времето и мястото за втори, трети деца.

# 20
  • София
Дорис, редактирах си поста, не бях прочела, че вече имат едно дете Peace
Но това със силните лекарства и уврежданията ми стана интересно. Не съм чувала.
Наистина логичното решение в момента е аборт. Но това, че няма подкрепата на съпруга си точно в този момент, е много гадно.

# 21
Така е - не му прави чест!

# 22
А защо въобще си забременяла при съвременните контрацептиви? Бих направила аборт без колебания и емоции.

# 23
  • София
Но това, че няма подкрепата на съпруга си точно в този момент, е много гадно.

Всъщност, има подкрепата му да направи аборт.
Не виждам защо въобще е пуснала темата, като е ясно, че трябва така да стане?
И защо я е озаглавила по този начин- той виновен, все едно всичко е цветя и рози, и желанието му е каприз.

# 24
  • София
Конкретно в тази ситуация, аз също съм на страната на мъжа. За мен неговото желание е напълно разумно, всяко друго е безотговорно.

# 25
Но все пак- ЧПВ се лекува с имуностимуланти, няма "лечение", не знам за какви силни лекарства говориш и увреждания.
Ползвам papilocare и други вагинални лекарста по схема.

Всъщност, има подкрепата му да направи аборт.
Не виждам защо въобще е пуснала темата, като е ясно, че трябва така да стане?
И защо я е озаглавила по този начин- той виновен, все едно всичко е цветя и рози, и желанието му е каприз.
Не знаех как да е озаглавя и затова написах това

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 16:45 от Не се сърди, човече

# 26
Защо въобще питате непознати хора по форумите за такива важни въпроси?
Много ме е яд и ме боли да чета всекидневно за нежелани деца и аборти. При условие, че има толкова много методи за предпазване днешно време е направо престъпление да убиваш невинна душица, още повече как сте го допуснали във вашето положение?
Аз акъл няма да ви давам какво да правите, исках да изразя възмущението си!

# 27
Аз, като върл противник на абортите, също бих направила аборт, предвид лекарствата, които пиеш.
Чак не ми се вярва, че го пиша, но със сигурност не бих рискувала здравето на бебето.
Защо въобще питате непознати хора по форумите за такива важни въпроси?
Много ме е яд и ме боли да чета всекидневно за нежелани деца и аборти. При условие, че има толкова много методи за предпазване днешно време е направо престъпление да убиваш невинна душица, още повече как сте го допуснали във вашето положение?
Аз акъл няма да ви давам какво да правите, исках да изразя възмущението си!
Явно иска да се успокои, че и други биха постъпили така. Не, че решението ще го вземе на база "анкета"

# 28
  • София
Това не са силни лекарства Simple Smile
Просто казвам, но си обърни внимание и не правете повече необезопасен секс, докато трае лечението ти. Почти сигурно е, че и мъжът ти го има. Дори да се излекуваш, ако той не се, пак ще те го лепне. Не те съдя, просто се опитвам да помогна за по- големия ти проблем. Дано всичко се подреди.

# 29
Оф, аз първоначално пък това изобщо не го съобразих. Ама наистина, авторке .... Anguished
Не му позволявай, що за поведение? Хапчетата не помагат в този случай.
Пълно е с чукча писатели, не, че в случая и аз не бях от тях Wink

Във вашия случай само с гумичка. Тамън ще пропуснеш и тровенето на организма с хормони Wink
Ама тя и гумичката ...

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 16:51 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт