Той иска да махна бебето

• 5 067
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
Честно ли? Мисля, че ходи при селския знахар, който нищо не ѝ е казал, а тя смята, че пие много силни лекарства (имуностимуланти и си слага таблетки). Ако случаят не е такъв, още по- зле.

абсурТ, разбери, не ми пука дали е вдигнала крака, жената има сериозен проблем и ѝ предстои още едно тежко психически и физически решение. Солидарна съм към нея, мъжът ѝ си гледа кефа без презерватив, заразява я повторно и повторно, докато тя се тъпче с лекарства, че и аборт я кара да прави (не е щото е мноу загрижен за здравето ѝ). Не значи тя да не си поема отговорността и да е по- внимателна, но това НЕ променя неговото поведение. Ти сериозно ли?! Ми че ако някой иска да ми направи кефа по какъвто и да е начин и аз видя, че това ще ощети него, знаеш ли кога ще се съглася, криейки се зад "той не е малоумен, да си решава".

Дори понякога да съм по- крайна в изказванията си, винаги в такива случаи ми пука повече за жената, щото тя е по- уязвима. А на теб- винаги повече за мъжа, все той е бял и страхотен (да, да, лезеферщеена ми куца, знам), без да си даваш сметка, че за да стигнат до форум, значи имат доста кофти партньор,  а не че хората са крайни в мненията си.
Значи мъжът и трябва да е по-компетентен от селския знахар?
Няма жена забременяла по вина на мъжа освен ако не е била изнасилена..

# 46
Ако се чудиш заради лекарствата, иди на някой добър акушер-гинеколог, от тези които са специализирани в проследяване на бременности да ти каже какви са рисковете за теб и плода. Ако се чудиш заради други неща, ами каквото ти подсказва сърцето.

# 47
Това с увреждането на бебето заради ЧПВ е пълна глупост. За лекарствата трябва консултация с лекар, който да каже дали има риск. Момичето е споделило проблема си и търси подкрепа, може да няма, с кого да сподели. А как е станало забременяването си е тяхна работа, може да се опитват да си подобрят отношенията и да закрепят връзката си. Много двойки изпитват някакъв вид сътресение на отношенията след раждане на дете, докато осъзнаят новите роли, които имат, а да не говорим, ако има и други фактори, които усложняват нещата. Но за да се избегне повторно заразяване, наистина трябва предпазване при полов акт.

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 21:38 от bomama

# 48
Заздравяване на отношения чрез раждане на дете - чиста утопия. Най-много да се стигне до пълния им разпад.

# 49
Подкрепям, че не това е начинът, детето не е играчка. Имах предвид начинът, по който е станала бременността, не е единствената, която е забременяла случайно, защото имаше коментари как се забременява при влошени отношения, в тази връзка беше коментарът ми.

Общи условия

Активация на акаунт