Той иска да махна бебето

• 5 071
  • 49
  •   1
Отговори
# 30

Нормално е да има влошени отношения със съпруга при бебе и сериозен здравословен проблем.
Нормално е ако мъжът е с интелект и душевност на току що поникнал райграс,а жената е голяма бяла птица.
При другите хора не е нормално.
Нормално е детето и влошеното здраве да сплотят партньорите,за да минат през изпитанието заедно като семейство.

# 31
  • ЯМБОЛ
     Тя да отиде на лекар,не да пише по форумите.Това е проблем,за който трябва да се прознесат компетентни специалисти и да го решат със съпруга.

# 32
Начинът, по който е кръстена темата, наистина изцяло прехвърля топката в полето на бащата. Той иска да махнете бебето, но казва ли защо? Кои са основните му мотиви за това? Не иска дете от Вас? Не иска дете изобщо? Не иска, защото не се разбирате? Не иска защото здравословното Ви състояние не е добро? Защото има рискове за детето? Защото го е страх да не остане самотен татко с две деца, едното от които вероятно не особено желано? Забелязвате ли как последното съображение много прилича на Вашето?

Постът ви отваря страшно много въпроси, чиито отговори могат да повлияят решението Ви! Ако той иска детето, но предпочита да го махнете защото здравословното Ви състояние може да увреди плода или да застраши животът Ви, тогава двамата трябва да решите дали си струва да рискувате. Разбира се, да се допитате до лекари, клиники, да прочетете за други подобни случаи и има ли  някакви success stories, в които майка и бебе са добре. Ако той просто не иска друго дете, не се разбирате, не се обичате, вие не се чувствате здрава и тн. това е тотално друга история.

Не мога да Ви кажа какво да правите - никой тук не може! Никой не знае защо се е стигнало до там да задавате този въпрос, нито защо "той иска да махне бебето".

Вие какво искате, вие как се чувствате? Ако Вие искате бебето - защо го искате?

# 33
Имаш едно дете, по - добре се лекувай и махни не роденото. Съжалявам, че се налага да ти се случва това. Пожелавам здраве и щастие

# 34
Има няколко теми тук. Ако при бременност мъжът не стои зад жената, на 99% той не иска дете от нея, защото не я иска нея за майка на децата му, а не защото е загрижен за здравето й.

Ако в сърцето си жената иска това детенце, да го отчете това, защото ако после има проблем и й изчистят вътршностите, това е шансът. Ако го иска детето и го махне защото така казва ума и статистиката, то после ще съжалява цял живот.

Финансовите затруднения ходят по хората и ги има при всички. Както някой не може да върже двата края с 500лв заплата, така и с 5000лв заплата.

В последно време не знам, но постоянно около мен говорят как са им рискови бременностите и трябва да ходят на йоги и на медитации да успокояват нервите и страха докато дойде детето.

За мен авторката трябва да се консултира с още няколко доктора и да си помисли и какво иска сърцето й.

Ако мъжът не си иска детето - жалко, дадено му е шанс. Такива - ще го направя и после ще й заповядам да го махне, за да не поемам отговорности в живота - да си ги върти на маминка, която го е отгледала
Скрит текст:
такъв гЪз
.

# 35

Нормално е да има влошени отношения със съпруга при бебе и сериозен здравословен проблем.
Нормално е ако мъжът е с интелект и душевност на току що поникнал райграс,а жената е голяма бяла птица.
При другите хора не е нормално.
Нормално е детето и влошеното здраве да сплотят партньорите,за да минат през изпитанието заедно като семейство.
Така де, така. Ама напоследък нормалното става изключение, а ненормалното -обичайно. Само аз ли го забелязвам?

# 36
  • София
Е, то това е ясно, че не му пука за здравето ѝ. Но няма нужда да наливаме масло в огъня.
Ако му, щеше да предложи да слагат гумичка, не да й прехвърля вируси, че и да я забременява. За тези, котио ще кажат, че тя му е позволила- да. Но не променя неговото безхаберие. Аз също съм "ЗА" да си намериш добър лекар, как така не са ти казали и той да се лекува, да ползвате предпазни средства... Тотална лекарска небрежност.

# 37
  • София
Е, то това е ясно, че не му пука за здравето ѝ. Но няма нужда да наливаме масло в огъня.
Ако му, щеше да предложи да слагат гумичка, не да й прехвърля вируси, че и да я забременява. За тези, котио ще кажат, че тя му е позволила- да. Но не променя неговото безхаберие. Аз също съм "ЗА" да си намериш добър лекар, как така не са ти казали и той да се лекува, да ползвате предпазни средства... Тотална лекарска небрежност.

Ти вярваш ли наистина, или си пишеш "по принцип и традиция"?

Кой е този лекар, който няма да ѝ каже, че папилома е заразен, дори и тя да е пълен кон с капаци?
Как си представяш, мъжът да я е заразил, ама да не знае, че е заразно?
Тя малоумна ли е, че при наличие на дете под година и половина, при влошеното си здраве и влошените си отношения, е вдигнала крака без презерватив?
Очаквам някой да я изкара освидетелствана, от която гадта мръсна се е възползвал.

# 38
  • София
Честно ли? Мисля, че ходи при селския знахар, който нищо не ѝ е казал, а тя смята, че пие много силни лекарства (имуностимуланти и си слага таблетки). Ако случаят не е такъв, още по- зле.

абсурТ, разбери, не ми пука дали е вдигнала крака, жената има сериозен проблем и ѝ предстои още едно тежко психически и физически решение. Солидарна съм към нея, мъжът ѝ си гледа кефа без презерватив, заразява я повторно и повторно, докато тя се тъпче с лекарства, че и аборт я кара да прави (не е щото е мноу загрижен за здравето ѝ). Не значи тя да не си поема отговорността и да е по- внимателна, но това НЕ променя неговото поведение. Ти сериозно ли?! Ми че ако някой иска да ми направи кефа по какъвто и да е начин и аз видя, че това ще ощети него, знаеш ли кога ще се съглася, криейки се зад "той не е малоумен, да си решава".

Дори понякога да съм по- крайна в изказванията си, винаги в такива случаи ми пука повече за жената, щото тя е по- уязвима. А на теб- винаги повече за мъжа, все той е бял и страхотен (да, да, лезеферщеена ми куца, знам), без да си даваш сметка, че за да стигнат до форум, значи имат доста кофти партньор,  а не че хората са крайни в мненията си.

# 39
  • Варна
Нямаме достоверна информация кой,
кого е заразил. Не са случайност
въпроси от рода:"Това дете желано ли е?"

# 40
  • София
Имам предвид, докато правят секс в момента, не по принцип кой кого.
Че тя се лекува и дори да се излекува, най- вероятно той я реинфектира, ако не се лекува с нея и като не ползват гумичка. И я забременява. Един аборт не помага на състоянието й. Ама както и да е. Няма нужда да се нищи повече.

# 41
  • София

Дори понякога да съм по- крайна в изказванията си, винаги в такива случаи ми пука повече за жената, щото тя е по- уязвима. А на теб- винаги повече за мъжа, все той е бял и страхотен (да, да, лезеферщеена ми куца, знам), без да си даваш сметка, че за да стигнат до форум, значи имат доста кофти партньор,  а не че хората са крайни в мненията си.
Напротив, милион пъти съм написала, че точно защото ми пука за жената, не понасям да се изживява като жертва от която нищо не зависи!
А, вие в хор да ѝ припявате, че виновен е лошия мъж, а тя е беззащитната. Никаква полза няма точно за жените такава реакция!
Вместо да се набива в главата на кухите лейки, че на техния гъз се пише всичко в крайна сметка и че, ако те не си го пазят, защо да чакат друг да го прави, тук с половин уста им се обявява "ама ти що така" и се пуска тежката артилерия срещу мъжа.
Ето го резултата и в тази тема- още в заглавието авторката е в позицията на жертвата.
И ти бързаш да ѝ кажеш, че на него не му било пукало за здравето ѝ, ама не се сещаш, че първо на нея ѝ е все тая....

# 42
Много хора са носители на чпв без дори да знаят. Да, 16ти тип е от канцерогенен, но в никакъв случай не е задължително да причини рак! Гледали ли са ти шийката? Правена ли е цитонамазка? Биопсия? Имаш си конизация? Не ми звучи сериозно да казваш, че това е тежко заболяване, ако не си минала по тези стъпки, които изброих. Дори да си минала пак не е тежко освен, ако не си стигнала до ракови клетки. Това не се лекува. Пият се имуностимуланти. Вируса остава в латентно състояние, при спад в имунитета може отново да се активира. Така с няколко думи чпв тип 16 не е причина една жена да не забременява и да не ражда. Не вярвам да имаш чпв от една година, най-вероятно го имаш отдавна, преди да родиш. Нов виж другите причини, които си изброила са достатъчно, за да вземеш разумното решение да не раждаш. Много тъжно, но наистина мисля, че ще е по-добре за теб и детето ти.

# 43
  • София
Сещам се, разбира се, затова и първият ми пост по темата й касае здравето й, дори всичките ми в тази тема, като се замисля.
Казвам й да си обърне внимание, с това шега не бива. Повече наистина нямам какво да кажа по темата и не ми се спори за нейна сметка. Защото подозирам, че би се натоварила, четейки писанията ни. Peace
Аз бих помислила за отношението на човека до мен. Разбира се, че на първо място ние сме отговорни и като жени трябва да сме много стриктни и за болести, и за бременности, но това не значи, че трябва да се задоволяваме да сме самотният воин, а уж със съпруг, уж семейство. Смятам, че и на него трябва да му пука.

Ако той искаше детето и бяха задружно семейство, щеше да стане следното- ще си износи детенцето, ще си го роди свкцио без увреждания, щото от ЧПВ не се раждат деца с увреждания, ще й се качи групата вероятно заради спада на имунитета и няколко месеца след раждане в най- лошия случай ще я конизират. А сега не се знае какво и що. Може да си има още 3, ама може и да си няма. Разбира се, пожелавам й най- благоприятния развой на обстоятелствата. И досаднически ще се повторя- да потърси още едно лекарско мнение.

Успех, авторке, бъди силна Flowers Hibiscus

# 44
  • София
Не бих родила с толкова малка разлика деца, при положение, че не съм съвсем здрава.
А и с влошените отношения още едно бебе ще обърне каруцата.

Общи условия

Активация на акаунт