Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма Black Vanilla?
Кои са популярните аромати на марката Francis Kurkdjian?
Какви са впечатленията от парфюмите Mont Blanc Lady Emblem L'Eau и Jimmy Choo Jimmy Choo?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма Black Vanilla?
Black Vanilla е описан като тежък парфюм с интересна комбинация, която може да варира в зависимост от индивидуалната химия на кожата. Някои хора го намират за интригуваща смесица, като първоначалното интензивно начало постепенно се развива в много нежен и балансиран аромат. Въпреки това, има и такива, които не са впечатлени от него, описвайки го като нещо евтино или с по-солена нотка, което го прави по-малко приятно за тях.
-
Кои са популярните аромати на марката Francis Kurkdjian?
-
Какви са впечатленията от парфюмите Mont Blanc Lady Emblem L'Eau и Jimmy Choo Jimmy Choo?
-
Какви са впечатленията от парфюма Mandarin Sultan?
-
Какви са впечатленията от парфюма Aura?
) Някой да има впечатления? 

, с който се харесахме много, мисля, че с този определено ще си допаднем) , също и добрата му цена тогава (намален + още 20% допълнително отстъпка) и за да не му е самотно взех и един Rawaa. Още не съм ги пробвала, че днес ги получих. Чакат ме и 4 мостри на Амуажи - най-харесваните и смилаеми: Honour, Ciel, Blossom Love, Lilac Love и още няколко други, така че следващите дни ще са интересни в парфюмно отношение.
. Аз направих грешка - заради нетърпението си да го пробвам веднага като го получих, а същия ден се бях напръскала предоволно с Любимец номер 1. И той, милия, нямаше никакъв шанс да изпъкне в тази толкова неравностойна и обречена битка. Но на другия ден се посветих парфюмно само на него и ме очарова.
.