Паническо разстройство - 38

• 33 626
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Сали, както казваш на всякъде са едни. И от двата типа ги има на всякъде и то добре умешани. Важното е да можеш да си тръгнеш и забравиш всичко до следващия ден. Има ла съм и случай, колежка, прави се на приятелка, споделиш нещо лично, за секунда изтропано на шефа. Гледам да нямам приятели в работата.

Ети, като бях в Сърбия за бензо. Носих и копирани рецепти. Че и там взимат оригиналите вече. На връщане питам екскурзоводката да ги декларирам ли, тя - а не, въобще. Бая страх брах на митницата. Нищо не стана.

# 571
Здравейте и от мен Simple Smile
По темата със зелените рецептите - аз си ги снимам на телефона, за да ги имам за всеки случай... но, колкото и големи количества ксанакс да съм превозвала в себе си ( винаги, като пътувам на почивка нося, защото ме е страх да не отключа епизод и взимам хапчета за целия период на почивката, макар да не ги пия), до сега не съм имала проблем с тях по летищата.
Аз да се оплача последната седмица не съм никак добре, от два дни не спя - пулса ми пак се ускори и през нощта е ускорен също, поради което и имам проблеми със съня Sad Ходих на генеколог и ме наплашиха, че имам киста и трябва веднага да се оперирам... и още една операция също за друг проблем... после се оказа, че не трябва да се оперирам, а имам някаква мнооого лека форма на поликистозни яйчници... според мен това също е свързано с тревожното разстройство и е следствие от него. Дамите - има ли някоя с подобен проблем, как се борите с него ?
И да попитам за тези, който имат проблем със сърцебиенето след хранене - намерили ли сте решение на този проблем? Ако да - какво ? Sad

# 572
Aз съм с поликистозни яйчници, за това и ме накараха да забременея още като студентка. Но не съм мислила за връзка с ПР. Кистите винаги са ми били малки и не се е налагало никога операция.
Ох, този ускорен пулс след хапване, особено на обяд ми е кошмар. И то в работата, като почне дум, дум... Колегите си ме знаят, връщам се от обяд и веднага пия бетаблкера.
Ако знае някой нещо друго, моля Ви да споделите! Тези бетаблокери като бонбони ги взимам.

# 573
Момичета и момчета попитайте лекаря,който Ви лекува за Ивабенор 5 или 7,5 (по-силно) намаля пулса,но не е бетаблокер.Дано съм помогнала.

# 574
  • София
След хранане и аз съм с ускорен пулс. Не съм намерила решение.

# 575
Преди години имах поликистозни яйчници. Пих някакви хормонални лекарства до колкото си спомням близо 2 години. Казаха ми че няма да мога да забременея и затова да се оперирам, за да ги изчистят. И наистина малко трудно забременях, но след това вече нямах поликистоза . И имам вече две деца, без да се оперирам. Спомням си че си имах проблем с нервите в този период, но то е нормално. При поликистоза цикълът се обърква, хормоните също.
Аз днес за първи път от доста време пих един ксанакс сега като се прибрах от работа. Много тежък ден имах. Уж смених работата за повече спокойствие, но то май никъде няма такова. Или просто аз съм от хората дето много се дразнят на такива дето се правят на компетентни а всъщност не са. Вместо да си замълча, аз тръгнах да споря ама като не мога да се сдържа. А трябваше  още съм нова. Няма месец от започването. И то се скарах с шефа си. Незнам как ще спя и утре как ще ида на работа , а в понеделник отивам в чужбина в командировка. Как сама си създадох напрежение вместо да мълча. Ама пък ако бях замълчала пък аз излизам некомпетентна. Ще нося в Хамбург ксанакс май. Няма да мина с едно хапче само за полета. Защото сега ще има да превъртам и анализирам разговора с дни , докато се побъркам. Такава съм си. Как не се научих като си тръгна от работа, да забравям за нея и да не мисля в къщи. Вие как се справяте с това? Как слагате по едно майна на всичко и лягате да спите? Аз не мога.
Хайде ще летя за Хамбург. Трябва да се настроя положително.

# 576
Преди години имах поликистозни яйчници. Пих някакви хормонални лекарства до колкото си спомням близо 2 години. Казаха ми че няма да мога да забременея и затова да се оперирам, за да ги изчистят. И наистина малко трудно забременях, но след това вече нямах поликистоза . И имам вече две деца, без да се оперирам. Спомням си че си имах проблем с нервите в този период, но то е нормално. При поликистоза цикълът се обърква, хормоните също.
Аз днес за първи път от доста време пих един ксанакс сега като се прибрах от работа. Много тежък ден имах. Уж смених работата за повече спокойствие, но то май никъде няма такова. Или просто аз съм от хората дето много се дразнят на такива дето се правят на компетентни а всъщност не са. Вместо да си замълча, аз тръгнах да споря ама като не мога да се сдържа. А трябваше  още съм нова. Няма месец от започването. И то се скарах с шефа си. Незнам как ще спя и утре как ще ида на работа , а в понеделник отивам в чужбина в командировка. Как сама си създадох напрежение вместо да мълча. Ама пък ако бях замълчала пък аз излизам некомпетентна. Ще нося в Хамбург ксанакс май. Няма да мина с едно хапче само за полета. Защото сега ще има да превъртам и анализирам разговора с дни , докато се побъркам. Такава съм си. Как не се научих като си тръгна от работа, да забравям за нея и да не мисля в къщи. Вие как се справяте с това? Как слагате по едно майна на всичко и лягате да спите? Аз не мога.
Хайде ще летя за Хамбург. Трябва да се настроя положително.
Всички работни места са еднакви като говеда, не само в БГ! А като летиш защо ти е ксанакс? Самолета не ти ли дава спокойствие, че си далеч от всичко и всички. Пробвала ли си релаксираща музика в слушалките или шум от природа като водопади, реки, дъжд и такива? За мен това е идеално. Но съм виждал хора пият хапчета за летенето, както и алкохол.

# 577
Аз не мога да си забравя работата вкъщи и вкъщито на работа....имах една ужасна- всяка вечер към нас и в нас рев след работа....и след години пак съм си такава.
И на мен ми виждат понякога кисти. Пия оргаметрил или нищо.
Аз съм навън и пия бира за първи път от години 😀😀😀😀😀 наздраве, дано не ми повлияе на золофта

# 578
Сали, спокойно! И аз не се удържах във вторник, скараха ми се, че беше шефът под напрежение и не беше прав, скарах се и аз. Два дни го мисля. Как ще отида утре на работа. А няма къде да му бягам, че сме в една стая. Все си казвам - спокойно, колкото и да е нервно, гадно и невървежно, всичко ще е тук в работата. Излизаш вечер и всичко ще ти мине. Но не се получава. Не спиш, мислиш, циклиш през нощта. Поне си отстояла позициите си!
Аз се чудя дали въобще ще спя. Айде, лек полет и всичко ще е наред!

Ива, при мен съм установила, че от две бири ми няма нищо. Три за проблемните. Имам си махмурлук на следващия ден. И то той влияе на работата. Напоследък се усещам, че все по-често сядам на бира след работа. Да позабравя проблемите там. Наздраве!

# 579
Аз не мога да си забравя работата вкъщи и вкъщито на работа....имах една ужасна- всяка вечер към нас и в нас рев след работа....и след години пак съм си такава.
Аз съм навън и пия бира за първи път от години 😀😀😀😀😀 наздраве, дано не ми повлияе на золофта
Наздраве! Алкохола не влияе на АД, освен на Деанксит мисля, и то на самия черен дроб.

# 580
  • Перник
Наздраве! Алкохола не влияе на АД, освен на Деанксит мисля, и то на самия черен дроб.
Напротив, виляе на всички АД и бензо, въпрос на гледна точка, ще пиеш или не... Колкото до деанксита, възможно най-безобидния е.

# 581
Напротив, виляе на всички АД и бензо, въпрос на гледна точка, ще пиеш или не... Колкото до деанксита, възможно най-безобидния е.
Не, не влияе, ацетилдехида от алкохола не влиза в пряк контакт с химикалите от АД. Но алкохола по-лесно хваща , когато се приемат АД. Бензотата са друга бира, всички помним Уитни Хюстън и ксанакс заедно до какво водят

# 582
  • Перник
Зависи колко ксанакс и колко алкохол е приеля на един път. Ако е изпила 10 таблетки и бутилка алкохол на 100%резултата ще е...

# 583
Наздраве и мерси за отговорите Simple Smile
Аз изпих една чаша и се моля да не ме хване махмурлук след толкова дълго непиене 😀 ксанакс вече не пия отдавна. Разбира се, с него не съм си позволявала волности, както и с флуанксол. Просто сега останах само на золофт и рискувах 😀

# 584
  • Перник
Ами аз пия ксанакс и деанксит и пия бира, отпуска ме, имам в моменти страхотни проблеми/здравословни /с майка и татко, направо откачам, мисля си най-лошите възможни неща, пък съм жива и нямам махмурлук, знам ли то си е до организъм. Стреса явно не ми позволява и да се напия

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 21:04 от neji_s

Общи условия

Активация на акаунт