Паническо разстройство - 38

• 33 619
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Зависи колко ксанакс и колко алкохол е приеля на един път. Ако е изпила 10 таблетки и бутилка алкохол на 100%резултата ще е...
Според няколко информационни източника 8 ксанакса от 0.5 и бутилка шампанско за преглъщане в рамките на час. И е заспала и удавила у ваната.

# 586
  • Перник
Зависи колко ксанакс и колко алкохол е приеля на един път. Ако е изпила 10 таблетки и бутилка алкохол на 100%резултата ще е...
Според няколко информационни източника 8 ксанакса от 0.5 и бутилка шампанско за преглъщане в рамките на час. И е заспала и удавила у ваната.
Аз съм на 1 или 2 от 0.25 с няколко бир4 за целия ден... Предвид проблемите ми, не че ще ги удавя в алкохол, но ми намалява тревожността и страховете

# 587
  • София
До колко бири си позволявате да пиете?

# 588
  • Перник
До колко бири си позволявате да пиете?
Аз в момента не съм критерии, наистина съм в страхотен стрес и дупка. Пия за целия ден макс 5-6,много са, осъзнавам, но наистина не съм хич ок

# 589
  • София
Аз до 3-4 съм супер. На 5-6 изобщо не съм добре на другия ден. И то не е махмурлук (позволявам си да пия макс до 22.30 часа и си лягам), силна тревожност е.

# 590
Ивабенора най - вероятно е от семейството на ивабрадин-а, това са F - блокери, намалявам пулса, но нямат отношение към кръвното. На мен ми изписаха такъв преди време, но честно казано, като сърцето ми е клинично здраво и всичко е заради ГТР не ми се иска да пия лекарства за сърце .... Sad Единственото решение, което съм намерила аз е да не ям сладко и въглехидрати. И при мен е най - зле след като обядвам... не знам защо така... през другото време от деня не получавам такова сърцебиене, както след като обядвам ... Иначе за тези с ускорен пулс (90-100 в покой), искам да кажа, че моя се беше успокоил напълно за няколко седмици, но.... дойдоха пак нерви и се върнаха и екстрасистулите и ускорения пулс ... Sad като цяло според мен екстрасистулите се появяват, когато има ускорен пулс ..

# 591
  • Перник
Аз до 3-4 съм супер. На 5-6 изобщо не съм добре на другия ден. И то не е махмурлук (позволявам си да пия макс до 22.30 часа и си лягам), силна тревожност е.
5-6за целия ден, не на веднъж

# 592
  • София
Да, за целия ден.

# 593
А като летиш защо ти е ксанакс? Самолета не ти ли дава спокойствие, че си далеч от всичко и всички.
Не съм летяла от около година , от преди да ме гепи ПР-то. Преди това правех точно така. Сядах със слушалки в ушите и музика силна да не чувам нищо. Обаче мен освен ПР-то , ме споходи и агорафобия. Бая време се борих с нея. Не можех да пътувам с автобус, камо ли със самолет. Сега ми е за пръв път от тогава и макар че с всичко друго се справих,това пътуване леко ме плаши. Знам че всичко е внушение, но като се сетя че съм затворена , на 10 х. метра и не мога да изляза. Оооох , това са остатъци от агорафобията.
А за алкохола...незнам дали ви писах,но питах псито. Извинете ме ако се повтарям. Каза с бензо никакъв алкохол, което всички си го знаем. А  за АД - вечер макс или по 50 мл концентрат или 1 чаша вино или 2 чаши бира. Не заедно, и по възможност не всяка вечер. Това е. И то ако АД се пие веднъж сутрин.
Дали пък няма да ме изгонят от работа след днешния спор и ще ми отпаднат притесненията с летенето ☺️ Хайде лека нощ на всички,дано и аз успея да заспя , а не да цикля цяла нощ. Прегръщам ви всичките.

# 594
Сали, поради същите мисли по това време правя гимнастика у нас Simple Smile

# 595
Наздраве и мерси за отговорите Simple Smile
Аз изпих една чаша и се моля да не ме хване махмурлук след толкова дълго непиене 😀 ксанакс вече не пия отдавна. Разбира се, с него не съм си позволявала волности, както и с флуанксол. Просто сега останах само на золофт и рискувах 😀
По колко Золофт пиеш на ден?

# 596
Аз само с Ад си пия доста бира, т.е. може и 3. Концентрат не си позволявам, но как обичам червено вино! Имаме домашно, май ще се престраша да пия по чаша. А и АД го пия късния следобед , така се завъртяха нещата.
В почти постоянно чувство на лека хипервентилация съм, отврат.

# 597
Пия го сутрин по 1 и 1/2 Simple Smile

# 598
Ох, на мен алкохола ми е болна тема Sad Така обичах да си пийвам, но от както съм на АД спрях почти тотално.... Ако изпия повече от едно питие или маси 2 бири / 2 чаши вино, на другия ден страдам от страшна тревожност ... и при мен не е махмурлик, а усилена тревожност. А от години, от както родих, а и преди това... пия ли повече алкохол - към 300 мл концентрат следобяд след ядене правя пристъпи, подобни на паник атаки - ужасни.... дето съм ви споделяла, че си мисля дали не са по - скоро хипоглекимични кризи... абе решила съм, ще си купя глюкомер и следващия път алес ядене, като получа здраво сърцебиене ще си премеря кръвната захар и това е ... иначе няма как да разбера какво се случва с мен и защо получавам такова сърцебиене... това ме побърква ..

# 599
Ох, на мен алкохола ми е болна тема Sad Така обичах да си пийвам, но от както съм на АД спрях почти тотално.... Ако изпия повече от едно питие или маси 2 бири / 2 чаши вино, на другия ден страдам от страшна тревожност ... и при мен не е махмурлик, а усилена тревожност. А от години, от както родих, а и преди това... пия ли повече алкохол - към 300 мл концентрат следобяд след ядене правя пристъпи, подобни на паник атаки - ужасни.... дето съм ви споделяла, че си мисля дали не са по - скоро хипоглекимични кризи... абе решила съм, ще си купя глюкомер и следващия път алес ядене, като получа здраво сърцебиене ще си премеря кръвната захар и това е ... иначе няма как да разбера какво се случва с мен и защо получавам такова сърцебиене... това ме побърква ..
С тоя глюкомер още повече ще си докараш ядове! Един познат така се вкара във филма, че си купи и ЕКГ портативно някакво (води се 2в1) и какво ли не, защото вярваше, че всеки ден инфаркт получава. Преди 3 месеца хвърли всичко - хапчета, апарати за кръвно, захар и т.н. и сега е добре! А алкохола - той е супер, но усилва тревожността след като му отмине ефекта и започне ацетилдехида да се преработва от черния дроб. Помага само пиенето на много вода, нищо друго!

Общи условия

Активация на акаунт