Подготовка за малкия човек - тема 8

• 40 804
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Ние сме с AEG . Много сме доволни Simple Smile

# 646
Ние сме със сушилня AEG 7000 Lavatherm от около две години. Мисля, най-важното е да има термо помпа и какъв е филтъра. Някои модели бяха с доста рехави, личеше си, че няма да изкарат дълго. Много сме доволни от избора си.Преди няколко месеца си взехме и пералня от същата серия.

# 647
  • София
Аз слагам дизенфектант за чуствителна кожа с който може да се пере и на ниски градуси. Става и за бебешки дрехи, бельо и всякакви такива неща (слага се вместо омекотител) .. на повечето бебешки дрехи пише да се перат на макс 40 градуса не знам как ще стане на 60 в сушилнята достатъчно се свиват и без това 😂
Дезинфектант се ползва само когато в семейството има заразно или лежащо болен. Не е безобиден, особено за бебета. Защото не се изплаква и има директен контакт с кожата.
Производителите се презастраховат с градусите, указани на етикетите. Повечето не са реални. Все пак детските дрешки се носят малко и да се повреди някоя, не е кой знае каква загуба. Важното е детето да е здраво. Е, естествено разни трикотажи се перат на по-ниска температура. Но, наистина, много внимавайте с дезинфектантите. Появиха се наскоро масово, като поредна ниша на пазара и народът се юрна да ги купува, без изобщо да е наясно за какво става дума. Едно време дезинфектант се ползваше само в болниците. Ясно защо.

# 648
  • София
Много полезна информация, цената е супер. 
Тъй като е подхванат разговор за помпа medela swing, ако някой го интересува, в момента в Айко е намалена от 269 лв. на 159 лв.

# 649
40
От кои сушилни сте доволни, малко измествам темата, но така и така ги спомеватае, а съм в процес на избиране, защото не смогвам със сушенето, а зима идва.
Ние сме с Miele и сме повече от доволни.

# 650
  • Beyond the stars
+10 за AEG от мен.
От 2 години ползваме пералня и сушилня и сме много доволни. Не ми се е случвало всъщност да свие дрехи до сега

# 651
Ние сме с Веко. Доволна съм

# 652
  • София
Аз пък нямам,доволна съм.Grinning

# 653
Благодаря, момичета!

# 654
  • Canada
Какви научни трудове са се изписали тук за прането! Аз си следвам указанията на етикета и суша на на-ниската степен. Най-добрият дезинфектант е слънцето, следвано от ютията. Белина умишлено не споменавам. Не знам какви са тези кислородни избелители, които и дезинфекцират. Ако има петна от храна или ако - накисвам предварително и после ги пускам в пералнята.

# 655
  • София
Тъй като е подхванат разговор за помпа medela swing, ако някой го интересува, в момента в Айко е намалена от 269 лв. на 159 лв.

Може ли линк или си ги видяла наживо в магазина?

# 656
Заповядай  https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=108&pid=82458& … D0%BC%D0%BF%D0%B0
Аз днес ходих и си взех ( за Бургас става въпрос), така че много благодаря на Nana1989 за полезната информация Simple Smile Цената е много добра.

# 657
Добро намалиние, ама не ми приемат онлайн поръчката за Медела и за това си поръчах на Cangoo не знам много за тази марка дано да върши работа....

# 658
Аз се колебая дали да купувам изофикс база за столчето за кола. По-удобно ще е, но не съм сигурна дали си струва още 250лв отгоре.

Нашата сушилня е Siemens

Относно протекторите за зърна, сина ми засука само с тях в родилното. Успях да ги махна около 2рия месец, но моите зърна са доста плоски и не успявах да ги изкарам добре и с помпата. За размера на протекторите е важно колко е голямо зърното. За малки зърна, по-малък размер, за големи съответно големия. Целта е зърното да не изпълва протектора и да не се допира плътно в стените му. Аз ползвах на Авент, сега вероятно пак такива ще взема.

Още нещо се сетих да питам... Имат ли бибероните срок на годност? Имам шишета на Авент от преди 2 години, които въобще не са ползвани и се чудя силикона на биберона дали старее с времето и ще трябва ли да ги сменям с нови ако се наложи

# 659
Добро намалиние, ама не ми приемат онлайн поръчката за Медела и за това си поръчах на Cangoo не знам много за тази марка дано да върши работа....
Онлайн е изчерпана наличността. Мисля, че има наличност във физическите магазини в Бургас, Стара Загора и Варна

Общи условия

Активация на акаунт