Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е положението с кръводаряването за диабетици и хора с инсулинова резистентност?
Какви са основните характеристики на кетозата?
Какви са разликите между Glucophage и Metformin?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е положението с кръводаряването за диабетици и хора с инсулинова резистентност?
-
Какви са основните характеристики на кетозата?
-
Какви са разликите между Glucophage и Metformin?
-
Какви са препоръчителните дозировки за Glucophage и Metformin?
-
Какви са основните характеристики на изследванията на кръвната захар и инсулина?
Нямам близка лаборатория, налага се да ходя с автобус, а до спирката пеша. Но всичките ми изследвания са по едно време и при еднакви условия. Като ходя на изследвания ставам пълен темерут, нищо не ме стресира, не ме вълнува, не препускам, сядам си в автобуса
. Е, имам си още малко шкембенце и дръжки за стапяне, но физически съм 20 години “назад”: Вече да правя планк!!! А никога не съм можела. Миналата седмица бях на едно обучение в Калифорния и всяка сутрин в 6:00 имахме нещо като bootcamp по желание, и аз, която съм класическа “пача” откъм спорт, издържах на всичките упражнения. Направо не мога да се позная. Когато съм си в България, физическите ми натоварвания се свеждат до ходене и то не редовно, така че няма как да съм заякнала от спортуване.