Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за серума против стареене на Revuel?
Къде мога да намеря продуктите на Purдерм?
Какви са препоръките за дезодоранти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за серума против стареене на Revuel?
-
Къде мога да намеря продуктите на Purдерм?
-
Какви са препоръките за дезодоранти?
Форумът препоръчва положителни отзиви за дезодорантите Fa с плодови и цветни ухания, които се описват като миришещи страхотно и не цапат дрехите. Освен това се споменава двуфазният грим отстранител с масло от арган на Revuel, който се оказва ефективен и е на път да измести мицеларните води сред някои потребители.
-
Какви са препоръките за шампоани и балсами за коса?
-
Какви са отзивите за пилинг гела на д-р Конопка и пилинга на Purдерм с плодови киселини?
По принцип маската е за стимулиране на растежа, за суха и увредена коса. Пише, че е с термо ефект. Аз лично не усещам загряване на скалпа, но след като я отмия косата ми е много мека, бляскава и...жива. Имам проблеми със заплитането на краищата - е, след употребата на въпросната маска косата ми не е заплетена.

. Определено пак ще се купува
Ексфолираща маска съм пробвала досега само на Балеа, но тази на Herbal Care е по-добра за моята кожа.