Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 56

• 79 342
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ти много! Значи ще взема dream long този път, не с кокоса пак.

Не знам дали съм казвала, но косата ми е тънка и гъста. От  всички дрогерийни само кокосовата серия на Елсев ми се отразяваше добре. Та, ориентирам се винаги към марката.

Благодаря още веднъж. Simple Smile

# 196
Относно маските за коса,използвам и препоръчвам тази https://www.emagazinche.com/rolland-profesionalna-hidratirashta- … ns-hair-food-mask.
От две години само нея ползвам,с една кутия изкарвам над 6 месеца.

# 197
Някоя от вас ползвала ли е този фон дьо тен, моля за отзив
Едит: с малко суха кожа съм

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 20:01 от EIIie

# 198
Някоя от вас ползвала ли е този фон дьо тен, моля за отзив
Едит: с малко суха кожа съм
Аз го използвам дъълги години и ми харесва много, но ми е по за зимата- на мен ми идва малко мазен лятото, но е много покривен.

# 199
И аз го имам,но не го ползвам много често. Кожата ми е мазна и след половин час лъсвам страшно. Иначе е покривен и стои добре, за суха кожа сигурно ще е добре.

# 200
Благодаря ви Hug Аз имам още малко от стария да използвам и този ще влезе в употреба точно за есенно-зимния сезон

# 201
Я кажете как е правилно, след миенето с шампоан, балсам и след това маска или обратното. Малко ми е объркана тази рутина, и преуоша колко време го държите на косата си.
Това, което аз знам е, че ако косата ти не е изтощена, но искаш да е по-хубава слагаш балсам.Ако имаш нужда(като мен-боядисвам се), ползвам само маска.По принцип маската е по-силна спрямо балсама, т.е или едното,или другото.

# 202
  • където ми харесва
Горещо препоръчвам този мус на Нивеа
https://www.nivea.co.uk/~/images/media-center-items/3/1/b-359203-1.png
Има много приятна текстура, не е мазен, мирише уникално яко и попива адски бързо.
Влюбена съм!

# 203
  • Deutschland
Има много приятна текстура, не е мазен, мирише уникално яко и попива адски бързо.
Влюбена съм!

Онзи ден го гледах в Кауфланд и се чудех да го взема ли или не, но впредвид цените там, се отказах. В Елитис, ДМ има ли го?

# 204
Я кажете как е правилно, след миенето с шампоан, балсам и след това маска или обратното. Малко ми е объркана тази рутина, и преуоша колко време го държите на косата си.
Това, което аз знам е, че ако косата ти не е изтощена, но искаш да е по-хубава слагаш балсам.Ако имаш нужда(като мен-боядисвам се), ползвам само маска.По принцип маската е по-силна спрямо балсама, т.е или едното,или другото.
Според моята фризьорка балсам и маска не са взаимнозаменяеми и балсам си се слага накрая, независимо дали е имало маска преди него. За мен си приличат на консистенция и все си мислех че и двете са вид балсам, обаче явно не е така. Откакто я послушах, косата ми е по-хубава след измиване. Не че ползвам маски често, но вече не пропускам балсама след тях. Разлика има дори на моята коса, която не среща нито боя, нито преса, а предполагам че на по-изтощена и повече ще се усети.

# 205
  • София
Влюбена съм!

Онзи ден го гледах в Кауфланд и се чудех да го взема ли или не, но впредвид цените там, се отказах. В Елитис, ДМ има ли го?
Има го в ДМ. Сигурно и в Елитис.

# 206
Досега все хаотично ги ползвах каквото ми попадне, я балсам, я маска за коса слагах. Но откакто ме посъветваха съфорумките днес направих такава комбинация : шампоан, маска и балсам и резултата е страхотен, мека и бляскава коса. Финиша при сушене го забравих, но и без това виждам голяма разлика.

# 207
А храната за коса на Гарние с какъв балсам е добре да се съчетае? Просто някакъв от същата марка за съответен тип коса или някакъв конкретен?

# 208
  • вкъщи
Мусът на Нивеа с траен аромат ли е? Защото имам този лосион и ароматът много бързо изчезва, а аз обичам да ги  усещам дълго.

# 209
А храната за коса на Гарние с какъв балсам е добре да се съчетае? Просто някакъв от същата марка за съответен тип коса или някакъв конкретен?
Няма значение какъв е балсамът,но ако си къдрава,по-добре да е без силикони.

Общи условия

Активация на акаунт