Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 56

• 79 271
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
Който е решил да боядисва с панталонки, които смята да носи и после, да си чисти сам петната.
За ремонтни дейности ползваме стари дрехи, които в повечето случаи директно  изхвърляме.
Ужас, някой ви пита какво ползвате...щото

# 406
Латекса не е ли водоразтворим? Би трябвало да става с накисване и изпиране.

# 407
Esmeralda опитай да поизтъркаш петното с пила за нокти,след това натъркай със спирт и остави да постои,може да пробваш и с лак за коса. Ако не се получи,другият вариант е разредител,но не знам дали няма да повредиш плата ако е много тънък

# 408
Момичета, благодаря ви на всички за страхотните съвети, ще изпробвам. Hug

Еей тази палитра някой пробвал ли я е? Вече я поръчах от Нотино, ама да питам Joy спрягат я за двойник на  Naked cherry.

# 409
Аз пък търся двойник на новата им Naked Honey, забелязала съм революшън, есенс а и други марки правят двойници

# 410
  • Deutschland
Аз купих подобна палитра на Ревлон, но все не мога да се науча да нося червено 😄.

# 411
Аз купих подобна палитра на Ревлон, но все не мога да се науча да нося червено 😄.

От къде е палитрата, изглежда много добре

# 412
  • Deutschland
От една дрогерия в Германия, подобна на ДМ. Беше намалена на 5.50 € и я взех.

# 413
И тук ги има, но май вървяха по 20 лева.

# 414
И аз много харесвам такива цветове,но все ми изглеждат странни и се притиснявам да ги нося. Не съм свикнала. Иначе са много красиви.

# 415
Ох, и аз май ще чакам двойник на UD Honey. Много ми харесва. Залагам надежди на Revolution. Имам доста техни палитри и качеството е отлично.

# 416
И аз имам палитри на revolution и съм останала с впечетлението, че някои са много качествени, други не чак толкова..  например от flawless не съм доволна, много се прашат ама супер много и не са особенно пигментирани.. а имам от тези който се водят професионални които не се прашат така, също последно си взех тази creative и от нея съм доволна, въпреки че тъмните цветове се прашат една идея повече от колкото ми се иска, но пък като пигментация и цветове е супер така че се преглъща.

# 417
Аз много харесвам Flawless. Дори днес съм с нея Simple Smile На някои от цветовете стигнах дъното. Черното не ми е достатъчно пигментирано.
Имам доста от палитрите, с разтапящ се шоколад отгоре. Според мен те са още по-добро качество.

# 418
  • Deutschland
Революшън имат нови палитри. Тази втората ми харесва много и смятам да си я купя

# 419
Искам да ви похваля новите си находки.За мен са находки,защото като се има предвид парите които дадох за тях и ефекта който получавам...Hug
Та,първо Колагена на Биотен,уникален.Мирише страхотно,попива бързо и прави кожата стегната.
Кремчето на Билка Грейп енерджи с хиалурон.Като го отворих се упулих,смешно бейби кремче,но се оказа,че е нужно съвсем малко количество.Разнася се много лесно,попива бързо и не оставя лепкави или мазни следи.В комбинация с Колагена...невероятно,кожата през целия ден е мека и спокойна.
И третото на което попаднах,крем на VZK с жълта иглика. Бях се засилила да търся крем за ръце,така и не можах до сега да намеря моя,грабнах първо Глисолид,но мярнах този и се сетих,че козметичката ми ми беше препоръчала серията като доста добра.Не пише обаче за какво е предназначен.Тубата ми напомня крем за ръце и го нарекох,че ще е за ръце.Впечатлена съм,по принцип се мажа по няколко пъти на ден,а с този се сещам едва един-два пъти.Единствено леката миризма напомняща Нивеа малко не ми допада(не обичам Нивеа),но се преживява,предвид ефекта.
Сега ме е яд,че не взех повече бройки от тези неща Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт