Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 56

• 79 182
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
Докато чакам да ми пристигне гелът за измиване на лице, който съм си поръчала, ми се наложи да взема нещо друго.
Взех хваления гел от ДМ с алое и вече ме яд що поръчах скъпия преди него.
Много добре пасва на чувствителната ми кожа.
Ако ползвам нещо неподходящо, ми се появяват едни ситни червени точици в областта между носа и устните.
От този гел нямам подобна реакция и го слагам в графа "евтин, но добър" Hands Ok Hand

# 616
Може ли линк към този гел?

# 617
Снимка показвам

# 618
Взех го и аз преди няколко дни, защото пътувах и забравих моя измиващ гел.
Доволна съм, почисти добре, не изсуши кожата, за тази цена е супер.

# 619
  • Бургас
Преди 2-3 дни в Лили в Сливен бях заредили малък щанд на Революшън, взех палитра сенки и хайлайтър, имаше мисля ,че 12 различни палитри, 6-7 хайлайтъра, мисля че основа за грим и някои други неща, но нямах време да разглеждам, нямаше червила примерно.

# 620
И аз днес видях щанда в София, доста жалка работа. Десетина палитри, няколко хайлайтъра, основа за грим, помада за вежди ... И туй то! Доста постно

# 621
И аз разгледах нещата в Лили, доста бедно заредено. Аз имам голям мерак да пробвам серумите на революшън, но не ми се поръчва от интернет.

# 622
Бихте ли ми препоръчали добър и съответно бюджетен фон дьо тен?

# 623
Уточни какво значи бюджетен за теб и какво значи добър.
За мен добър значи да е покривен, траен поне по 12 часа, да не се разтича по лицето и да не се "движи".
Бюджетен е според мен до 15 лв. (вмествам се като следя намаленията на Мейбълин, Лореал и Буржоа).

# 624
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Започнете първо и най-важно с типа кожа и после какъв ефект се търси.

# 625
Уточни какво значи бюджетен за теб и какво значи добър.
За мен добър значи да е покривен, траен поне по 12 часа, да не се разтича по лицето и да не се "движи".
Бюджетен е според мен до 15 лв. (вмествам се като следя намаленията на Мейбълин, Лореал и Буржоа).

Абсолютно същите са критериите ми.
Кожата ми е по-скоро мазна.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 16:29 от Šunšhine

# 626
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Maybelline Fit Me Matte + Poreless фон дьо тен е добър за смесена и мазна кожа.

# 627
Аз съм за Revlon colorstay. Само с него не съм лъщяла, дори, като бях с много мазна кожа.

# 628
Revlon colourstay за мен е ужас. Стои като маска, набива се в пори и след няколко часа лицето ми прилича на мазна палачинка. Предпочитам Maybelline fit me.

# 629
  • София
Опитайте Wet n wild  photofocus, не се набива във фините линии и при мен издържа цял ден като не съм забелязала трансфер. Някои блогъри го определят като един от най-добрите дрогерийни фон дьо тени. Кожата ми е комбинирана, дехидратирана със сухи участъци. Нюансите му са жълти.
Друг бюджетен продукт, който харесвам е фон дьо тена на W7 HD, кожата изглежда супер гладка с него, също не се набива в линиите и има т.нар. сочен завършек, но се трансферира и е по-малко траен. Нюансите му са  розовеещи и неутрални, зависи от номера.

Общи условия

Активация на акаунт