Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 56

• 79 274
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Не е по темата, но искам да попитам Тоалетно мляко на Микса за нормална кожа, дали има някоя от вас, която да е доволна
И какви са медицинските козметики?

# 436
Не е по темата, но искам да попитам Тоалетно мляко на Микса за нормална кожа, дали има някоя от вас, която да е доволна
И какви са медицинските козметики?
Ползвала съм тоалетното мляко с хиалуронова киселина и не ми хареса, мицеларните им води също не ме допадат.
А под медицинска козметика разбирам такава, която се продава само в аптека.

# 437
Аделе в последните коментари не виждам някой да е споменавал цена. Освен това,за теб "евтин" може да значи едно,за друг друго. Ако можеш да отговориш,отговори,ако не,просто подмини.

# 438
Няма нужда да се споменава цена в тема нарочена за евтини продукти. Независимо кой как приема нещата, тук се обсъждат продукти в ниския ценови клас.
А серуми са обсъждани доста и понякога не е зле да се хвърли поглед на поне предходна тема, често дори е достатъчно да се прочетат последните постове в дадена тема, за да се ориентира питащия. Не са редки случаите в които някой влетява в темата с въпрос за продукт разискван страници наред и точно над неговия пост се мъдри отговора. Последно си спомням за флуида на Лореал и как за малко не се превърна в нарицателно, само защото някои потребители не си бяха направили труда да изчетат последните мнения в темата в която питат.

# 439
Здравейте, бихте ли ми предложили серум, който да слагам преди крема за лице? На 25 съм, с нормална кожа с широки пори.
Ето тези двата.

https://douglas.bg/the-ordinary-niacinamide-10-zinc-1-050576

Или

https://www.notino.bg/makeup-revolution/skincare-10-niacinamide- … -problemna-kozha/

# 440
# 441
  • София
Излезе ми реклама във фейсбук на биологична лавандулова вода за акне и пр., а коментарите са само положителни. Някой да е ползвал и някакви отзиви? И като цяло нещо за дребни пъпчици и акне ефективно да препоръчате?

# 442
Не знам дали е био, но наскоро имах проблем с пъпчици, които ми избиха по време на морската почивка, и този лосион добре ми се отрази:
https://s12emagst.akamaized.net/products/8624/8623172/images/res … 58c81c4d_full.jpg

# 443
Аз ползвам цялата серия на Христина козметик за акне и съм доволна, но пък за постоянен проблем с акне помага, но не лекува (със сигурност имам по - малко пъпки, но все още имам 😂) . Миналата зима беше станало трагично зле лицето ми та чак ме болеше (тази козметика ми помогна като я поднових за 3ти път) и все още я ползвам. Взех си крема на биотен за хидратиращ и много ми хареса (с дюля) ще видим как ще е за напред. Сега ползвам и един крем на балеа хидратиращ с фактор 15 и околоочен от същата серия, не са лоши но не са кой знае какво.

# 444
,Сега ползвам и един крем на балеа хидратиращ с фактор 15 и околоочен от същата серия, не са лоши но не са кой знае какво.
Поли ,те тея са най-безобидните кремчета на Балеа,бих казала за 20+. Vital серията е по-хубава.С едни много свежарски червено-лилаво-цикламени цветове,за зряла кожа

# 445
Гледам да ползвам по - лека козметика на 21 съм. В момента най - големия проблем са пъпките с които малко се разминах покрай бременноста (лицето ми се изчисти), но сега малко по малко покрай застудяването наблюдавам тенденция на завръщане.

# 446
Мацки, серума с колаген на Биотен е в нови опаковки май.
За тези, които са го ползвали - Пипетата отдолу направо ли е или леко изкривена?

# 447
  • Пеликания
Ако става въпрос за този серум, моя е с изкривен край на пипетата.
Скрит текст:

# 448
Гледам да ползвам по - лека козметика на 21 съм. В момента най - големия проблем са пъпките с които малко се разминах покрай бременноста (лицето ми се изчисти), но сега малко по малко покрай застудяването наблюдавам тенденция на завръщане.
Аз помислих,че си в малко по-зряла възраст Animal See No Evil Правила ли си си изследвания? Една приятелка преди години имаше такъв проблем,ходеше на козметик,но ефекта беше временен.Оказа се,че има някаква вътрешна борба,бактерия или нещо подобно беше.От доста години вече няма пъпки

Мементо и моята пипета е с изкривен край

# 449
Благодаря! Помислих, че съм попаднала на дефектна. До сега не бях виждала серум с такава пипета.

Общи условия

Активация на акаунт