Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 56

• 79 125
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
Имам този с праскова от същата серия, но не съм стигнала до него още. Иначе от ексфолианта с кайсия останах очарована.

# 706
Ей, момичета, косопада също ме е хванал и мен. Ще потърся и аз тези ампули на Линеа био или christian of roma. На мен досега шампоаните не са ми действали, но и не е толкова обилен моя косопад. Просто си ми пада косата. Grinning
Миналата година правих маска с рициново масло, арганово и зехтин. Слагам по цялата коса плюс корените, увивам с шапка за баня и хавлия от горе. В интерес на истината наблюдавах ефект на тежка и плътна коса, а и доста се угрепи косъма. Бях много доволна, но отдавна не съм правила такива маски. В събота или неделя, ще пробвам отново.

# 707
  • Пеликания
Взех си от тази терапия за коса, понеже има много добри отзиви за Linea Bio като марка, но след ампулата косата си я чувствах мазна, а пише че е без отмиване.

# 708
  • Deutschland
Значи на моята суха коса ще действат добре тези ампули

# 709
Само да кажа, че в ДМ храната за коса на Гарние в момента е намалена - 8.45.

# 710
И в Лили е на 8 и нещо храната за коса.
Аз ходих да търся маски на Ревюел,но казаха,че в нашия няма да ги има изобщо. Едната продавачка ми препоръча друга-зелената от тяхната марка. Каза,че много доволни клиентки имали от нея,хидратираща била. Не съм взимала до сега,ще я пробвам утре и ще видим колко е хубава.😃

# 711
За косопад ампулите на Денис с плацента, както и Флоривитал за косопад са много добри и единствените, които ми помагат.

# 712
И в Лили е на 8 и нещо храната за коса.
Аз ходих да търся маски на Ревюел,но казаха,че в нашия няма да ги има изобщо. Едната продавачка ми препоръча друга-зелената от тяхната марка. Каза,че много доволни клиентки имали от нея,хидратираща била. Не съм взимала до сега,ще я пробвам утре и ще видим колко е хубава.😃

как разбират, че клиентките са доволни?
на мен дори не ми хрумва да обсъждам продуктите с консултантките в магазините - чета тук или директно купувам
предвид обичайната им некомпетентност, най-много да поискам да ми посочат къде по рафтовете се намира продукт, който не намирам сама

# 713
Абсолютно. Тук в темата всички сме по-запознати и компетентни от тях. Когато и да съм поискала помощ или съвет за нещо, никога не са ми били от полза. Сама се оправям много по-добре. Grinning

# 714
Само и само да купиш нещо, винаги ще се намерят "доволни клиентки" 😂😂
Най - логичното обяснение е да следят колко се купува даден продукт и така да преценят дали се харесва.

# 715
Ами ние не сме голям град,предполагам,че има клиентки,които ги познават,връщат се пак и така. Аз нямам нужда от кой знае каква маска,ама да има. 🤣

# 716
Идвам с отзиви за ФДТ на Мейбълин фит ми мат.
Всичко страхотно, но ми направи много лошо впечатление, че не оставят мостри.
Как се тества фдт на око.
Ами наложи ми се , взех 105. Аз съм със светла кожа и реших , че ми е ок.
Сега като се прибрах мазнах малко на лицето, слива се с кожата ми, дано да е ок.
Утре като се гримирам ще видя😊

И друго.
Аз ли съм единствената , на която храната за коса не прави нищо.
Изхарчих 2 опаковки с банан, сега съм с тази д макадамия ... ами нищо.
Дали съм с такава маска или балсам за 3лв. разлика няма.

# 717
По-добре да си купи човек 2 кила банани и да ги изяде. Щом ще е храна...

# 718
Аз ударих на дърво с мейбълин фит ме. Всех си по - тъмен цвят иначе като тон е идеален ама ми идва тъмен а се чудех между него и по - светлия му вариант и се оказа че съм сгрешила. Аз изобщо не видях да има тестери.

# 719
Аз ли съм единствената , на която храната за коса не прави нищо.
Изхарчих 2 опаковки с банан, сега съм с тази д макадамия ... ами нищо.
Дали съм с такава маска или балсам за 3лв. разлика няма.

Не си. След множеството положителни мнения реших и аз да пробвам с банана - на моята коса нищо не прави. Все едно не съм сложила никаква маска. Опитах като преуош грижа - същото. Подарих я на свекърва ми. За сравнение, маската от 3 лв. с макадамия (май...) на Линеа Био има повече ефект.

Общи условия

Активация на акаунт