Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 56

• 79 152
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
Вярно колко много били,аз онлайн, не бях търсила.Този на Милва във Лили го гледах и му се чудех.Също съм виждала марката и в Елитис,но никога,не съм ги ползвала.Само хининова вода от марката съм си взимала.

# 691
  • русе

Миналата седмица купих балсама Био с нар,понеже обичам нар и като цяло балсамите са ми слабост макар че нямам нито една изхабена опаковка до край.На нивеа не съм фен,наложи се да го купя по принуда,но пък той взе,че ме изненада приятно.Иначе когато положението стане критично само този вазелин с невен ми спасява и устните и ръцете!

# 692
  • на дъното
Здравейте!Виждам,че обсъждате балсамите за устни 🙂. Миналата година ползвах ето този

Продава се в аптеките.Много добре се справи със студа 😉

# 693
  • Пловдив
Ще ми препоръчате ли измивен гел за проблемна кожа?

Аз вече не съм доволна от турския шампоан с чесън.

# 694
Би ли споделила защо не си доволна?

# 695
  • Пловдив
Би ли споделила защо не си доволна?
ами нямам идея...реших след известно време пак да го купя и ползвам, ама нямам същия ефект като преди.

# 696
И аз не съм доволна от чесновия шампоан, пърхот ми излезна, и не видях да ми спре косопада.

Ето и състава на тониращия крем на голдън роуз:
AQUA,DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE,CAPRYLYL METHICONE,DIMETHICONE,
BUTYLENE GLYCOL,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE,GLYCERIN,BELLIS PERENNIS EXTRACT,
PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE,PHENOXYETHANOL,ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER,DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER,MAGNESIUM SULFATE,TOCOPHERYL ACETATE,LINOLEIC ACID,TITANIUM DIOXIDE (NANO),BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,
PEG-8,SODIUM CHLORIDE,PENTYLENE GLYCOL,DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER,
TRIETHOXYSILYLETHYL POLYDIMETHYLSILOXYETHYL HEXYL DIMETHICONE,ALUMINUM HYDROXIDE,
TOCOPHEROL,LACTIC ACID,PARFUM,SERINE,SODIUM LACTATE,SORBITOL,UREA, ETHYLHEXYLGLYCERIN,DISODIUM EDTA,SODIUM HYALURONATE,ALUMINA,STEARIC ACID,
ASCORBYL PALMITATE,DIPROPYLENE GLYCOL,POTASSIUM SORBATE,SODIUM CITRATE,
ASCORBIC ACID,CITRIC ACID,LINOLENIC ACID,ALLANTOIN,DISODIUM PHOSPHATE,CI 77891,
CI 77491,CI 77492,CI 77499

# 697
  • Deutschland
Ползвала съм Алпецин с кофеин, резултат 0. От чесновия, турски също, само ми изсуши косата още повече. Отрязах я над раменете, пак нищо. Само шампоана и ампулите на Christian of Roma ми помагат, името е Semi нещо си. Косопадът ми е следродилен, започна на третия месец, вече почти четири месеца се боря с него. Добър ефект имат и Linea Bio ампулите за косопад, от тях поне имам останали бройки. Просто трябва постоянство, а аз забравям.

# 698
Преди години след раждане от косопад ме спаси шампоан на PHYTO - Phytocyane, гледам има и ампули (ама май и двете не са за тази тема).

# 699
Аз скоро ще раждам и изобщо не тая надежди на шампоана с чесън да ме спаси от следродилния косопад ... за това съм се насочила към ампули и мисля някакъв концентрат да си взема 😀 като дойде време ще видим какво ще свърши работа ... имах много гъста и дълга коса.. сега се разреди и вече не е толкова дълга , липсва ми от сега мисля с какво ще я спасявам..  😭

# 700
Ще ми препоръчате ли измивен гел за проблемна кожа?

И аз съм с такава кожа и съм доволна от гела на Балеа с алое. На Билка с пъпеш също е хубав, но го ползвам само ако не съм ползвала никакъв грим,иначе нищо не почиства.

# 701
Аз ползвам измивния гел на микса за кожа с несъвършенства, ако ако си със суха кожа не бих казала че става .. повече ми харесваше на нивеа пяната за чувствителна кожа защото не изсушаваше и почистваше добре аз я ползвах след почистване с миц. Вода

# 702
Аз скоро ще раждам и изобщо не тая надежди на шампоана с чесън да ме спаси от следродилния косопад ... за това съм се насочила към ампули и мисля някакъв концентрат да си взема 😀 като дойде време ще видим какво ще свърши работа ... имах много гъста и дълга коса.. сега се разреди и вече не е толкова дълга , липсва ми от сега мисля с какво ще я спасявам..  😭
Това е просто период и трябва да отмине, като се наместят хормоните. През бременността не ми падна нито 1 косъм, всъщност никак не ми се отрази на косата. Но към средата на втория месец почна от веднъж да става страшно, цели кичури, след баня шепи коса. Но вече спира и расте нова коса.
Този шампоан на Christian of roma ме е спасявал също от сезонен косопад. Също и фитовал, от хининовата вода не знам защо, но ми капе....

# 703
Гелът за лице на Balea Med е страхотен. Препоръчвам.

# 704
Хималая са пуснали измивни гелове с ягода и боровинка, бих пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт