Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 56

• 79 142
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
Жълтък, разбит с лъжица рициново масло. Става като майонеза. Добавя се лъжица алкохол/ракия, водка/.При дълга коса-двойна доза. Маже се, завива се с найлон, връзва се кърпа. Стои се поне час. Гарантиран успех.

# 676
Някой пробва ли новатa Nude серия на Golden rose да каже мнение ?
Всичко ми изглежда интересно ?
Да , кометирана е доста, но с търсачката ще излезне къде.
Общи запомних, ме ФДТ не става. червилата са бледи, руж и хайлайтърс също мисля, печената пусра не била лоша..и това  ми се върти...

# 677
Момичета помощ ,имам засилен косопад,може ли да ми дадете съвет за всичко, което ви е помогнало-витамини,маски,масла ,шампоани, за всичко каквото се сетите.Взех си сега някакъв спрей на Билка,казаха ми и за някакъв турски шампоан с чесън и него ще го търся да видим ще овладея ли положението.Благодаря предварително!Ако не задавам въпроса, на точното място ,моля за извинение!
Да не е сезонен косопада ти?
Иначе шампоана с чесън е добър. Аз съм със следродилен косопад, капе вече 5 месеца, но забелязвам много нова коса.
Друго, с което овладявавам сезонния - маска с кокосово масло, банан и мед, като добавям всякакви други масла - рициново, бадемово, арганово, маслиново. Но банана се отмива малко трудно.

# 678
  • вкъщи
Аз пък от тонирания крем на Голдън Роуз съм много доволна.

# 679
Не знам,може и да е сезонен косопада,но е адски много,чак ме плаши вече.Ще опитам с домашните маските и шампоана,ако не се повлияе ще видя изследвания да си пусна.Благодаря ви ,за съветите.

# 680
Пробвай лосиона на Билка за сезонен косопад. Имай предвид, че ползвайки го  мъртвите косми падат и създават илюзия, че засилват косопада. Не е лош. Бива.

# 681
Момичета помощ ,имам засилен косопад,може ли да ми дадете съвет за всичко, което ви е помогнало-витамини,маски,масла ,шампоани, за всичко каквото се сетите.Взех си сега някакъв спрей на Билка,казаха ми и за някакъв турски шампоан с чесън и него ще го търся да видим ще овладея ли положението.Благодаря предварително!Ако не задавам въпроса, на точното място ,моля за извинение!

Мен преди време ме спаси Професионален лосион против косопад Rolland InSight. Внасят ги Christian of Roma. Ползвах то  в комплект с шампоана. Бях разказала и тук. Успех! ❤

# 682
Хубаво е да се подстриже косата ако е много дълга, аз моята така я спасих... беше до кръста и като забременях почна един страшен косопад. Оказа се че не може да се изхранва самата коса и с подстригване леееко се пооправи.
Аз също се къпя със шампоан турски с чесън и съм много доволна съвсем спря да пада от него. Чух че са много доволни и от ампулите на алфапарф имали моментален ефект.. та мисля като родя и тях да ги пробвам, че чух че и след това ме чака косопад 😂

Разбирам те за какво говориш при мен при сресване, сушене, миене и даже като си прокарам ръката падаха страшно много косми. Ще кача снимка на шампоана който използвам аз.

# 683
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Всички посочени по-горе съм ползвала.Юсерин е добре, но въпреки това вчера купих още две опаковки Blistex Lip Relief Cream, че са на промоция.
Къде са на промоция?
В дрогерии Лили.

# 684
Здравейте! За косопад привършвам Тоника на Алпецин. Ползвам го заедно с турския шампоан с чесън. Определено има ефект. Не знам от кое от двете или и от двете заедно. Взела съм си и Тоника за жени на Парусан и голяма опаковка шампоан на Дюкре против косопад, но си чакат реда. Имам един шампоан, подарък от Lilly, Гарние с лавандула за блясък и след турския ще ползвам него, защото много ми се изсушиха дължините от турския.

# 685
Момичета, а и момчета, за косопад търсете шампоан с кофеин. Има научни изследвания, които потвърждават ролята му върху косопада и обясняват как точно действа. (Но не може да си правите обливка с кафе, не работи).
Накратко казано: Помага за заздравяване на фоликулите, за удължаване на жизнения цикъл на косъма (което всъщност е главният проблем) и за събуждане на заспалите фоликули.

За последното има и по-екстремен вариант - всеизвестната маска с горчица. Аз много я харесвам, отразява ми се добре и не ми е дискомфортна, но я използвайте на своя отговорност и съблюдавайте стриктно времето - на някои хора доста им пари, някои отчитали и засилен косопад от нея.

Някой пробва ли новатa Nude серия на Golden rose да каже мнение ?
Всичко ми изглежда интересно ?
Да , кометирана е доста, но с търсачката ще излезне къде.
Общи запомних, ме ФДТ не става. червилата са бледи, руж и хайлайтърс също мисля, печената пусра не била лоша..и това  ми се върти...

На мен тониращият доста ми допада като финиш, но имайте предвид, че са само 3 цвята, съответно не пасват на всички.
Имам и пудрата - много, ама много лека е, почти никаква покривност, не може да разчитате на нея за стабилно сетване. Аз я слагам много щедро върху бузите, за да успея да прелея бронзанта и ружа там и пак лицето ми на пипане е леко... tacky. Бяга ми думата. Не е лепкаво, но се усеща, че има продукт, понеже ползвам нематов фон-дьо-тен.
Тройният продукт ми изглеждаше много добре, но цветът за контур е твърде светъл, а и трите така заедно не виждам как да ги използвам, без постоянно да топя четката в съседните две.
Спиралата не е лоша. Сенките също!

# 686
Вчера си взех ето този лосион на Билка https://aptekamedea.bg/bilka-tonik-za-kosa-protiv-kosopad-200ml-v1.html, тези дни ще потърся и този шампоан с чесън и на мен ми казаха ,че е много хубав и ефикасен.Дори стимулирал и растежа.Polly33 абсолютно същото е положението и при мен ,в момента.Ще търся и вашите предложения.
Вчера гледах и един шампоан на Милва с кофеин https://apteka.framar.bg/30065143/%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B2%D0%B0 … -200-%D0%BC%D0%BB (ето този) и много се чудех дали да не го купя и него.И него ще го взема значи ,на друг с кофеин ,не съм попадала.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 23:05 от Morkovel99

# 687
Имайте предвид, че тониращия на голдън роуз е комедогенен, от 2-3 използвания цялата съм в запушени пори отстрани на лицето.

# 688
Балсам за устни ползвам само Юсерин и Нивеа med в бялата опаковка. Откакто са и без минерални масла, много добре ми се отразява Нивеата.

# 689
Вчера си взех ето този лосион на Билка https://aptekamedea.bg/bilka-tonik-za-kosa-protiv-kosopad-200ml-v1.html, тези дни ще потърся и този шампоан с чесън и на мен ми казаха ,че е много хубав и ефикасен.Дори стимулирал и растежа.Polly33 абсолютно същото е положението и при мен ,в момента.Ще търся и вашите предложения.
Вчера гледах и един шампоан на Милва с кофеин https://apteka.framar.bg/30065143/%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B2%D0%B0 … -200-%D0%BC%D0%BB (ето този) и много се чудех дали да не го купя и него.И него ще го взема значи ,на друг с кофеин ,не съм попадала.

Ти пък.
Виж колко излизат като напишеш във Фрамар "Шампоан с кофеин": https://zdrave.framar.bg/%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%82%D0 … B8%D0%BD?s=apteka

dani-ela-80, можеш ли да снимаш състава, че си запилях някъде опаковката? Да видим какво е комедогенно.

Общи условия

Активация на акаунт