В офиса си нося храна от вкъщи. Купувам от вън да речем 2 пъти с месеца, за социализация с колегите. Готвим много. Снощи вечерях филия с пастет - домашен обаче. Сухоежбина си е, но си е гот. Даже и ММ се понаучи да готви и се редуваме, ден аз, ден той. В това перо гледам, че на много хора им отива завидна сума, ние сме 4-ма души, всеки ако дава по 7 лв. за обяд са си 28 лв., по 30 дни са си 900 лв. на месец само за обядите.
Големите седмични пазарувания ги правя пак по списък, дали дневно или седмично пазаруване - си е по списък с планирано меню за готвене за да речем 4 дни - събота, неделя, пон. и вторник. Месото за вторник разбира се не го купувам в събота, то си остава за текущия пазар във вторник, така или инак все хляб ще трябва да се вземе. Сряда, четв. и петък си купуваме каквото ще готвим ден по ден, пак по списък.