Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 485
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Miraj* благодаря ти. Само техни капсули ли се ползват?
Какво представляват капсулите за многократна употреба?
Ще я следя цената на машинката.

# 451
  • Сф
Това е капсула за многократна употреба.
BGN 2.85  20%OFF | 3pcs/pack use 150times Dolce Gusto Coffee Capsule Plastic Capsule Refillable Reusable Compatible with Nescafe Dolce Gusto refill
https://s.click.aliexpress.com/e/5NO7ITJ2

Ползват се капсули, на които пише, че са съвместими с Долче Густо. Скоро видях, че в Била има Якобс Монарх капсули, които са съвместими.

В България модел Лумио е около 200 лева, другите модели дори ги нямат. Следи всички модели в немския амазон, Еклипс е мн красива машина, Mini me също не е лоша.

# 452
Рискът да ти изчезне пратка от чужбина е много по-голям при поръчка с обикновена доставка до гук, отколкото чрез превозвач. А е и доста по-скъпо. Особено пък в случая заради ддс-то.

# 453
  • На брега на реката
Вчера получих имейл, че в склада на Габко в  UK е пристигнала пратка на моето ИД. Аз не съм поръчвала нищо от UK от много време. Пазарувам само от Амазон, та се чудя, дали е грешка или пращат някакви рекламни материали. Confused

# 454
  • на Мелмак
Подариха ми машина на Долче густо, имах големи резерви, но съм много приятно изненадана Grinning
Ползваме я в работата с капсулите на нестле.

# 455
Вчера получих имейл, че в склада на Габко в  UK е пристигнала пратка на моето ИД. Аз не съм поръчвала нищо от UK от много време. Пазарувам само от Амазон, та се чудя, дали е грешка или пращат някакви рекламни материали. Confused

Грешка е, свържи се с тях да си оправят нещата.

# 456

Грешка е, свържи се с тях да си оправят нещата.
Или е рекламен семпъл на някакъв продукт. Аз съм получавала така веднъж.

# 457
Момичешки сандали Primigi, размер 34EU - 11.61 € в amazon.es

https://www.amazon.es/gp/aw/d/B07LC6Q7QB/ref=ox_sc_saved_image_1 … mp;psc=1&th=1

# 458
Мъжът ми получи парфюмна мостра на Диор Grinning

# 459
  • Sofia
Най- много обичам да ми пратят някой огромен рекламен каталог, тежащ 4 кг.  Но Амазон не изпращат такива глупости (или поне аз не съм получавала).

# 460
  • Точно където трябва
Някой има ли мнение за детски Елефантен - умалени/уголемени, тесни/широки?

# 461
  • София
Преди години, докато все още използвах Габко, имах съобщение за пратка при тях. Обаче нищо повече не дойде (нито смс, че раздават курс, нито нищо). Та така... явно е било грешка, защото и аз не очаквах пратка. Сега с GGBG поне знам какво е, пращат снимка на пакета при пристигане в склада в UK/DE.
В темата за превозвачите се вихри спор какво ще стане след Брекзит.... Най-много да ни резнат от UK Simple Smile

# 462
  • Luxemburg
Според вас това яке каква е номерацията му - детска или дамска? https://www.amazon.co.uk/dp/B07DHSX16V/?coliid=I290ZQV8DA7GRF&am … mp;th=1&psc=1
Според мен е дамска, понеже е изписана 8-S,10-M и т.н., а детската си е в ръст и години, няма такива с букви. Но горе в заглавието е дадено че е детска.

Има часовници ICE за 24 лири доста модели.

# 463
Някой поръчвал ли е от тази марка?

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07KRQCBN6/ref=ox_sc_act_image_1?s … R8XB7XF&psc=1

Не ми е позната. Какво е качеството? За детски сандали се интересувам - умалени, точни....? 36 номер от тези бяха на 15 евро и се чудя да ги плащам ли .... В немския амазон пише, че са естествена кожа, в английския - other leather .....
Ще съм благодарна, ако някой с опит сподели ....

# 464
  • На брега на реката
Благодаря ви за отговорите! bouquet

Ще изчакам да видя какво ще дойде и ако наистина не е за мен /подарък/рекламни/, ще се свържа с Габко и ще го върна. Синът ми също каза, че понякога пращали подаръчета.

Общи условия

Активация на акаунт