Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 330
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 735
  • Sofia
От третия вид най-много харесвам куклите на Paola Reina, невероятно красиви и изпипани са, ароматизирани (и не спират да миришат, най-старата вкъщи е от 4-5 години и все още мирише). Понякога имат хубави намаления в Амазон, но трябва да се следят, че иначе са си скъпички:
https://www.amazon.co.uk/s?k=paola+reina&i=toys&ref=nb_sb_noss
Лелеее, колко са красиви! Защо нямам малко момиченце?

Абсолютно същото си помислих. А сега са толкова трудни за подаръци ...

# 736
Може ли помощ за немския амазон?
Искам да пусна една играчка от склада на стойност 32 евро, продавач Амазон, като я добавя в кошницата пише, че отговаря на условията за безплатна доставка, но като стигна до края ми изписва само една опция за доставка Приорити и 4,99 евро доставка. Някакви идеи защо е така и как да избегна доставката?
А като цъкнеш на сумата за доставка не ти ли излиза тогава и опция за безплатна?

# 737
Здравейте, за първи път ще пазарувам от амазон, в случая немския и ще ползвам Gabco, но имам някои чудения все още. Моля някой запознат, ако може да пише на лично, имам 2-3 въпроса. Благодаря

# 738
  • София
Чуденията за Габко можеш да ги зададеш в темата за превозвачите https://m.bg-mamma.com/?topic=1084590.
За въпроси за Амазон директно тук, даже да си новак не е нужно чак ЛС.

# 739
Някой знае ли защо може да не ми се запаметява адрес в амазон и защо всеки път полетата за попълване изглеждат различно?

Веднъж са като на снимката, друг път полето 1 е за попълване на име, а поле 2 за адрес

# 740
  • София
Доколкото виждам имате някакъв запаметен адрес :

# 741
Като кликна там, ми дава да добавям на ново, ползвам други сайтове за поръчки и до сега не съм имал такъв проблем

# 742
Отвори този линк https://www.amazon.de/a/addresses Имаш ли там запазени адреси?

# 743
Отвори този линк https://www.amazon.de/a/addresses Имаш ли там запазени адреси?
Не, но да речем, че не е проблем, няма да го запаметявам, ще го въведа веднъж и ще поръчам. По-голямото ми чудене е (мисля да ползвам gabco за доставката), че няма къде да въведа втори път името си както е описано в сайта им.

# 744
В реда за full name няма ли достатъчно символи за да въведете DEPOTBG ID -....  и името си?

Амазон дава да избирате колкото си искате адреси, аз имам DE, UK, ES, BG и NL активни, въведени в немския. Има опция и за още.
Според мен щом пише deliver to DEPOTBG -nurnberg горе, този адрес ви е въведен и приет за default.
В противен случай щеше да е

# 745
  • Luxemburg
Поръчах си филтри Брита от английския сайт. Бяха с описание Condition and notes:
Used - Very Good
Item will come repackaged.
Дойдоха в насипно състояние в кашона на амазон, а единият от филтрите беше с разкъсана опаковка. Писах на амазон, но пиша и тук ако някой се подлъже да поръча, че гледам има още с такова описание.

Игривата слива, на колко години е дъщеря ти? Ако е малко детето аз съм купувала тази кукла https://www.amazon.de/dp/B0019EGY2O/ref=mp_s_a_1_6?keywords=pupp … 497868&sr=8-6 и на мен най-много ми допадна. Има функции като се натиска по ръчичката и плаче, смее се, казва мама, папа и др. Имаме на Baby Born но са с кухи тела и моите деца не си играят с тях. И Baby Annabel също е хубава, но най-много си играеха с първата. Имаме две от серията. Ако ви е първо дете ви предлагам да изчакате с барбитата, че почне ли се и няма спирка. Аз успях да задържа до 6г. Тогава купих и тази кукла https://www.amazon.de/dp/B078X5P643/ref=mp_s_a_1_3?keywords=disn … y+pupp&sr=8-3. Вече имаме няколко принцеси и са добре направени и все още детето на 7г си играе с тях. Аз след като напълних една кутия с кукли Барби казах, че имат достатъчно и да не ме занимават какво е на мода и какво искат, понеже няма да го получат. Тея им аксесоари са навсякъде из къщата и най-редовно прахосмукачката глътва по някой.

# 746
  • София
Последния пост относно филтрите не го разбирам наистина. Хем е посочено състоянието хем писма до Амазон. Според това описание можеха и без целофан да пристигнат. Наистина се удивлявам понякога....

# 747
  • София
Atanasb и аз виждам,  че имаш запаметен адрес. Да не би да говориш за случая когато амазон предлага корекция на адреса?

# 748
Може ли помощ за немския амазон?
Искам да пусна една играчка от склада на стойност 32 евро, продавач Амазон, като я добавя в кошницата пише, че отговаря на условията за безплатна доставка, но като стигна до края ми изписва само една опция за доставка Приорити и 4,99 евро доставка. Някакви идеи защо е така и как да избегна доставката?

И при мен се получи същото във вторник - поръчката ми не беше от склада и беше за малко над 40 евро, пишеше, че отговаря на условията за безплатна доставка, но при приключването на поръчката излизаха само опция за безплатна доставка, ако активирам Прайм, или доставка за 4,99 евро. Пробвах през акаунта на фирмата ни, като сложих същите неща в кошницата - там ми показваше и безплатна доставка. После отново влязох през личния акаунт и вече и там се появи безплатната доставка и си направих поръчката. Не разбрах какъв беше проблемът - вероятно някакъв бъг.
Да, точно така, дава ми само тези две опции, платена доставка или безплатна ако активирам Прайм.
Пробвах и през друг акаунт същото ми дава, но пък там не съм активирала още Прайм, мога да ползвам безплатно един месец, но си го пазех за Черния петък.
Гледам сега, като добавя два артикула от склада или пък нова от същата играчка и ме пуска с безплатна доставка, но като ги изтрия после от кошницата, веднага ми дава опция само за платена доставка. Странна работа. Сигурно, наистина е някакъв бъг.
Другият продукт е  Used - Very Good
Artikel trifft neu verpackt ein. това и с гугъл преводач не можах да разбера какво означава.

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 19:58 от anbibian

# 749
Успях да запаметя адрес в България, сега като добавям нов в Германия за поръчката с gabco виждам пак, че има само 1 поле за име, а в сайта им на шаблона е показано на 2 места да се напише име. Или да пиша всичко във full name както посъветва second по-горе. Извинявам се, но ми е за първи път и се притеснявам да не объркам нещо, а сумата не е много малка.

Общи условия

Активация на акаунт