Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 205
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 1 005
Благодаря за темата!Оглеждам се за подаръци за коледа. Може ли някой да препоръча раница за лаптоп ,но да е достатъчно широка да влизат и лекции в нея и да е здрава и плътна разбира се!

# 1 006
И аз си записвам в новата тема. Търся зимно яке за 10 годишно момиче. Имате ли отзиви за марка Trespass?

# 1 007
  • ВАРНА
Аз дебна детска ел.четка за зъби

# 1 008
И аз си записвам в новата тема. Търся зимно яке за 10 годишно момиче. Имате ли отзиви за марка Trespass?
Много съм доволна от марката.

# 1 009
Моля да споделите линкове за зимните якета, трябва ми за подарък за тинейджърка, иска под дупето поне зимно и топло яке. Simple Smile
Откога започваше 20% намаление на складовете?

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 14:36 от aDream

# 1 010
  • гр. София
Намислила съм да потърся уред за почистване на лице. Да прави нещо като микродермабразио. Бихте ли препоръчали? А от уредите за лазерна епилация - доволни ли сте, препоръка за марка, модел?

# 1 011
Благодаря за темата!
Аз търся хлебопекарна, надявам се да изпадне нещо интересно, изполвам я само за месене.
Иска ми се Panasonic на добра цена 😁

# 1 012
  • София
Благодаря за темата. Чакам само едни шоколади, но оглеждам се за интересни подаръци за Коледа.

# 1 013
  • София
Много съм доволна от марката.
Аз също. От 8г я ползвам за каката, после баткото.

# 1 014
  • гр. София
Моля да споделите линкове за зимните якета, трябва ми за подарък за тинейджърка, иска под дупето поне зимно и топло яке. Simple Smile
Откога започваше 20% намаление на складовете?
Тази година черния петък ще е на 29 ноември. Намаленията в складовете сигурно ще са 17-20-21 ноември..... Само предполагам.
Пс. Или бяха след Черния петък? Thinking

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 16:25 от Leila

# 1 015
  • DE
Още от сега им увеличиха работното време на амазонци, яко се подготвят за петъка Grinning

# 1 016
Някой купувал ли е тротинетка за тийнейджъри,да е доволен от качеството?

# 1 017
В темата за заменки предлагат Рокси за 152 см момиче. За самата марка ще имам отзиви след сезона, но уж се водят хубава.

# 1 018
  • София
В темата за заменки предлагат Рокси за 152 см момиче. За самата марка ще имам отзиви след сезона, но уж се водят хубава.
Отговарят ли си на размера?

# 1 019
Аз взех за 10 години, и си отговаря, но най-добре е да питате в другата тема. Цената беше добра.

Общи условия

Активация на акаунт