Смешки от форума 32

• 96 412
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • here and now
Да. Когато навремето пуснаха билбордовете, нямаше тв реклама и реално аз поне не знаех как се чете. За мен бяха Кару.

# 241
А от Кофланд пазарувате ли  Wink

# 242
  • Сф
Цитат
На мен като ми го сложиха спря да ме боли,съвсем леко ме болеше, но сега от два дни пична да ме боли доста повече.[quote\]

За крак и гипс иде реч, но ако не си запознат, отваряйки въпросите всякакви, се получава смешка Simple Smile
Hands V

# 243
  • пак там
А от Кофланд пазарувате ли  Wink

На една колежка детето на крехките 4-5 години го изговаряше така. Може и права да е била Simple Smile

# 244
Аз съм забелязала по-възрастните хора да го кръщават така. Ами няма да си кълчат езиците я.  Laughing

# 245
Добре се посмях Joy
Две синхалки онзи ден отиваха в ДжУмбо.

# 246
  • София
Нали навремето имаше едни магазини Пени маркет, та на една приятелка майка и чула недочула името беше възмутена какво мръснишко име има магазина. Тя си мислеше, че се казва Пенис.

# 247
Нали навремето имаше едни магазини Пени маркет, та на една приятелка майка и чула недочула името беше възмутена какво мръснишко име има магазина. Тя си мислеше, че се казва Пенис.
Тук, където живея има верига магазини "Penneys", но ние от неудобство помежду си го наричаме Пени. Trollface

# 248
Да, палавите леприкони така кръщават. 😜

# 249
Oт темата за предаването "Ферната", страстите за нажежени след избора на победител (Веселка). Сами (полуарабин е един от финалистите с Веселка).

Цитат
Ето сега убедиха ли се невярващите, че Веселка си е чиста циганка? Някаква тенденция напоследък по риалититата тръгна да ни навират участници от етноса. Явно да покажат колко сме ларж и как няма значение кой какъв.. Циганска държава стана, превземат ни бавно и сигурно. Няма как да я подкрепя, абсурд.
Браво на Сами!

И реплика от друг потребител към горния коментар

Цитат
Пълни простотии говорите, никаква циганка не е.
Да не говорим колко е смешно, да заклеймявате някой на “циганин”, а в същото време да грухтите в екстаз по арабин?!

# 250
  • Пловдив
За бебе на два месеца става въпрос:
"Моят е добре, лигьло е, плаче, мрънка, но поне нощем спи, за което го уважавам. Пич е!"

# 251
  • София
Цитат
И т трънка на глог

# 252
  • До сърцето...
Правописна е грешката, но ми стана смешно - глобите в месо явно се плащат Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
... глобата трябва да се плати на месният участък

# 253
  • Down south
И за смешките, и за правописната тема е
Joy

ПП Мое е

# 254
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
туй щото плащаш в натура. с кайма.
Simple Smile аз попаднах на указания за плащане на данък МПС в Банско.
Simple Smile от данъчна служба с Резервата.
ама то е с грижа за народа - да иде човека до Банско, да се попързаля по пистите... и ако останат пари - да плати данъка. Simple Smile

въх! написах го и си счупих нокътя. наказание свише е, защото не трябва да пиша таквиз работи.

Общи условия

Активация на акаунт