Февруарски мами 2020

• 34 334
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Хормонално е, какъвто и шампоан да ползваш, няма да има подобрение. По време на първата ми бременност дори естественото дневно количество косми спря да пада, имах изключително жизнена и здрава коса. Три месеца след раждането започна зверски косопад, беше нещо страшно 😄 Продължи около месец и се нормализира. Сега не виждам значителна промяна в косата си, но определено по време на бременност коса, нокти, зъби, кожа се държат нетипично. С други думи - ще мине 😄

Здравейте, моля за съвет, появи ми се много силен косопад напоследък. Как се справяте вие с този проблем. Използвам шампоан против косопад, но нещата не се подобряват...Sad

# 586
Здравеите,мами!Не съм писала и аз скоро,но бяхме на почивка,а и преди това нямаше много движение по темата.За косопада може да ти липсва някой витамин.Можеш да пробваш с витамини за бременни,ако не взимаш такива.Аз започнах да взимам желязо,понеже на предния преглед се видя,че нивата са почнали да спадат.Иначе не знам колко е голямо бебето вече.Последния път не ми се полагаше ехограф и не сме го мерили.След две седмици ми е следващият преглед и тогава ще направим и последната ехография и ще го измерим.Тогава ще съм точно в 29-та г.с.Утре влизам в 27-ма и вече съм +9 кг.На мен не знам какво ми става напоследък,но изведнъж ми става страшно горещо,усилно и ми става лошо.Не ми минава докато не се съблека по потник и не постоя на отворен прозорец няколко минути.Вчера,като се прибирахме от почивката на два пъти ми стана така.Веднъж в самолета и веднъж в колата.В самолета даже чак стюарда дойде да ме пита дали всичко е наред,понеже и там срам не срам се бях съблякла по потник,иначе щях да колабирам.

# 587
И на мен ми ставаше така много горещо с първата бременност, но имах диабет после мина. Сега от една седмица пак усещам горещи вълни Thinking

# 588
Възможно ли е да е от диабета?На мен преди две седмици на предния преглед ми правиха обременяване с глюкоза,на което за съжаление нивата на захарта се оказаха над нормата.После повторихме с по-голямо количество и по-дълго време и пак се оказаха завишени.Сега във вторник съм на преглед при диабетолог.Много се притеснявам това да не остане и след бременността.При теб как процедираха?На диета ли беше или?

# 589
Здравейте отдавна не съм писала тук заради ФБ групата. Вече сме в 26+3г.с,последния преглед беше в 24г.с и бебчо беше 750 гр. Името го измислих аз, като първоначално ММ не беше съгласен, но после каза добре това ще е. Сега ще е с Л по случайност е буквата на свекърва ми. Не съм искала да го кръщавам на някого, той искаше да е на баща му с В, но нищо не ни допадна. Относно покупките не сме взимали нищо все още, а и не бързам, тъй като тепърва ще обзавеждаме апартамента. Иначе имам списък, който допълвам с разни дреболии.Леглото ще е тип люлка без шкафа с повивалника, количката : 2в1 Cangaroo Icon, но още не съм я видяла на живо тъй като за момента не съм я видяла по магазините.Чудя се за помпата дали да е електрическа на Авент, но 2ра употреба? Извинете за дългия пост 😊

# 590
Първата бременност ми правих и на мен два пъти теста и ми беше висока захарта но съмсем малко примерно ако трябва да е до 180 на мен ми беше 186...и така като цяло пазих диета само без много въглехидрати и т. н беше ужасно.Мо при някои е по зле и си бият инсулин. Трябва да се следи захарта. Умрях си от глад до края на бремеността Grinning Бебето се роди 3 кг и нямахме никакви проблеми. Така че не се притеснявай. Със втората бременност нямам диабет и често казано се чувствам по добре. Аз си ползвам на Авент електрическа помпа и съм доволна

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 00:20 от Rosi Bader 615261

# 591
Здравейте отдавна не съм писала тук заради ФБ групата. Вече сме в 26+3г.с,последния преглед беше в 24г.с и бебчо беше 750 гр. Името го измислих аз, като първоначално ММ не беше съгласен, но после каза добре това ще е. Сега ще е с Л по случайност е буквата на свекърва ми. Не съм искала да го кръщавам на някого, той искаше да е на баща му с В, но нищо не ни допадна. Относно покупките не сме взимали нищо все още, а и не бързам, тъй като тепърва ще обзавеждаме апартамента. Иначе имам списък, който допълвам с разни дреболии.Леглото ще е тип люлка без шкафа с повивалника, количката : 2в1 Cangaroo Icon, но още не съм я видяла на живо тъй като за момента не съм я видяла по магазините.Чудя се за помпата дали да е електрическа на Авент, но 2ра употреба? Извинете за дългия пост 😊

Аз взех електрическа на Авент втора употреба Simple Smile

# 592
Косопадът и според мен няма с какво да се спре. След раждането ще се нормализират нещата. На някои даже нова коса почва да им расте.

Аз пък съм последни две седмици на работа и вече започвам да се настройвам в режим почивка. Оглеждам разни сайтове и избирам разни неща.

Има ли някой с количка Cybex Priam?
Имам такава от баткото, но без кош за новородено. Искам сега да взема кош, но в друга тема ми написаха, че новите кошове нямало да паснат. Някой запознат?

В петък съм на последната фетална морфология (30г.с.) и нямам търпение вече.
Вече доста ми тежи, а не съм качила много. Постоянно гледам да полегна.
Отделно и някаква гадна хрема лепнах.

# 593
Косопадът и според мен няма с какво да се спре. След раждането ще се нормализират нещата. На някои даже нова коса почва да им расте.

Аз пък съм последни две седмици на работа и вече започвам да се настройвам в режим почивка. Оглеждам разни сайтове и избирам разни неща.

Има ли някой с количка Cybex Priam?
Имам такава от баткото, но без кош за новородено. Искам сега да взема кош, но в друга тема ми написаха, че новите кошове нямало да паснат. Някой запознат?

В петък съм на последната фетална морфология (30г.с.) и нямам търпение вече.
Вече доста ми тежи, а не съм качила много. Постоянно гледам да полегна.
Отделно и някаква гадна хрема лепнах.

Ние сме със cybex Priam Lux seat , но не се сещам, кои са тези нови кошчета за новородено?

# 594
Роси,благодаря за отговора! Simple Smile Моите стойности също са съвсем леко завишени,освен тази след първия час.Те са по-високи.Ще видя утре какво ще ме посъветват.Днес имах и среща с акушерката и тя ми каза,че при гестационен диабет не е хубаво да се преносва и ако не се роди преди термин,на термина ще предизвикат раждане.Аз с първата бременност ползвах съвсем обикновена ръчна помпа и ми свърши работа,но и не съм я ползвала редовно,де.Аз кърмих на поискване и не ми се налагаше да се цедя.Сега живот и здраве,пак така смятам да процедирам.

# 595
Моята е ето това шаси с този кош

Искам да взема кош за новородено тези Лукс, но се чудех дали ще паснат на шасито, защото в темата за колички ми бяха написали, че новите шасите били с различен захвад, а моето е от 2015г.

# 596
Моята е ето това шаси с този кош

Искам да взема кош за новородено тези Лукс, но се чудех дали ще паснат на шасито, защото в темата за колички ми бяха написали, че новите шасите били с различен захвад, а моето е от 2015г.

Направете си консултация в някой магазин,  в който ги предлагат, но според мен трябва всеки кош да става за вашия модел. Нашата е модел 2017.

# 597

И аз се спрях на същия модел количка  2в1 Cangaroo Icon , дори си я поръчах от Хиполенд вече . В петък - 15.11. имаха "черен петък" и я поръчах на цена 440лв . Все още я чакам да пристигне. Не съм я виждала на живо , надявам се да е добра покупка. Поръчах също легло - Lorelli Classic дървено легло/люлка без повивалника и шкафа , скринче пак на Lorelli Classic и кошница/столче за кола - Cangaroo Luxor , защото бяха доста намалени. По принцип съм суеверна, но реших да пазарувам , все пак това ми доставя удоволствие и радост . Вече нямам търпение да видя малкия ми принц ! Simple Smile
П.С. в 29 седмица съм Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 11:19 от Azzyna

# 598
Здравейте бъдещи мами! Може ли да се присъединя към групата? В 29 седмица съм с термин 6 февруари 😊

# 599
Здравейте бъдещи мами! Може ли да се присъединя към групата? В 29 седмица съм с термин 6 февруари 😊
Добре дошла 😊

Общи условия

Активация на акаунт