И пак за любовницата и съпругата

• 33 316
  • 943
  •   1
Отговори
# 75
Какво означава това, че не съм добра с компютрите и бавно схващам? Искаш да кажеш, че има друг профил ли?
Я по-добре кажи в какво си добра Simple Smile

# 76
Писа и от друг профил в темата, с нов ник - Nevo123.

# 77
  • София
Сигурния човек няма нужда от забежки и сравнения- знае какво има, защо го има и какво иска и за напред. И цени това, което има. А най-вече цени себе си. Но това е по-скоро рядкост. Повечето са несигурни и имат нужда постоянно да се уверяват, че струват... четкайки егото си и търсейки постоянно нови доказателства за своята стойност. Той не е с теб, защото те вижда като принцеса, а защото го караш да се чувства харесван и желан- това е свързано единствено с неговата ниска самооценка. Банална история между двама незрели индивиди, търсещи любов на грешното място (а там в крайна сметка няма друго, освен неудовлетворение). Ако искаш да си щастлива някой ден, трябва да оставиш тия фалшиви игрички и повърхностни емоции и да се опиташ да разбереш какво наистина е Любов.
Ето ти една друга гледна точка към ситуацията.
1. Този човек не търси постоянно нови доказателства за своята стойност, след като вече 4 години е с тази жена.
2.Всеки иска да се чувства харесван и желан, ти също, предполагам. Само хората с ниска самооценка си мислят че не го заслужават и че няма човек, който да ги хареса.
3. Банална е историята, но индивидите съвсем не са незрели, а напротив- освен собствените си липси, които се опитват да компенсират, се интересуват и от живота на другите в семейството. Най- лесно е да разтуриш света на децата и другия заради сексуалните непълноти и да се фукаш колко си праведен и праволинеен. Или да си седиш неудовлетворен, ама горд с жертвата си в името на честността и верността.

# 78
АбсурТ, поклон за това мнение!

# 79
Какво означава това, че не съм добра с компютрите и бавно схващам? Искаш да кажеш, че има друг профил ли?
Защо се интересуваш? Имаш нужда от моята помощ за нещо ли?  Или да се намираме на приказки?
Абсурт, няма да ти се покланям аз, но си права. Точно така е.

# 80
АбсурТ, поклон за това мнение!
На Абсурдната и аз харесвам мненията й. Реалистка, докато има 2-3 жени, които отдавна са забравили майчинството и се опитвам да вкарат всички пишещи в техния калъп.

# 81
Защо се интересуваш? Имаш нужда от моята помощ за нещо ли?  Или да се намираме на приказки?
Абсурт, няма да ти се покланям аз, но си права. Точно така е.
Само питам, приеми го като обикновено любопитство. Това, че не си добра в дадена област означава, че си добра в друга.

# 82
Скрит текст:
Сигурния човек няма нужда от забежки и сравнения- знае какво има, защо го има и какво иска и за напред. И цени това, което има. А най-вече цени себе си. Но това е по-скоро рядкост. Повечето са несигурни и имат нужда постоянно да се уверяват, че струват... четкайки егото си и търсейки постоянно нови доказателства за своята стойност. Той не е с теб, защото те вижда като принцеса, а защото го караш да се чувства харесван и желан- това е свързано единствено с неговата ниска самооценка. Банална история между двама незрели индивиди, търсещи любов на грешното място (а там в крайна сметка няма друго, освен неудовлетворение). Ако искаш да си щастлива някой ден, трябва да оставиш тия фалшиви игрички и повърхностни емоции и да се опиташ да разбереш какво наистина е Любов.
Ето ти една друга гледна точка към ситуацията.
1. Този човек не търси постоянно нови доказателства за своята стойност, след като вече 4 години е с тази жена.
2.Всеки иска да се чувства харесван и желан, ти също, предполагам. Само хората с ниска самооценка си мислят че не го заслужават и че няма човек, който да ги хареса.
3. Банална е историята, но индивидите съвсем не са незрели, а напротив- освен собствените си липси, които се опитват да компенсират, се интересуват и от живота на другите в семейството. Най- лесно е да разтуриш света на децата и другия заради сексуалните непълноти и да се фукаш колко си праведен и праволинеен.
Или да си седиш неудовлетворен, ама горд с жертвата си в името на честността и верността.
Добре де...уж звучи рационално.
Обаче, какво удовлетворение усеща човек, знаейки, че мами и лъже първо своята половинка, после децата си, после същите тези лъжи са съотнесени и към другото семейство и деца?

Скрит текст:
Аз съм писала за себе си, като младо момиче бях любовница, без да знам, че съм такава.Т.е., в началото не знаех, че е женен, той не бе така доблестен и удовлетворен, та да си признае.   Smiley   Но, понеже съм от малък град, доста бързо истината излезе наяве....видях го с бременната му тогава жена, водещи 3-4 годишно момиченце за ръка.Ами, никакво удовлетворение не почувствах, че съм се навряла в чуждо семейство.Дори напротив, доста гадно се почувствах....И не, не се правя на супер морална, имам си и аз моите си грехове .
Обаче, някак, да съм щастлива и удовлетворена, за сметка на детско нещастие, не е моето разбиране за щастие в живота.
И преди някой да "скочи"..."Ама те нали децата не знаят, защо да са нещастни?!", ами, може да не знаят.Но усещат.Усещат, че нещата между мама и тати не са съвсем о.к.Усещат, когато мама/тати не се прибират.Усещат, когато в къщи напрежението ври и кипи...Усещат, когато единия родител се дразни от другия за нищо.....
А няма сила, която да ме убеди, че един изневеряващ може да се крие  и преструва на щастливо женен с години.
Все пак не става дума за инцидентно кръшкане, а за дългогодишна връзка, която иска време, ресурси....
Абе, не знам....за мен е противоестествено и най-вече, супер нездравословно, да живея с години в лъжи, измами, манипулации....

# 83
В стремежа си да се подигравате, обърнахте думите ми- не правя на него нещо хубаво. Например, говоря за успехи в професията си и той ми споменава, че и на нея и върви( ама не така директно, темата постепено прелива в нея)
Не влизам в ролята на съпругата, дори не я споменавам, не я познавам и нямам право изобщо да я коментирам.

# 84
Франсоаз*, много добре казано. За щастие никога не съм била нито от едната, нито от другата страна, но виждам какво се случва в такива семейства. Рано или късно винаги се разбира и не мисля, че това е щадящ вариант за децата.
Към авторката, не се заяждам, просто питам. Как се справяш с чувството за вина? Как лягаш до мъжа си след като си била при чуждият?

# 85
През ден, по пет теми на една и съща тематика. Едни и същи мнения и препирни. Абе, разбирайте се с любовници и жени/мъже. Тука пишат основно пак същите персонажи и никой не може се надскочи. Ама никой.. Кой знае какво ново няма да научите. същите глупости!
За ваша радост, не е детски форум. Отговорите можеха и да ви изненадат.

# 86
Не се справям. Понякога птказвам срещи точно защото ми е много виновно. Рядко се срещам с другия. Опитвала съм много пъти да спра. Прекратявам отношенията за месец- два и пак ми липсва и се връщам. Нито мъжа ми, нито жена му го заслужават. Ние сме егоисти. Но съм ужасно тъжна когато не контактувам с другия.

# 87
Децата ти колко са големи? Не се ли притесняваш , че ще се усетят? По-интуитивни са от колкото мислим. Когато бяхме ученички имах приятелки, които на някакъв етап се усещаха, че мама си има друг. Много тежко го преживяваха, но така и не споделиха с майките си. До ден днешен изпитват силна неприязън към майките си.

# 88
И преди някой да "скочи"..."Ама те нали децата не знаят, защо да са нещастни?!", ами, може да не знаят.Но усещат.Усещат, че нещата между мама и тати не са съвсем о.к.Усещат, когато мама/тати не се прибират.Усещат, когато в къщи напрежението ври и кипи...Усещат, когато единия родител се дразни от другия за нищо.....
А няма сила, която да ме убеди, че един изневеряващ може да се крие  и преструва на щастливо женен с години.
Все пак не става дума за инцидентно кръшкане, а за дългогодишна връзка, която иска време, ресурси....
Абе, не знам....за мен е противоестествено и най-вече, супер нездравословно, да живея с години в лъжи, измами, манипулации....

[/quot
Франсоаз*
Ми щом не можеш да живееш в лъжи: жени се и после се развеждай и пак се жени и после пак се развежда и така си го изживей праведно и честно живота !

# 89
Защо да се развеждам?   Smiley
"Случила" съм на мъж, нямам желание за друг.Той явно също, защото грам не съм усетила да има "втора" жена....
Живеем си в мир, любов и разбирателство.
За себе си знам, че няма да изневеря.Просто няма как ей така, от нищото "просто да ми се случи" изневярата....
Ако на мен ми изневерят, писала съм, неведнъж, какво бих правила, заболяха ме пръстите да го повтарям.   Smiley

Общи условия

Активация на акаунт