И пак за любовницата и съпругата

• 33 393
  • 943
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Колко спокойно приемат някои жени, че мунчо може да им донесе някаква болест с необратими понякога последици, ама иначе ги обичал. А, мерси за такава любов.

# 166
А тази с големите цици деТ са я опънали от какъв пол е? Нали е жена не иска ли вечна обич.
Учудвам се  какво са готови да измислят някои жени, за да оправдаят благоверния...

# 167
Колко спокойно приемат някои жени, че мунчо може да им донесе някаква болест с необратими понякога последици, ама иначе ги обичал. А, мерси за такава любов.
И защо пък да не ползва презерватив ?

# 168
Жените имали собственическо чувство? Верно ли? Simple Smile Щото мъжете хич нямат, направо ще затанцуват от кеф, ако жена им почне да се раздава наред - на съседа, на колегите, на някое приятелче... Simple Smile Направо си представям какъв Несобственически душевен оргазъм ще получат, че жена им е задоволена и щастлива. Simple Smile     А, и друго ми е интересно, в чия природа е заложено да е лъжец, мръсник, манипулатор, подлец? Щото нали, някой назад спомена мъжката природа....

# 169
А тази с големите цици деТ са я опънали от какъв пол е? Нали е жена не иска ли вечна обич.
Учудвам се  какво са готови да измислят някои жени, за да оправдаят благоверния...
Ми да де, после пуска тук тема: аз съм любовницата от 4 год. Влюбих се, обаче той не.
Точно за това пиша. Много жени бъркат секса с любовта и си мислят, че като му пуснат той ще се влюби. Да де, ама рядко се случва това.

Последна редакция: пт, 23 авг 2019, 08:45 от dety

# 170
..
Жените не правим така, ние искаме обвързване, любов и вечна вярност и други такива обещания. Това е основната разлика, ние не правим разлика между любов и секс. Мъжете я правят.
За мъжете не мога да кажа със сигурност дали ти е меродавно мнението, но с това мнение за жените ме разби тотално. Това, че ти мислиш така не значи, че е така с всички. Като жена мога да ти кажа, че в нито един от случаите, когато съм изневерявала на бившия си благоверен не съм искала нито обвързване, нито любов, нито вечна вярност и т.н. Искала съм точно и само секс 1, 5, 10 пъти, докато ми омръзне и "Довиждане, Гергино". Даже в единия случай затова прекратих връзка, започна да ми обяснява, че ме обича и да ми прави подаръци.

# 171
Това, което говориш са страхотни клишета. Последно време ми прави впечатление, даже преобладаващо не влюбени жени, които използват мъжа за секс и хленчещи подир им мунчовци.
Измет има и сред двата пола, не оправдавайте някой с природата му.

# 172
  • София
И да ползва, има достатъчно други неща. Може като й прави цуни гуни, да хване херпес. После и на теб. Гнус нямате ли, ако не самоуважение.

# 173
..
Жените не правим така, ние искаме обвързване, любов и вечна вярност и други такива обещания. Това е основната разлика, ние не правим разлика между любов и секс. Мъжете я правят.
За мъжете не мога да кажа със сигурност дали ти е меродавно мнението, но с това мнение за жените ме разби тотално. Това, че ти мислиш така не значи, че е така с всички. Като жена мога да ти кажа, че в нито един от случаите, когато съм изневерявала на бившия си благоверен не съм искала нито обвързване, нито любов, нито вечна вярност и т.н. Искала съм точно и само секс 1, 5, 10 пъти, докато ми омръзне и "Довиждане, Гергино". Даже в единия случай затова прекратих връзка, започна да ми обяснява, че ме обича и да ми прави подаръци.
Но ти си по-скоро изключение. Обикновенно жените не изневеряват ей така заради самият секс. При нас водещи са чувствата. Твоето поведение е по- привично за мъжете.

# 174
Това, което пишеш може да е вярно за ТЕБ, но по принцип не е.

# 175
И да ползва, има достатъчно други неща. Може като й прави цуни гуни, да хване херпес. После и на теб. Гнус нямате ли, ако не самоуважение.
Междудругото той може да те зарази и със собствените ти бактерии, без изобщо да ти изневерява.

# 176
Това, което пишеш може да е вярно за ТЕБ, но по принцип не е.
А ти от къде си сигурна, че по-принцип не е ? Говори само за себе си.

# 177
  • София
Ти на тая леж.
Мвждудруготосепишеотделно.

# 178
Това, което говориш са страхотни клишета. Последно време ми прави впечатление, даже преобладаващо не влюбени жени, които използват мъжа за секс и хленчещи подир им мунчовци.
Измет има и сред двата пола, не оправдавайте някой с природата му.
Лимонче, забелязах, че много завърташ темата около насилието. Наричаш хората измет. Идваш ми too much. Повече не те чета и коментирам. Игнорирам те от тук нататък.

# 179
Но ти си по-скоро изключение. Обикновенно жените не изневеряват ей така заради самият секс. При нас водещи са чувствата. Твоето поведение е по- привично за мъжете.

Няма такова нещо, че при жените са водещи чувствата. И не е задължително да става дума за изневяра. Имам приятелка, която откакто се разведе си избира мъже само и единствено за секс, когато тя иска. Някои са разбрани, но други почват на трета среща да се държат все едно са гаджета и всичко приключва.

Общи условия

Активация на акаунт