И пак за любовницата и съпругата

• 33 416
  • 943
  •   1
Отговори
# 180
Но ти си по-скоро изключение. Обикновенно жените не изневеряват ей така заради самият секс. При нас водещи са чувствата. Твоето поведение е по- привично за мъжете.

Няма такова нещо, че при жените са водещи чувствата. И не е задължително да става дума за изневяра. Имам приятелка, която откакто се разведе си избира мъже само и единствено за секс, когато тя иска. Някои са разбрани, но други почват на трета среща да се държат все едно са гаджета и всичко приключва.
Ами значи скоро бг мама ще затваря....

# 181
   А, и друго ми е интересно, в чия природа е заложено да е лъжец, мръсник, манипулатор, подлец? Щото нали, някой назад спомена мъжката природа....

Щом му е в природата, трябва да изневерява. Обратното би било неестествено и лицемерно.

дети, съвсем друго е поведението на днешните жени.

# 182
За себе си не мога да говоря, защото не изневерявам, но 90 процента от кръшащите жени, които познавам не хлътват.
Ти също не познаваш всички мъже и жени по света, но бързаш да им лепиш етикети и да ги слагаш под общ знаменател.
Това, което говориш са страхотни клишета. Последно време ми прави впечатление, даже преобладаващо не влюбени жени, които използват мъжа за секс и хленчещи подир им мунчовци.
Измет има и сред двата пола, не оправдавайте някой с природата му.
Лимонче, забелязах, че много завърташ темата около насилието. Наричаш хората измет. Идваш ми too much. Повече не те чета и коментирам. Игнорирам те от тук нататък.
Много се разтроих 😭🤣🤣🤣
Много мъже оправдават и насилието с природата. Не ти ли харесва? Тестостерон кво да го правиш. Щом ще си даваме воля на природата, като примати, нека да е до край.

# 183
Ти на тая леж.
Мвждудруготосепишеотделно.
Така е. Аз сгреших !

# 184
За себе си не мога да говоря, защото не изневерявам, но 90 процента от кръшащите жени, които познавам не хлътват.
Ти също не познаваш всички мъже и жени по света, но бързаш да им лепиш етикети и да ги слагаш под общ знаменател.
Това, което говориш са страхотни клишета. Последно време ми прави впечатление, даже преобладаващо не влюбени жени, които използват мъжа за секс и хленчещи подир им мунчовци.
Измет има и сред двата пола, не оправдавайте някой с природата му.
Лимонче, забелязах, че много завърташ темата около насилието. Наричаш хората измет. Идваш ми too much. Повече не те чета и коментирам. Игнорирам те от тук нататък.
Много се разтроих 😭🤣🤣🤣
Много мъже оправдават и насилието с природата. Не ти ли харесва? Тестостерон кво да го правиш. Щом ще си даваме воля на природата, като примати, нека да е до край.
Насилието може да бъде и психическо и много жени тормозят мъжете и децата си, без никога да са ги докосвали дори.
Ти обаче яко си се фиксирала в боя. Не мога да ти помогна, съжалявам.

Последна редакция: пт, 23 авг 2019, 09:15 от dety

# 185
Ти добре, че си либерална и не тормозиш благоверния да ти е верен. От къде на къде ще го притискаш така, ама ха , да върви срещу природата си човека 😂

# 186

Насилието може да бъде и психическо и много жени тормозят мъжете и децата си, без никога да са ги докосвали дори.

Може, и? Някой ги оправдава с нещо ли?

От къде на къде ще го притискаш така, ама ха , да върви срещу природата си човека 😂
+1 Да не се разболее човекът.

# 187
Тц, жената искаше да каже, че аз съм насилник.

# 188
  • Насред хаоса
Между другото, достатъчни са ми само два простички факта, за да се присмея на опитите за класифициране на сексуалността и на прословутата природа. И въобще на опитите за прокарване на тезата, че при жените такава изобщо липсва. И те са - при преобладаващата част от кой пол има всевъзможни (нерядко и откачени, а и извратени) фетиши, които служат като патерица на прословутата сексуалност? И вторият - по отношение на кой пол от време оно другият прави всякакви опити за ограничаване на природата и сексуалността? Има го и днес, в някои недотам развити общества даже тая сексуалност се наказва с пребиване с камъни.

# 189
Да добавя също, че в човешката природа е заложено да прави секс за да се възпроизвежда. Чудя се на dety, как е могла така да ограничи природата на мъжа си, та имат само 2 деца и дали би приела спокойно множество извънбрачни деца , щоТ това му е в природата 🤔

# 190
   А, и друго ми е интересно, в чия природа е заложено да е лъжец, мръсник, манипулатор, подлец? Щото нали, някой назад спомена мъжката природа....

Щом му е в природата, трябва да изневерява. Обратното би било неестествено и лицемерно.
Т. е., да кажеш "Мило, днес имам много работа, ще доработвам и ще закъснея!", докато пъшкаш над поредната "друга", хич не е лицемерие? Simple Smile   Направо е честност на квадрат... А и аз друго питах... В чия природа се вписва да е лъжец, предател, мръсник? Щото изневярата е точно това - лъжа към другия, който ти вярва, предателство към другия, който ти дава доверие и вярва, че няма да го предадеш, подло отношение и към децата ти, които с нищо не са заслужили нещастието, което ще изживеят, когато Истината лъсне в цялата й "прелест"?

# 191
Сега да видя до края Сапфир ще се похвали ли колко е Убава и успяла и красива.
И сексуална тигрица, забрАви.
Което си е истина, истина си е. А който не ме харесва, няма вкус Mr. Green

Я да ми отговорите (или си отговорете на вас самите, ако не ви се приказва с мен) любителите на страничните кефове , дето били "по-силни от вас" (Въх, недей! Жъ съ разплачЪ!), защо се криете, като било толкова нормално, разпространено и според човешката природа?
По принцип в днешно време обществото толерира нещата, които са нормални и разпространени. Живеем в демокрация, всякакви неща се толерират. Защо изневерите се крият? Дали не е защото все пак са по-скоро отклонение (макар и не чак такава рядкост), отколкото обществена норма? Дали не е защото са нещо мръсно, долно, нараняващо околните и като цяло срамна тайна?
Ето и в тези теми. Вижте колко хора харесват постове като моите и колко - такива като на dety. Това е свободен форум, всякакви хора четат, дори и да не пишат. И аудиторията е по-голяма, отколкото в някой форум на пикапери. Ще кажете, повечето са жени. Ами то изневерите повечето са хетеросексуални, демек - с жени. Вярно, че омъжените любовници са сравнително малко от необвързаните, но все пак са жени. Така че извадката е представителна.
Нещо не виждам много доказателства в полза на тезата, че масово човешката (и в частност мъжката) природа била на разгонени примати без елементарен самоконтрол.

По отношение на другата теза - че сексът и любовта нямали връзка.
Ще разкажа една история с мой познат. На младини човекът решил да хвърли оковите на моногамията и ревността и основал приятелски клуб, в който всички се онождали с всички, сменяли си жените и било голям купон. Докато не се влюбил в една от партньорките си и тя не отишла с негов "колега". Нещата свършили с бой в кръчмата. Това бил краят на хубавата идея.

# 192

А и аз друго питах... В чия природа се вписва да е лъжец, предател, мръсник? Щото изневярата е точно това - лъжа към другия, който ти вярва, предателство към другия, който ти дава доверие и вярва, че няма да го предадеш, подло отношение и към децата ти, които с нищо не са заслужили нещастието, което ще изживеят, когато Истината лъсне в цялата й "прелест"?

Това казвам, че щом е в природата, няма какво да му се сърдим на изневерилия. Действал е логично и естествено. Верен е на себе си човекът, защо да е подлец

# 193

А и аз друго питах... В чия природа се вписва да е лъжец, предател, мръсник? Щото изневярата е точно това - лъжа към другия, който ти вярва, предателство към другия, който ти дава доверие и вярва, че няма да го предадеш, подло отношение и към децата ти, които с нищо не са заслужили нещастието, което ще изживеят, когато Истината лъсне в цялата й "прелест"?

Това казвам, че щом е в природата, няма какво да му се сърдим на изневерилия. Действал е логично и естествено. Верен е на себе си човекът, защо да е подлец
А как се нарича човек, който казва /обещава едно, а зад гърба ти върши точно обратното? Simple Smile  Щото никой май не се появил и заявил, че преди да се ожени, е светнал жена си :"Мило, аз не мога да съм верен, в природата ми е да опрашвам всяка, завъртяла цици /дупе пред очите ми... Да си знаеш, де. "

# 194
Сега да видя до края Сапфир ще се похвали ли колко е Убава и успяла и красива.
И сексуална тигрица, забрАви.
Което си е истина, истина си е. А който не ме харесва, няма вкус Mr. Green

Я да ми отговорите (или си отговорете на вас самите, ако не ви се приказва с мен) любителите на страничните кефове , дето били "по-силни от вас" (Въх, недей! Жъ съ разплачЪ!), защо се криете, като било толкова нормално, разпространено и според човешката природа?
По принцип в днешно време обществото толерира нещата, които са нормални и разпространени. Живеем в демокрация, всякакви неща се толерират. Защо изневерите се крият? Дали не е защото все пак са по-скоро отклонение (макар и не чак такава рядкост), отколкото обществена норма? Дали не е защото са нещо мръсно, долно, нараняващо околните и като цяло срамна тайна?
Ето и в тези теми. Вижте колко хора харесват постове като моите и колко - такива като на dety. Това е свободен форум, всякакви хора четат, дори и да не пишат. И аудиторията е по-голяма, отколкото в някой форум на пикапери. Ще кажете, повечето са жени. Ами то изневерите повечето са хетеросексуални, демек - с жени. Вярно, че омъжените любовници са сравнително малко от необвързаните, но все пак са жени. Така че извадката е представителна.
Нещо не виждам много доказателства в полза на тезата, че масово човешката (и в частност мъжката) природа била на разгонени примати без елементарен самоконтрол.

По отношение на другата теза - че сексът и любовта нямали връзка.
Ще разкажа една история с мой познат. На младини човекът решил да хвърли оковите на моногамията и ревността и основал приятелски клуб, в който всички се онождали с всички, сменяли си жените и било голям купон. Докато не се влюбил в една от партньорките си и тя не отишла с негов "колега". Нещата свършили с бой в кръчмата. Това бил краят на хубавата идея.
Да де, обаче когато се е влюбил в нея е чукал други, също !?
И кво после е спрял ли ?
И изобщо кво от това ? Какво значение има дали ти изневеряват ? Важното е да не го знаеш. На кой му е нужна тази истина ? Това гаранция ли е за вечна любов ?
Нещо почвам да губя интерес от дискусията.
Успех на всички търсещи идеалният мъж. Никога няма да го намерят, просто защото идеални хора няма. И слава Богу !

Общи условия

Активация на акаунт