И пак за любовницата и съпругата

• 33 428
  • 943
  •   1
Отговори
# 195
По принцип в днешно време обществото толерира нещата, които са нормални и разпространени. Живеем в демокрация, всякакви неща се толерират. Защо изневерите се крият? Дали не е защото все пак са по-скоро отклонение (макар и не чак такава рядкост), отколкото обществена норма? Дали не е защото са нещо мръсно, долно, нараняващо околните и като цяло срамна тайна?

Не се знае дали и това няма да се промени. Все повече чета в тоя форум, че хората не са моногамни. Чувам за отворени бракове, при които и двамата изневеряват официално. Rolling Eyes

# 196
  • Linz
Всеки получава отношението, което заслужава.
На жените, които не се чувстват (подсъзнателно) достойни да бъдат обичани (каквито са повечето), им изневеряват... и/или ги тормозят- психиски и/или физически.
Жените, които се обичат и са си самодостатъчни (чувстват се пълноценен и завършен човек и са щастливи независимо от външните, независещи от тях обстоятелства, и не се страхуват от самотата) са съвсем "друга бира". Мъжете (които са израснали пубертета физически и ментално) са привлечени (съзнателно или не) именно от такива жени. Само щастливата и доволна от живота си жена може да направи и мъжът до нея щастлив.

# 197
Важното е да не го знаеш. На кой му е нужна тази истина ?

Хм, защо пък е много важно да не знам? Нали нормално и природно нещо беше изневярата?

# 198
  • Далече, далече
Защо изневерите се крият?

На някои прелюбодейци криенето им носи тръпка и вълнение. Липсва им адреналин и си го доставят, като се размотават с любовниците си под носа на жената, но успяват да се измъкнат и да не бъдат хванати. После с любовницата си разказват какъв екшън са преживели и се смеят на "случките".
Също така, мъжете с по няколко любовници ги крият една от друга, мислейки си, че никой нищо не знае, а те самите се изживяват като велики играчи.

Последна редакция: пт, 23 авг 2019, 11:53 от Zemfir@

# 199
Да де, обаче когато се е влюбил в нея е чукал други, също !?
И кво после е спрял ли ?
Не, не е.
И да, с жената, която обича. Така твърди поне вече повече от 10 години. Не виждам за какво да ме лъже.

Отворените бракове и суинг клубовете са ми ОК. Събират се хора със сходни разбирания и си живеят, както намерят за добре. Ето, не са забранени, не са тайни, не са заклеймявани. Само че какъв процент от хората ги практикуват?

Изневярата обаче е съвсем друго нещо. Това е не просто секс с друг партньор, това е преди всичко лъжа. Освен крадене на време, пари и чувства, които по право се полагат на членовете на семейството. Изглежда затова се крие толкова.

Последна редакция: пт, 23 авг 2019, 10:05 от Анонимен

# 200
Важното е да не го знаеш. На кой му е нужна тази истина ?

Хм, защо пък е много важно да не знам? Нали нормално и природно нещо беше изневярата?
За да не се нараняваме. Хм..Не четеш правилно какво съм написала. Изопачаваш. Аз няма да го зарежа, ако е изчукал някоя. А той никога няма да признае, че го е направил. Ей това очаквам от семейният живот аз. Иначе, допускам в главата си, че е възможно да ми изневерява, но това не не притеснява, защото както писах вече съм сигурна в любовта му.

# 201
Примерът със суинг партитата какво трябваше да ни покаже? Че някой е минал през ада за да се поправи ли? Прозвуча като "Влезе в затвора и стана човек".

# 202
Да де, обаче когато се е влюбил в нея е чукал други, също !?
И кво после е спрял ли ?
Не, не е.
И да, с жената, която обича. Така твърди поне вече повече от 10 години. Не виждам за какво да ме лъже.
Ти ли си жена му ? Или им светиш ?
Празни приказки не ми се приказват.

# 203

За да не се нараняваме. Хм..Не четеш правилно какво съм написала. Изопачаваш.

Защо ще се нараняваш от поведение, което смяташ за напълно нормално? Направи им по едно питие, докато действат в съседната стая.

# 204
Ако изневярата е толкова нормална и природно заложена (като дишането, движението, храненето и т. н.), защо наранява? Simple Smile Ако ти е толкова естествено да ти слагат рога, не би трябвало да е проблем и Милото да ти заяви "Днес Пенка беше особено секси, та след като изядох кюфтетата на обяд, я оправих набързо в съседния хотел.". Simple Smile

# 205
Какво се правите на неразбрали? Съвсем според природата си е да ти се прииска да кръшнеш с някого, но това би наранило партньорът ти. Остана да твърдите, че е противоестествено.

# 206
Да изпиташ привличане към друг, е едно. Да хукваш всеки път след оная си работа, е нещо съвсем различно. Няма да конкретизирам, че не ща Бан... Сещайте се. Simple Smile

# 207

Ти ли си жена му ? Или им светиш ?
Не, но няма никаква причина да ме лъже.
Той принципно не е лъгал никога за тези неща. Когато е бил полигамен, го е казвал на партньорките си още в началото. Някои са си тръгвали веднага, други са оставали - докато им изнася в такъв тип отношения.

# 208
Добре де, спокойно вашите мъже не ви изневеряват !
Само моят и то само на мен !
Сега по-спокойно ли ви стана ?

# 209
Не е голямо изключение мъж или жена да изневеряват редовно, докато не срещнат някого, на когото не искат да изневеряват и не го правят. Само дето не се знае дали новият партньор е моногамен.

Общи условия

Активация на акаунт