Хитринки за всякакъв случай - 21

• 48 258
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Точно такива "магически". Обаче ми се виждат много пари, без да знам дали са ефективни. А роботът е още повече Simple Smile

Да, скъпичко е. Точно магнитни вече стана ясно, че не съм ползвала, но с обикновените опитът ми  не е добър. Все остават някакви черти след тях. Не попаднах на читави. Ако и след това е същото, не си струва парите. Но ако почиства без следи, бих се замислила дали да не го купя, защото е дългосрочна инвестиция.

# 76
Поръчала съм си професионално перо за предстоящото миене на прозорци. Дано не ме забравят. Скъпичко е, но според колежка е незаменимо. Гюдерия използвам от много години, удобно е, но си иска търкане и минаване повторно, за да не стане на облаци.
А от къде се поръчва това професионално перо ?
Приятел на приятелка има профсионална фирма за почистване. Така и не ми казаха кой им е доставчика. Обещаха, че ще ме включат в следващата поръчка, която ще правят.

# 77
# 78
  • Плевен/Пловдив
Чудя се как става почистването от външната страна на прозореца 🤔. Няма ли вероятност да падне... знам ли. Споделете ако сте го изпробвали.

Аз пък си купих направо робот за миене на прозорци.
https://---shoretner923-2LifdKm
https://---shoretner923-2UdSjrF

# 79
И аз идвах със същото питане. А и на висок етаж? После как се връща при теб обратно?

# 80
С какво да премахна мазно от тишлайфер? И по-точно мазното е от едно нещо, подобно на восък, което се слага в съдче за ароматерапия и се разтапя и мирише. Но е протекло, дори под салфетка..

# 81
Сложете кухнеска хартия върху петното и изгладете с гореща ютия. Сменяйте хартията докато изтегли всичкия восък и петното изчезне.

# 82
Роботът като почисти се връща там откъдето е тръгнал. Ако не се върне, има дистанционно с което го управлявате в желаната посока. Вакуумът, който се получава при работа е много силен и не може да падне. Ако спре токът, машинката има вътрешна батерия, която държи робота на място за 20 минути и той не може да падне. За всеки случай си има и обезопасително въженце.

# 83
  • Плевен/Пловдив
Благодаря за подробната информация 🏵️.

Роботът като почисти се връща там откъдето е тръгнал. Ако не се върне, има дистанционно с което го управлявате в желаната посока. Вакуумът, който се получава при работа е много силен и не може да падне. Ако спре токът, машинката има вътрешна батерия, която държи робота на място за 20 минути и той не може да падне. За всеки случай си има и обезопасително въженце.

# 84
Изглежда, че това е нещото, което ми трябва. Дали го има някъде под наем? Някой ако е срещнал, много ще се радвам да пише.

# 85
  • Пловдив
Купихме стъклена електрическа кана, но капака се отваря съвсем малко и отвътре изобщо не мога да я почистя от котления камък. Моля, дайте съвет!

# 86
С препарат за котлен камък за електически кани, щом не може да бръкнете вътре. Сипвате го, той сам ще свърши работа, после само изплаквате добре.
Или с налични неща, които има в домакинството, ако не искате препарати. Ето пример
https://www.zajenata.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%B8-%D … B0-news25759.html

# 87
Купихме стъклена електрическа кана, но капака се отваря съвсем малко и отвътре изобщо не мога да я почистя от котления камък. Моля, дайте съвет!
Сипвам оцет, да постои 10-15 минути и изплаквам. Като нова е каната и всичко, което чистя с оцет. Винаги ми е помагал за котлен камък

# 88
И аз се справям с оцет, ползвам бял, дори кисел продукт вземам за почистване. А в комбинация със сода бикарбонат почиствам пластмасовия контейнер на кафемашината (има един неподвижен пластмасов филтър, който много ме дразни и така се справям с него и по ръбчетата, където няма как да бръкна).

# 89
  • София-в сърцата на моите деца
И аз се справям с оцет, ползвам бял, дори кисел продукт вземам за почистване. А в комбинация със сода бикарбонат почиствам пластмасовия контейнер на кафемашината (има един неподвижен пластмасов филтър, който много ме дразни и така се справям с него и по ръбчетата, където няма как да бръкна).
И как го почиствате? Наливате течността и после?

Общи условия

Активация на акаунт