Сватба, булките на 2019, тема 8

• 31 405
  • 455
  •   1
Отговори
# 135
Това гледам цял ден... Дават го целия ден превалявания.

# 136
Момичета аз съм изпаднала в огромна паника.
Дават го да вали точно на нашия ден, а при нас всичко е на открито. Мозъкът ми е изключил и просто не мога да мисля за нищо друго.

На нашата сватба го даваха ужасни дъждове, едва ли не потоп... еми уби се да вали предния ден и нощта след сватбата, но имахме прекрасен слънчев ден с леки облачета - за по ефектни снимки 😃 Няма какво да се притесняваш за времето - всичко ще се нареди!

# 137
Това гледам цял ден... Дават го целия ден превалявания.

Ясно... дано не познаят. Имате ли резервен вариант?. Аз съм била на сватба в Правец и валеше... преместиха церемонията вътре но настроението беше важното и на никой не му направи впечатление. Една от най-хубавите сватби на които съм била. Не се стряскай. Аз си мислех да сложа свещи за атмосфера ако трябваше да местим церемонията вътре. Даже си го представях много красиво и задушевно.

# 138
Не, нямаме вариант за вътре. Както и да е, де. Все ще се оправим някак Simple Smile

# 139
Я дай снимки на ресторанта,където ще е сватбата.
    Ние имаме отворен навес на двора,когато вали го опасваме със стреч фолио.децата ни научиха на този номер,да ти кажа,върши работа.

Видеото от сватбата на щерката е готово,утре ще занеса външен хардиск,да го качи и нямам търпение да го гледам.

# 140
Навес имаме на ресторанта. То си е покрив, де. Няма стени. Там не е проблем.

Проблемът е за изнесения ритуал, че няма къде да се прибере.

# 141
Навес имаме на ресторанта. То си е покрив, де. Няма стени. Там не е проблем.

Проблемът е за изнесения ритуал, че няма къде да се прибере.
С агенция ли си? Ако да, възложи им да измислят вариант за лошо време. Те за товaсе наемат - да дават идеи и да се справят с кризите и да не се налага булката да се притеснява. Иначе, знам, че дълго си си представяла как ще изглеждат нещата, как ще протече деня и всеки един детайл, но дори да вали и дори да се наложи да импровизирате, най-важното за всички е поводът по който сте се събрали! В цялата еуфория единственото което се гледа е щастието на младоженците, а и не забравяй, че никой не знае какво е трябвало да бъде, за да разбере, че е объркано.
Недей да си трошиш нервите за неща които са извън твоя контрол.
Моята тактика за проблеми около сватбата беше да си задавам въпроса ‘ Това по-важно ли е от факта, че се омъжвам за мъжа, който обичам?’....е нямаше нищо по-важно за мен.
Аз ти пожелавам прогнозите да са грешни и ритуала да е на избраното от теб място.

# 142

Една снимка от нашато приказна сватба

# 143
Ако се тревожиш за изнесения ритуал,щом има навес,ще го направите под него.въобще и аз съм на мнение да не се шашкаш за неща,които не зависят от теб,не можеш да повлияеш.понякога така импровизирани събития стават много много по-добре,отколкото организираните.Ще имаш най-страхотната сватба.и да вали,няма пък цял ден да вали.Все ще спре.
    Къде гледаш прогноза?Аз съм забранила дъжд,отивам на море.

# 144
Прави сте. Днес вече съм по-спокойна и съм решила и света да се обърне няма да ми развали настроението на този ден! Пък и е плюс, че дори да превали ще сме подготвени Simple Smile Благодаря ви.

# 145
VanillaBarbie Не се притеснявай за времето, каквото такова, при всички случаи ще бъде хубаво, сигурна съм. На нашия ден примерно също прогнозата беше дъждовна, но преди ритуала времето беше много хубаво, приключи ритуала, поздравленията, снимки и се изсипа дъжд след като влезнахме в салона. Вярвам че и при Вас ще бъде така Simple Smile
Честито на всички вече госпожи, бъдете все така влюбени и сбъдвайте мечтите си заедно Simple Smile

# 146
Привет на всички минали и бъдещи булки🤗 Записвам се с дата 26.10, Варна. Много полезни въпроси, съответно и отговори, чета ви с интерес. На бъдещите булки пожелавам незабравим празник и дни изпълнени с много обич!❤

# 147
  • Варна
Прави сте. Днес вече съм по-спокойна и съм решила и света да се обърне няма да ми развали настроението на този ден! Пък и е плюс, че дори да превали ще сме подготвени Simple Smile Благодаря ви.

Аз мисля, че няма да вали това е нашата дата все пак Simple Smile Аз днес най после ходих на пробна прическа, не е точно това което показах на снимка че искам, но пък стана по изпипана и много се харесах. Дано и на 7ми да се получи така добре. Освен това днес свърлих и още нещо, което отлагам от доста дълго време.

Готови са вече всичките и съм изключително доволна от резултата.

# 148
Здравейте,

Имам няколко въпроса и ще се радвам ако някой ми отговори:
1. има ли някой който е правил изнесен ритуал и църковен брак в Свети Георги (ротонда в София)?
2. правил ли е някой сватба в Шератон или да е присъствал и да каже дали е доволен?
3. колко пари струваше вашата декорация на ресторанта/изнесения ритуал (направена от агенция за декорация)?  Знам че зависи от много фактори (живи цветя, брой..) но да знам колко да си планирам като сума.

# 149
 И мен точно това ме интерсува. От няколко дни кореспондирам с агенции и се мъча да изкопча информация и да се ориентирам колко пари ще ми излезе горедолу. това, което разбрах е че арките за изнесения ритуал са по около 100/120лева. Украса на булчинска маса около 200/300лева. масите на гостите средно по около 50лева на маса и ако има фотокът или суитбар там вече зависи какво ще е. Цветята зависи какви ще са, но всики ми пишат,че се съобразяват с бюджета ми. Е как да си определя бюджет като не знам кое колко струва. аз може да искам и 200 лева да дам, може да искам и 3000. Така им оставям да ми изхарчат всички пари които им кажа.
аз имам въпрос,ако някоя от вас е използвала арт деко, защото много ги харесвам как украсяват, моля да ми изпратят офертите им, просто да погледна за какво става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт