Модни консултации 41

• 46 193
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
Ботуш до коляното, мокасини или се колебая за тези спорни обувки. Дали ще стои добре? Твоята рокля от къде я взе?

# 61
Ботуш до коляното, мокасини или се колебая за тези спорни обувки. Дали ще стои добре? Твоята рокля от къде я взе?
От магазин на центъра, налиата пролет и я носих с боти. Мерси и твоите предложения са супер.

# 62
  • София
Такива рокли последно видях в Zara и Mohito. Трябва да има и в HM, Reserved.

# 63
Здравейте, какви ранички са модерни? От известно време се чудя каква да си взема, не знам как точно да формулирам въпроса си - по-голяма ли, по-малка ли? Черна или друг цвят? Разбира се зависи с какво ще я съчетавам, нещо ежедневно ми трябва.

# 64
Раничката изберете според силуета си. По принцип за мен раница стои добре на слаби и високи. Огледайте се в огледалото в профил с раницата и така си изберете. Някои трябва да се въздържат от раничка и да си купят просто чанта.
По отношение на цвета, вземете цветна, не черна или бяла. Въобще не мислете какви дрехи и обувки  имате, купете я в смел цвят, например жълта, нещо на точки, червена, тъмно червена, розовите са мн. нежни, синкави. Не я съчетвайте, нека бъде акцент в тоалета, да привлича вниманието.

# 65
Благодаря за съветите, Pepina!

# 66
Здравейте, какви ниски/ равни обувки бихте сложили на тази рокля? Мислех си за сини балеринки- имам почти същия нюанс+ клъч, но нещо не ми допадна съчетанието.

# 67
Здравейте, какви ниски/ равни обувки бихте сложили на тази рокля? Мислех си за сини балеринки- имам почти същия нюанс+ клъч, но нещо не ми допадна съчетанието.

Здравейте!
Според мен нещо такова ще стои по-добре от синьо :

А за по-смела комбинация това :

# 68
Имам същите като снимка №1, но златни. Ще опитам с тях как ще е Simple Smile

# 69
Записвам се в есенния тренд с въпрос, естествено.
Къде да си намеря обувка на дебел ток, 5-6 см. Навсякъде или равни, или спортни, или стилето. Искам нещо елегантно и удобно.
Обожавам жилетки, имам различни.
Искам и по -дебело късо вталено яке....май е рано за него обаче

# 70
  • Пловдив
Здравейте, темата е много полезна, чета ви с интерес. Simple Smile Според вас дали на кожените елеци им мина модата вече?

# 71
С козина ли? Мина им да.

# 72
  • Пловдив
Да, така и предположих Simple Smile А сега каква е алтернативата за връхна дреха без ръкав?

# 73
Записвам се в есенния тренд с въпрос, естествено.
Къде да си намеря обувка на дебел ток, 5-6 см. Навсякъде или равни, или спортни, или стилето. Искам нещо елегантно и удобно.
Обожавам жилетки, имам различни.
Искам и по -дебело късо вталено яке....май е рано за него обаче
Ето тук има елегантни обувки на дебел ток и с добро качество. За съжаление нямат физически магазин.

# 74
За мен това е връхната дреха без ръкав, която се връзва с почти всичко и ако е с класическа кройка и цвят не излиза от мода. Може да не е на върха като тенденция, но се вписва адекватно.
Скрит текст:

Да се фръцна доволна, че роклята ми пристигна. Хареса ми и на живо.

Общи условия

Активация на акаунт