Пазаруване от Aliexpress.com 57

• 31 586
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Никога не ми се е случвало такова нещо. На което пише, че е с безплатна доставка, излиза с безплатна. Но в някои магазини определени артикули са с безплатна, а други - с платена (това го пише обаче, не се начислява накрая).

# 151
Не, не за различни артикули. Например блуза харесвам и пише фрий шипинг, но като сложа 5 броя, вече става 6-7$доставка и се увеличава с всеки брой. Не на всеки продавач е така, но повечето...

# 152
Интересно, аз съм поръчвала по 3-4 артикула от един магазин, но не са ме карали да плащам доставка, може би защото не са били обемни... Да не би да е свързано с килограмите или обема на пратката?

# 153
Не, и с прашки пробвах Grinning но много се издразних на подобна политика..

# 154
Същото ми се случи с някаква джаджа за колата. Вместо да слагам 2 бр, пуснах два пъти х 1бр. и излязоха с безплатна доставка. Опитай.

# 155
И аз това съм намислила. Или пък в ибей някои имат ограничения за 1 бройка. И просто ще ги поръчвам на отделни поръчки, една след друга и така. Grinning

# 156
  • Пловдив
Това с доставката знам, че го правят така, защото като искаш повече бройки ще е за по-голяма стойност и тогава го пускат с номер, който може да се проследява и да се плаща обезщетение от пощата, ако се изгуби пратката и тъй като бях чела, че имало много, които поръчвали и после казвали, че не са го получили и искали от Али да им върнат парите, а всъщност нещата били обратно и вече се почна с платените пратки. И да питам нещо някой поръчвал ли си е от тези дето уж поръчваш едно, а всъщност получаваш нещо марково?

# 157
Не, и с прашки пробвах Grinning но много се издразних на подобна политика..
Yan25 и на мен ми се е случвало когато увелича бройките на страницата на самия артикул, но когато вкарам 1 брой в кошницата и там увелича бройките често доставката е оставала безплатна, пробвай по този начин.

# 158
Ако е един артикул може и да стане, но ако са 3 различни неща примерно и е с платена доставка, трябва да се плати за всяко нещо отделна такса. Стои си под всеки артикул надпис и накрая смята всички доставки. А мен идеята ми е като е от 1 продавач, да е 1 доставка поне за всичко в кошницата... Както в ибей. Но нещо не ми се получава..

# 159
Ако поръчвате от един продавач различни артикули цената на доставката се изчислява на пратка а не на бройка артикул.
Както и отстъпките за количество.

# 160
Има и такива артикули с доставка на всеки. Например преди малко гледах лакове. Избирам 5 в различен цвят и на всеки се начислява отделна доставка. Отказах се да ги поръчам...Интереното е, че не беше така в целия магазин, а само на определени неща.

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 18:10 от Marsia_K

# 161
Заредете ги в количката и после маркирайте само този продавач. В дясно ще ви излезе тотала по транспорта.

# 162
Тотала по транспорта е сбора на всичките 5.

# 163
Може ли линк към това което опитвате да купите?

# 164

Общи условия

Активация на акаунт