Пазаруване от Aliexpress.com 57

• 31 253
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Благодаря!

# 586
Здравейте, имам следното питане:
Бях поръчала дадена за 2,47$ и след 5 Мин видях на по-ниска стойност и веднага я отказах първата след направено плащане и поръчах 2та (по-евтината). Но сега видях, че са ми дръпнали парите за отказаната стока и то два пъти Cry, какво мога да направя?

# 587
  • Бургас
нищо, след няколко дена ще ти ги върнат

# 588
Благодаря Heart

# 589
  • Бургас
тези номера следят ли се
SF...........................
този сайт като че ли не работи под вин10
http://www.trackmeeasy.com/tmsserver/toTrackMeEasy.action

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 23:49 от musicdoubl3

# 590
  • Асеновград
Защо така си мислите ?

# 591
  • Бургас
Защо така си мислите ?
копирам тракинга в полето и натискам да търси и дава грешка

а вече трябва да е тук - SF6042036259746

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 02:18 от musicdoubl3

# 592
  • Асеновград
При мен работи . Излиза това :
Скрит текст:
Според БГ дайта още пътува .
Скрит текст:

# 593
  • Бургас
с коя система си и кой браузер ползваш - с прокси нестава, значи не е от доставчика

# 594
  • Асеновград
Win 10 , chrome , без прокси . Пробвах и с интернет експлорър и едге също работи . Нещо при вас е проблема . Вижте флаша дали е включен . Ако е блокиран май няма да стане .

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 13:02 от ianpav

# 595
Здравейте, нов потребител къде си въвежда данни за картата ?

# 596
  • Асеновград
Когато поръчвате ще ви излезе къде да попълните данните за картата .

# 597
Здравейте!
Имам следния проблем: получих уведомление от пощата, че имам задържана пратка на митницата и трябва да пратя документи за плащане и поръчка, за да си я получа. Направих поръчка ноември месец на три стоки, но не знаех и ги платих наведнъж с обща стойност 186.65 долара или 299лв по сметка. Първата стока дойде бързо, другите две още ги чакам, едва днес получих известието. Ясно е, че ще пратя ДДС, но има ли някакъв начин да ми се размине митото с тия няколко лева разлика? Някой имал ли е подобна ситуация, има ли начин да се извлече плащането на артикули поотделно или някакъв друг фокус? 🙄 Съжалявам ако въпроса ми е глупав, но това с митото и 150те евро лимит е ново за мен, ще знам за друг път.

# 598
Здравейте!
Имам следния проблем: получих уведомление от пощата, че имам задържана пратка на митницата и трябва да пратя документи за плащане и поръчка, за да си я получа. Направих поръчка ноември месец на три стоки, но не знаех и ги платих наведнъж с обща стойност 186.65 долара или 299лв по сметка. Първата стока дойде бързо, другите две още ги чакам, едва днес получих известието. Ясно е, че ще пратя ДДС, но има ли някакъв начин да ми се размине митото с тия няколко лева разлика? Някой имал ли е подобна ситуация, има ли начин да се извлече плащането на артикули поотделно или някакъв друг фокус? 🙄 Съжалявам ако въпроса ми е глупав, но това с митото и 150те евро лимит е ново за мен, ще знам за друг път.
Най-много да поискат разпечатка за всичко поръчки включени в даденото плащане.

# 599
в банковите извлечения трябва да пише всяка стока колко струва и от там да видят за съответната стока. Лимитът $ 15, до колкото знам, а не 150 €

Общи условия

Активация на акаунт