Пазаруване от Aliexpress.com 57

• 31 254
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
  • Люлин
Една пратка не ми пристигна в определения 60-дневен срок, това са работни дни, уточнявам. Пуснах диспут с директно искане за възстановяване на сумата. Върнаха ми парите след 6 дни. Обаче, два месеца по-късно изненадващо пратката дойде. Сега какво следва?

Цитат
chiana2003
Или пасуваш, че е подарък, или се свързваш с продавача, да купиш нещо от него за тази сума, а той да не прати нищо62

Имах такъв случай. Пуснах диспут, Алиекспрес го утвърди. Писах на продавача, че поръчвам еди какво си на същата стойност, но да не го праща и аз след като го поръчам ще потвърдя веднага, че съм го получил. Така и направих. След време получих вече потвърдения продукт без никакво обяснение от продавача. Така, че ми остана един подарък. без да съм го искал.
Предполагам, че екипа на Алиекспрес ги следи изкъсо и не искат да загубят хляба си. Или пък вече той е компенсиран и постъпва честно, мога само да предполагам.

# 571
Писах на китаеца за моята отказана пратка и този отговор получих "Dear customer, I am sorry that the double eleven truck went to the dock and got a car accident. The goods were burnt down. You can apply for a refund. please"
Сега да поръчвам наново или да отваря диспут?

# 572
Писах на китаеца за моята отказана пратка и този отговор получих "Dear customer, I am sorry that the double eleven truck went to the dock and got a car accident. The goods were burnt down. You can apply for a refund. please"
Сега да поръчвам наново или да отваря диспут?
https://www.facebook.com/AliexpressBulgariaFAQ/posts/1103621936450253

# 573
Моите пратки, които чаках 3 месеца дойдоха. С Cianio. За жалост преди да се откажа от али експрес бях напоръчала доста неща и сега ще ми скъсат нервите, защото някои са точно с такава доставка. Докато с china mail ми дойдоха за 15,20 дни.

# 574
  • София
ЧНГ на всички пишещи и четящи темата! Много здраве и успешни покупки:yum:
Въпросът ми е как да разбера дали конкретен търговец има европейски склад? Предполагам се влиза в страницата му и там се търси, но къде? Искам да взема една машинка за 10 $, но не ми се рискува с митница за такава малка сума.

# 575
  • Бургас
Незнаех че холандските пощи бачкат и по празниците

# 576
ЧНГ на всички пишещи и четящи темата! Много здраве и успешни покупки:yum:
Въпросът ми е как да разбера дали конкретен търговец има европейски склад? Предполагам се влиза в страницата му и там се търси, но къде? Искам да взема една машинка за 10 $, но не ми се рискува с митница за такава малка сума.
Не. За всяка стока е отбелязано от коя държава може да бъде изпратена. Щом липсва държава от ЕС значи конкретната стока от конкретният търговец не се предлага от ЕС. За да търсите същата стока от друг търговец сменете България с някоя държава от ЕС и ще  излезе опция в търсенето. Според Али БГ не в член на ЕС Wink

# 577
  • Бургас
като мисля, дребни пратки с -  Cainiao Super Economy - няма начин да се спрат от митниците у нас - защото идват от Белгия (ЕС)

# 578
като мисля, дребни пратки с -  Cainiao Super Economy - няма начин да се спрат от митниците у нас - защото идват от Белгия (ЕС)
Грешно мислите. Дано не се наложи да го изпитате реално. Тук някаква игра на сляпа баба се заформи с това спиране. Каза ви се вече бардака е пълнен спасение дебне от всякъде Simple Smile На някого му се ходи за риба и дойде време да се мъти водата. Два пъти годишно - януари и юли Wink

# 579
като мисля, дребни пратки с -  Cainiao Super Economy - няма начин да се спрат от митниците у нас - защото идват от Белгия (ЕС)
Само дето идват за 3 месеца.

# 580
  Здравейте и Честита Нова година!

Тази пратка,според вас в БГ ли е вече ,или е върната някъде на изток LVS10060000008295229? Simple Smile

# 581
  • Бургас

Тази пратка,според вас в БГ ли е вече ,или е върната някъде на изток LVS10060000008295229? Simple Smile
в Белгия е
http://www.bpost2.be/bpostinternational/track_trace/find.php?sea … 10060000008295229

# 582

в Белгия е
 bouquet
http://www.bpost2.be/bpostinternational/track_trace/find.php?sea … 10060000008295229

# 583
  • Бургас
Здр. и Честита Нова година!Защо не мога да потвърдя ,че съм получила дадена стока?Излиза ми надпис избери поръчка.

# 584
  • Бургас
потвърждаваш и на втора стъпка слагаш отметка пред стоката

Общи условия

Активация на акаунт