Пазаруване от Aliexpress.com 57

• 31 248
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
  • Асеновград
Още 3 дни чакате .

# 616

След това мога ли да отворя диспут?
До сега съм отваряла диспут преди да изтече срока и мислех,че после не може.

# 617
  • Асеновград
До 15 дена след защитата може . А и за непроследимите вече май не може да се отваря преди изтичане на защитата .

# 618
До 15 дена след защитата може . А и за непроследимите вече май не може да се отваря преди изтичане на защитата .

Благодаря

# 619
  • Люлин
Много досадно с това логване в алиекспрес. То пък за капак и бгмама вече на всяко посещение ми иска логване, макар, че съм дал да ме запомни. Аман от новите мерки за сигурност...

# 620
  • Бургас
ако е кансерирана, не ми направи проблем и по рано

# 621
  • Варна
Здравейте! Искам да попитам, има ли вариант, в който стойността на поръчката е ниска, но да отиде в митница?

И още нещо, абсолютно сигурно ли е плащането с дебитна карта или имате специални карти към основните за пазаруване в интернет?Relaxed

Благодаря!

# 622
Станаха 45 дни от както не съм си получил пратката и помолих продавача да извърши издирване, а той пак ми отговори да съм отворил логистичен диспут. Е да, ама и диспут не мога да отворя като хората - избирам че искам само въщане на парите, избирам, че не съм получил пратката и нищо.... няма бутон да продължа или да завърша диспута, само ми дава да отида на проследяването ако искам и пише, че понеже пратката била отпътувала от Китай, да съм изчакал обещания срок и ако не пристигне тогава да отворя диспут. Какво да правя?

# 623
  • Асеновград
Нищо . Чакате

# 624
Станаха 45 дни от както не съм си получил пратката и помолих продавача да извърши издирване, а той пак ми отговори да съм отворил логистичен диспут. Е да, ама и диспут не мога да отворя като хората - избирам че искам само въщане на парите, избирам, че не съм получил пратката и нищо.... няма бутон да продължа или да завърша диспута, само ми дава да отида на проследяването ако искам и пише, че понеже пратката била отпътувала от Китай, да съм изчакал обещания срок и ако не пристигне тогава да отворя диспут. Какво да правя?
Пратката с номер R* ли е. Защото както пишете се опитвате да издирвате пратка която не подлежи на издирване, а диспут за такава пратка се прави след 60ти ден. Предполагам или не сте разбрали нещо или сте карали на принципа всички гарги са рошави.

# 625
Пратката с номер R* ли е. Защото както пишете се опитвате да издирвате пратка която не подлежи на издирване, а диспут за такава пратка се прави след 60ти ден. Предполагам или не сте разбрали нещо или сте карали на принципа всички гарги са рошави.
Разбира се, че е с R пратката, достатъчно вече съм проучил как стоят нещата, разпитвал съм тук и самия вие ми казахте, че след 45-ти ден мога да поискам издирване. Ето го номера на пратката, ако съмненията ви са в мен, че аз нещо не съм разбрал: RB866237525SG

# 626
Разбира се, че е с R пратката, достатъчно вече съм проучил как стоят нещата, разпитвал съм тук и самия вие ми казахте, че след 45-ти ден мога да поискам издирване. Ето го номера на пратката, ако съмненията ви са в мен, че аз нещо не съм разбрал: RB866237525SG
Моля да ме извините. Не съм срещал пратка да е блокирана така. За съжаление остава да чакате да минат 61-62 дена и да пробвате. Следващата възможност е след изтичане на защитата. Довечера ще я разгледам от близо ...

# 627
Станаха 45 дни от както не съм си получил пратката и помолих продавача да извърши издирване, а той пак ми отговори да съм отворил логистичен диспут.
Диспут за недоставена пратка се пуска след изтичане на срока. Този срок обикновено е 60 дена.

# 628
Станаха 45 дни от както не съм си получил пратката и помолих продавача да извърши издирване, а той пак ми отговори да съм отворил логистичен диспут.
Диспут за недоставена пратка се пуска след изтичане на срока. Този срок обикновено е 60 дена.
За Али е 60 дена. Според пощенският съюз след 45 дена всички R*XX т.н. проследими се водят загубени. Самият факт, че такива пратки по принцип не се блокират за 60 дни означава че Али не слагат такъв срок. Когато са 60 дена щяха да ги блокират както блокират U*XX, S00000* и LVS* Явно блокиране се прави само в отделни случаи по искане на продавача.

# 629
Благодаря, аз знам, че диспут се пуска след изтичане на срока, но както казах желанието ми не беше да пускам диспут все още, а да помоля продавача да првери какво се случва с пратката, но той ми отговаря да отварям диспут. Както и да е.... ще си чакам явно да минат 60 дни.

Общи условия

Активация на акаунт