Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Астропрогноза от Новолуние до Пълнолуние и обратно

 • 28 803
 • 330
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 1 433
Точно по време на това Новолуние Сатурн ,повелителят на кармата, е в съвпад с Южния лунен възел и утре ще започне да се разминава с него.Затова желанията,написани във връзка с Новолунието във Везни ще имат съдбовен характер и вероятно ще се отразят на миналото ни,т.е имаме шанс да поправим грешките си и след това да тръгнем напред.

# 16
 • Мнения: 1 066
Титания, попаднах на материал ( забравих кой сайт, за да сложа линка), в който в общи линии 1стр А4 пишеше само колко ужасни неща ни очакват от пълнолунието натам даже и в месеците напред. Наистина ли толкова зле е положението, аз все пак се бях настроила положително- мислех , да преживееш минали ситуации може да значи и с друг резултат и т н. И твоето мнение ли е така категорично и негативно?

# 17
 • Мнения: 1 433
Наистина картата на това Пълнолуние е наситена с много и най-различни по своя характер аспекти: Плутон прави негативен аспект квадрат към двете светила  / Слънце и Луна/,Юпитер обаче прави позитивни аспекти към тях. Затова считам,че влиянието на това Пълнолуние няма да е еднозначно,но пък чак толкова зловещо...Все пак положителните аспекти между планетите са повече от отрицателните.Дори Нептун,Меркурий,Северния лунен възел и Сатурн в съвпад с Южния лунен възел правят изключително позитивна конфигурация в картата на това явление.

  # 18
  • Sofia
  • Мнения: 3 796
  Записвам се и аз Flowers Four Leaf Clover
  Титания, поздравявам те сърдечно за хубавата идея!
  Ще следя твоята тема с голям интерес, браво на теб!

  # 19
  • Мнения: 1 018
  Записвам се и аз Flowers Four Leaf Clover
  Титания, поздравявам те сърдечно за хубавата идея!
  Ще следя твоята тема с голям интерес, браво на теб!
  и аз се записвам, но не разбрах за какво, нещо съм пропуснала??? Smile

  # 20
  • София
  • Мнения: 1 248
  Записвам се и аз. Благодаря Титания.

  # 21
  • Мнения: 1 433
  Предстои интересно Новолуние в 5-ти гр. на Скорпион на 28.10.2019 г. в 5ч и 38 мин, понеделник. Казвам интересно защото има един главен аспект  / точна опозиция с Уран в Телец/ и това е в съзвучие с тайнствената природа на знака - на повърхността е спокойно,дори някак безчувствено,но отвътре е истинска буря от емоции.Затова считам,че ни предстои твърде неспокоен месец  / до следващото Новолуние в Стрелец/,изпълнен с изненади, непредвидени срещи и непланирани обстоятелства.Не знам дали изобщо да пишем желания Grinning  - няма да се случат или ще се случат,но не точно както сме ги предвидили. Самия знак Скорпион е с още две планети - Венера и Меркурий,така,че енергията му е леко "омекотена" Simple Smile . Темата на Новолунието е "аз и другите",отношенията с околните - в личен и служебен план и представянето им пред обществото и личния социален кръг.Вероятно опозицията с Уран ще даде бързи промени в тези отношения,но дали това ще е подходящо - всеки от нас трябва да съобрази с хороскопа си. Най-засегнати ще са личните планети в първата декада на неподвижните знаци - Телец,Лъв,Скорпион и Водолей - ще има напрежение,трудности и нерешени проблеми по техните теми.Разбира се,това е само за ден,но ще е с по-дълготрайно действие,поне до Пълнолунието на 12.11.Мисля,че по-засегнати ще са вече установени отношения - дългите бракове и връзки ще са подложени на тест за издръжливост Grinning. И сега идва "спасението" - опозицията Новолуние/Уран прави творчески аспекти със Сатурн в Козирог!!! Съдбата,кармата,силната привързаност,инерцията или както искате го наречете ще има "пръст" и  ще  задържат онези връзки, в които партньорите все още имат какво да правят заедно.
  Всъщност от днес , 23.10, в 20ч и 20 мин ,когато Слънцето ще влезе в Скорпион ,започва десетдневката на опозицията му с Уран - ще се чувстваме припряни,нервни,неспокойни и с невероятни мисли в главата си.Само Водолеите ще плуват в собствени води  Grinning Grinning Grinning .Но за сметка на това ще ни се случват интересни неща,даващи ни друг поглед за нещата от живота.Да не забравяме,че Меркурий ще става ретрограден
  на 31.10 в 17ч и 42 мин.

  # 22
  • Мнения: 16 155
  Благодаря Титания! Не ми звучат добре нещата, но....каквото такова.

  # 23
  • Мнения: 7 035
  Водолеите в свои води казваш. А водолейските Луни? 🤔

  # 24
  • Мнения: 1 433
  Тук става дума за аспект Слънце/уран, а водолейските Луни ... зависи какъв аспект правят с Новолунието. Но принципно планетите в Лъв и Водолей ще трябва да се справят с предизвикателства и трудности.

  # 25
  • София
  • Мнения: 651
  Днес забелязах, че това Новолуние освен всичко друго е и в съвпад с моя ретро. Плутон в 7-ми дом, Скорпион. А върха на дома е във Везни.
  Дали някой би могъл да ми помогне с тълкуването на този съвпад, който се случва по време на Новолунието! Може и на ЛС да ми пише, ако прецени и има желание.
  Благодаря за вниманието! Simple Smile

  # 26
  • Мнения: 1 689
  Влизам в моя си знак! Ще се пусна по течението ... Grinning

  # 27
  • Мнения: 1 354
  При мен Новолунието прави съвпад с натален Меркурий и Плутон в 5 дом в скорпион и тригон с Нептун в 6 дом козирог ..има ли нещо страшно?

  # 28
  • Мнения: 1 433
  Сега да кажа нещо и за позитивното на опозицията Новолуние в Скорпион / Уран в Телец - всички рождени планети от 2-ри до 6-ти гр. в Дева и Козирог ще бъдат раздвижени и ще трябва да покажат най-доброто от себе си.Напр. в горния пост на "сладкото аги" вероятно става въпрос за секстил на Новолунието към натален Нептун в Козирог и тригон на тр.Уран към същата планета.Това означава,че ще има положителни събития по значението на Нептун,също и в дома,който тя управлява.

  # 29
  • София
  • Мнения: 1 014
  Благодаря за прогнозите, които правиш ,Титания!
  Наталната ми Венера е в 3-ти градус на Козирог, управлява 4 и 9ти дом. Радвам се, че ще има раздвижване, не знам какво да очаквам, но ще пиша допълнително отзиви какво точно е било.
  Това раздвижване ще е от Новолунието до Пълнолунието или може да има по-кратък или дълъг период?
  Благодаря!

  Общи условия

  Активация на акаунт