Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Астропрогноза от Новолуние до Пълнолуние и обратно

 • 17 766
 • 269
 •   1
Отговори
# 255
 • Мнения: 778
И Симеон Сакскобургготски е Близнаци.

Рафаел Надал - Близнаци
Зависи от момента/дата на раждане, може да бъдат много работливи и успешни.

# 256
 • Мнения: 1 172
Отделих малко време да им погледна картите на нашите Близнаци -  Б.Б е на 13.06.1959 , а  Р.Р е на 18.06.1963. Считам,че за момента Р.Р ще има помощ от Северния лунен възел ,защото е в съвпад със Слънцето му. Той е по- "серт" от Б.Б , защото има съвпад на Плутон,Марс и Уран в първата декада на Дева. Сега транзитен Нептун е в точен квадрат към Слънцето на Б.Б - неясни неща,скрити. Б.Б е взел властта като такъв,какъвто е в момента, на 27.07.2009 -  като по учебник : тр. Плутон току-що е влязъл в Козирог /предишната година/ и е в точен тригон с неговия натален във 2-ри гр. на Дева. Плутон е сила,власт,пари,сенчест бизнес,корпорации и т.н. Разбира се,че има и други аспекти. При навлизането на Плутон в Козирог има срастване на големите корпорации и сенчестия бизнес с управлението на държавите, не само у нас, демокрациите тихичко "изчезнаха". Така ще е още три/четири  години ,докато Плутон навлезе във Водолей, където е в екзалтация и има друг характер. В момента тр.Слънце /глави на държави/ в Рак е в опозиция на ретроградните Юпитер,Плутон и Сатурн  /съответно: съдебна власт; крупни и сенчести бизнеси; изпълнителна власт/ в Козирог. Не само у нас има протести ,все още "леки". Марс от Овен не се е включил пълноценно в конфигурацията. Това ще стане по времето на Везни и тогава ще е по-сериозно.Слънцето  /президенти/ ще има подкрепа от Марс /репресивния апарат на държавите - полиция,жандармерия,охранители и др./ ,когато навлезе в Лъв - тогава ще стане по-интересно.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 14:41 от Титания

# 257
 • Мнения: 13 782
Нещо за предстоящото Новолуние ще кажем ли? Във вторник сутрин ли ще пишете желания, защото четох, че в понеделник вечерта Луната ще е без курс и не било ок?

# 258
 • Мнения: 1 172
Второто Новолуние в знака Рак ще е на 20.07.2020 г. в 20ч и 33 мин. в 29-ия градус на знака. Така,че до 23 ч и 16мин трябва да сме си написали желанията, защото тогава Луната ще смени знака - от Рак отива в Лъв и започва чудесно да си партнира с Марс в Овен. Това Новолуние е в точна опозиция на ретро Сатурн , в опозиция по орбис на ретро Юпитер и ретро Плутон и в малки аспекти в Лунните възли.  Енергията е по-скоро за приключване,отколкото за започване на нещо, т. е  "началото на края". Следващото Новолуние в Лъв ще е интересно,както и Пълнолунието във Водолей.

# 259
 • София
 • Мнения: 767
Новолунието през Юли ще бъде в Понеделник (20.07.) в 20:32 ч. Попада във 28°26’ на Рак. Луната се намира у дома си, като управител на Новолунието. Интересното е, че това е второ по ред Новолуние в Рак. Предишното Новолуние беше през Юни (21.06.) отново в Рак във 0°21’,  но в същото време беше и Слънчево затъмнение. Това второ по ред Новолуние предполага по-продължително разгръщане на темата, поне шест месеца заради затъмнението и още един месец заради предстоящото Новолуние. Но каквото и да е, то попада в последните градуси на Рак и влиянието му ще е по малко, новото начало няма да е съвсем ново и толкова силно, а по-скоро продължение на темата от предишният месец, възможно е и събитията да са в някаква степен кармични заради това че са в последният градус на знака.

Най-важният аспект на предстоящото Новолуние е опозицията със Сатурн, ретрограден в Козирог, като орбиса на влияние е дори по-малък от половин градус. Това предполага още по-силно да усетим тази опозиция. Неприятно ще бъде и самото противоречие, обикновено Новолунието се свързва със ново начало, със старт на въпросите по някоя тема, а сега под влиянието на Сатурн ще усетим рестрикции, спънки, по-бавно задвижване и развитие на темата, възможно е и отчаяние,  че нещата не се случват така както ги искаме. Емоционално ще сме раздвоени в посоките от една страна ще искаме нов старт от друга страна ще ни е трудно да го започнем. Емоциите ни ще са свързани с темите, които управлява Рак -дом, семейство, родители, нашите корени, сигурност, семейна подкрепа, емоции вътре в семейството. Луната в Рак е освен много емоционална и много сензитивна, така че можем да използваме това влияние и да се доверим на интуицията си, но под влиянието на Сатурн това няма да бъде нереалистична мечта а по-скоро интуиция и ред по темата.

На мен ми е интересно, когато Новолунието прави труден аспект в случая със Сатурн дали момента е подходящ за писане на желания?

# 260
 • Мнения: 1 172
Важно е дали тази точна опозиция активира нещо в натала - планета или ос. Единствения подкрепящ аспект на това Новолуние е със  СЛВ  в 29-ти гр. на Близнаци ,т.е Новолунието, Лунните възли и ретро Сатурн правят една особена конфигурация с кармичен характер.

П.П. И още нещо съществено - планетите в последните  три градуса на знаците са  "уморени" ,особено Слънцето, което проведе доста битки напоследък - квадратури и опозиции. Тригонът с Нептун показа само идеалистичните и неясни намерения. С други думи - искаме, ама не можем поради създалата се обстановка. Освен това трите планети в последната ,трета,  декада на Козирог са с "мръсна газ" назад. Всички знаем,че когато караме кола и  превключим на задна скорост,за да направим някаква необходима маневра, колкото и да натискаме педала на газта, не можем да вдигнем "нормална"скорост. Така е и с ретро Сатурн,Плутон и Юпитер - не можем да постигнем целите си сега - можем само до маневрираме.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 15:25 от Титания

# 261
 • Мнения: 4 514
чупиш скоростна кутия, ако в движение включиш задна....
чувствам се тотално изтощена и неебателна.... писнало ми е от всичко

# 262
 • Мнения: 514
Единствения подкрепящ аспект на това Новолуние е със  СЛВ  в 29-ти гр. на Близнаци ,т.е Новолунието, Лунните възли и ретро Сатурн правят една особена конфигурация с кармичен характер.

Бих го нарекла по-скоро двоен фокус на символиката на Сатурн. Водеща тема. Чрез лунните възли - обединен около идеите, комуникацията, общуването на емоционална основа. И кулминация на цикъл. Време за жътва, реколта от засятото. Повратен момент. Равносметка. Осъзнаване на реалността. Дава се гласност на инстинктивните потребности. Ревизия, повод за ретроспекция на това какво си струва, т.е. доказало се е  като стойностно във времето. Споделянето на емоционална основа,  може и да не произведе търсения, желан резултат, дори да доведе до конфликт,  опити за налагане на мнение, вербална агресия.
Куинкоксът не е особено подкрепящ аспект. Такъв е аспекта със северния лунен възел. По-скоро е израз на неудовлетворение, фрустрация.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 04:25 от starinthenightsky

# 263
 • Мнения: 44
Подходящ момент ли е за покупка на нова луксозна кола?

# 264
 • Мнения: 5 731
Не знам дали е от кармичността в момента, но тази нощ ми се разказа играта със сънища за история, която считам за приключила. Сега ме човъркат мисли дали сънуваното е истина (няма да е за първи път) или отразяват страховете ми, макар и за минала ситуация.

# 265
 • Мнения: 514
Последната десетдневка на юли 2009 г., е имало слънчево затъмнение приблизително в този градус. Какви спомени Ви нахлуват като се присетите за  лято-есен, зима на 2009 г ? Или за тези периоди от време, в рамките на 2009 г. ?
1-3 август 2009
6-7 септември 2009
14,15,16,17,22,23 октомври 2009
22-23 ноември 2009 г.

# 266
 • При децата ми
 • Мнения: 3 481
Последната десетдневка на юли 2009 г. родих второто си дете. Simple SmileРодена е на 25.07. Не знаех, че тогава е имало слънчево затъмнение.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 17:36 от Hrispa76

# 267
 • Мнения: 241
Последната десетдневка на юли 2009 г., е имало слънчево затъмнение приблизително в този градус. Какви спомени Ви нахлуват като се присетите за  лято-есен, зима на 2009 г ? Или за тези периоди от време, в рамките на 2009 г. ?
1-3 август 2009
6-7 септември 2009
14,15,16,17,22,23 октомври 2009
22-23 ноември 2009 г.

интервю за нова работа, която приех, много ме беше страх от промяна си спомням

# 268
 • София
 • Мнения: 182
Раздяла, която разби сърцето ми и ме беляза за години напред...

# 269
 • Мнения: 86
/quote]
интервю за нова работа, която приех, много ме беше страх от промяна си спомням
[/quote]

И мен в момента много ме е страх от промени. Даже има обявена позиция за работа по специалността ми, т.е. по бъдещата ми специалност, защото ми предстои последната година. И се чудя, и се мая дали да кандидатствам. Много съм неуверена, но пък от друга страна кой знае кога пак ще има свободно място.
Може ли някой да ми каже дали имам  шансове да ме одобрят. Родена съм на 30.04.1975.

Общи условия

Активация на акаунт