Снимки – спомени от близко и далечно минало

• 773 751
  • 11 934
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile ходили сме няколко пъти Simple Smile
на един 1 юни имаше детски работилници - плетохме, предяхме с една мила дама... Simple Smile

# 1 426
Здравейте 🙂 Следя темата с огромен интерес, но досега не съм писала в нея. Благодаря на всички, които участвате с разнообразна и любопитна информация. Hug
По случай Деня на труда, реших да се запиша с нещо тематично. Чашата е от моето детство, фирмена с логото на СКОА "Стамен Стаменов", гр. Шумен

# 1 427
  • оттам, откъдето започва България
Хубавото е, че този завод не успяха да го разрушат, както много други предприятия в страната ни.
След приватизацията продължава много успешно да работи под името "Алкомет" АД.

# 1 428
радвам се да чуя, че нещо е запазено и работи.
много болно и тъжно ми става, когато видя руините на заводи и фабрики из цялата страна.
Sad

# 1 429
Да, знам, че още работи, но едва ли е със същия капацитет. Баба се пенсионира там, беше машинописка. За пръв път там играх на компютърна игра, при това цветна, онази с удрящото се топче.

# 1 430
Simple Smile забравих как се казваше тая с топчето, но беше готина. трябваше да се изхитриш да го мушнеш между златните тухлички, иначе нямаше минаване на нивото.
а ако хванеш "бонус" раздвояване два-три пъти...
Simple Smile много си малка. ние играхме на змията и на бесенка, ако си я програмираш. Simple Smile

# 1 431
Дали не беше Пинбол?

А тези чаши, а? 😉

# 1 432
Дали не беше Пинбол?

А тези чаши, а? 😉
Скрит текст:

намерих я Simple Smile DX-Ball Simple Smile

събличаха ли се?
имаше химикалки със събличащи се момичета. като се съблекаt бяха по бански, вие какво си помислихте? Simple Smile Simple Smile

# 1 433
Утре е, (2 май), Българската православна църква отбелязва Борисовден. Денят е посветен на паметта на св. цар Борис I - покръстител на българите.

Празникът е започнал да се празнува в Средновековието, но няма писмени доказателства за точното начало.

Датата 2-и май не е случайна, на този ден през 907-ма година умира цар Борис Покръстител, един от най-великите български царе. Той е наречен равноапостолен светец.

Няма да пиша за Борис 1,Борис 2 и Борис 3,а за Борис Христов, Борис Годжунов и Борислав Грънчаров.

Най-великият бас в света Борис Христов никога не получава разрешение да пее в операта в София

Той дава изключително много на България дори тогава, когато управляващите се отричат от него и го заклеймяват като родоотстъпник.

Борис Годжунов

Борислав Грънчаров

Трио БоБоБо
/Първите двама и Боян Иванов/

Last walz
https://youtu.be/jnCcDms-sfM

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 17:48 от niljaniljo

# 1 434
  • оттам, откъдето започва България
Да, знам, че още работи, но едва ли е със същия капацитет. Баба се пенсионира там, беше машинописка. За пръв път там играх на компютърна игра, при това цветна, онази с удрящото се топче.

Скрит текст:
Колежка ми е баба ти. Simple Smile
Много по-голям е капацитетът на фирмата сега: https://www.alcomet.bg/about-the-company/about-us
Но най-важното е, че са и едни от най-големите дарители в гр. Шумен.
За борба с Covid-19 отново са внесли 100 000 лв. в дарителска сметка на кампания "Помогни сега" в Шумен.
Респект за това!

# 1 435
събличаха ли се?
имаше химикалки със събличащи се момичета. като се съблекаt бяха по бански, вие какво си помислихте? Simple Smile Simple Smile

А, нашата химикалка облечена беше с бански, съблечена- без бански.

# 1 436
  • Варна
Скрит текст:
Скрит текст:
събличаха ли се?
А, нашата химикалка облечена беше с бански, съблечена- без бански.
Имаше и голи карти за игра. Joy
Бриджит Ан-Мари Бардо и Шанур Вахинаг Азнавурян

# 1 437
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 438
Добри, тенкю ти хиляди пъти за тая песен! Толкова да я обичам и харесвам, и толкова да ми въздейства..... Че и дойдох от ковидската тема, да ме пита човек КОВИДЯ ТАМ и за какво изобщо се забивам в нея? Simple Smile

# 1 439
ти си ми слънце.
Simple Smile стой си при нас. няма защо да се тормозиш там... Simple Smile

а за песента... Хексе е виновна, жива да е, че ме подсети за Него.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт