Снимки – спомени от близко и далечно минало

• 773 952
  • 11 934
  •   1
Отговори
# 285
И аз от фен-клуба на Куин и ФМ: Ню Йорк, антикварен магазин на II авеню в Манхатън, 7 февруари 1977 г.

И още една:
ФМ на разходка пред замъка Нагоя, 22.04.1975 г.

И с Джон Дийкън:

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 14:40 от ani.

# 286
Всеки път ми се изпотяват дланите от страх, докато гледам тези снимки.
Мен лъва изобщо не ме притеснява, но от онези на Айфелова кула ми омекват краката.

# 287
Всеки път ми се изпотяват дланите от страх, докато гледам тези снимки.
Мен лъва изобщо не ме притеснява, но от онези на Айфелова кула ми омекват краката.
Всеки си има нещо. Simple Smile

# 288
Аз нямам нищо против да живея с всякакви големи котки, но не мога да си го позволя, а и в България е незаконно. Страхотна е тази история с лъва. Благодаря! За мен е нещо ново.

# 289
Строители на небостъргач
Много са снимките, затова слагам линк. На мен пък от тези снимки свят ми се зави. Като се знам как не можех от 5-ия етаж да погледна надолу, само при вида им - насядали на греда някъде си там горе, всичко ми изтръпна. Simple Smile.

# 290
Обаче какви са пичове тези от небостъргача и онези от Айфеловата кула. Бачкали са на тези височини без никакво обезопасяване, че и обедната си почивка там са изкарвали. Confused

# 291
Имало мъже едно време...малко жертви показват за толкова строежи.Сегашните да са изпадали като круши.

# 292
  • София
И аз това си мислех докато гледах снимките. Зави ми се свят само от снимките, какво остава да съм на такава височина и то необезопасена. А те не просто са стоели там, а са извършвали тежък физически труд. Едно погрешно движение и си долу, а понякога повличаш и друг със себе си.

# 293
Като деца много играехме по покривите без страх, но веднъж се подхлъзнах по един покрив и спрях на улука на една 6 етажна сграда и оттогава имам страх от височини. Не е безумен страх, но не мога да застана без осигуряване на такава греда като тези по небостъргачите или Айфеловата кула.

# 294
Имало мъже едно време...малко жертви показват за толкова строежи.Сегашните да са изпадали като круши.
Доколкото знам и сегашните в щатско така работят.Имаше поредица,май по Дискавъри.Да ги гледаш в движение е още по-страшно.Чувала съм,че в Чикаго и българи строители участват в такива строежи.

# 295
Сега със сигурност са обезопасени подобаващо.Но  пак си е  трудно.Имам предвид нашите момчета ,дори синовете си.На такава работа все едно си поне космонавт по натоварване.

# 296
Вижте поредицата.Не са обезопасени.Ходят си по такива греди като на снимките.....

# 297
  • София
Сори за спама, но вчера щерката ме предизвика да вървя по един бордюр като нея. На втората крачка щях да се претрепя. Не ставам за строител. Тя добре се справя. Почти тичаше. Но не я давам за строител.

# 298
И аз не съм по височините. Уикендите ходим да пием кафе на един от небостъргачите в нашия град. Кафенето на 96 етаж. Но още докато се качваме с асансьора на горе и почва да ме стягат партенките Satisfied Ето тука с телефонна фотография съм се изявявала, но реално ми е най-омразното място. Не ми е кеф и това е.

А тук още едно високо място, от което също ми се обръща стомаха. Hoover dam:

Нямате си представа за каква височина иде реч. Снимката не може да покаже. Дъха ти спира просто.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 23:22 от vici75

# 299
Плевенчанката КУНКА ЧОБАНОВА – Мис България 1930
Родена е през 1909 г. в Плевен, в семейството на търговеца Христо Чобанов. Завършва френския колеж „Нотр Дам де Сион“ в Русе. След това заедно със семейството си се премества да живее в София. През януари 1930 г. печели четвъртия конкурс за красота в България „Мис България“, организиран от списание „Кръгосвет“, което ѝ дава правото да участва на провелия се конкурс в Париж „Мис Европа“. На конкурса получава високи оценки и получава правото да участва в „Мис Вселена“ в Рио де Жанейро.
Две са причините, които обясняват отсъствието ѝ на конкурса „Мис Вселена“. Според първата – отказва участие, защото се сгодява, а според втората – отива до Рио де Жанейро, но в навечерието на конкурса се прибира в България. Омъжва се за офицера Никола Иванов Недев, син на известната актриса Златина Недева. По време на бомбардировките над София през 1944 г. в дома им на площад „Евдокия“ пада бомба. Умира през 1979 г.

Общи условия

Активация на акаунт